Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li druženje sa prijateljicama može da ugrozi brak?  (Pročitano 4954 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Naravno da može ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Priznajem, ovaj moj idem po kafanama jednom mozda 2 puta nedeljno. I ja to ne volim, serem, smaram i svasta pricam da mu se ogadi momenat kad je otisao Smile Smile
Cak dva puta.  Smile Pa dobro, nije mu los bracni zivot. Smile

E, al stvarno stvar dogovora. Ako se lepo dogovorite a ne smeta nikome, onda super svakom.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
u kafanu se ide zajedno  Smile

Ili ako se ide odvojeno, onda odvojeno u dve razlicite kafane, pa se posle spojite onako pijani i baljezgate ko je napravio veceg kretena od sebe  Smile i onda naravno pijani seks od 800 minuta pokusavanja dostignuca orgazma  Smile Divota jedna  Smile

Elem, ljudi ako nemaju svoje prijatelje da sa njima izlaze, druze se, provode vreme odvojeno od partnera, bar s vremena na vreme, to nikako nije dobro za vezu/brak. Ja takodje imam i teoriju po kojoj bi idealno bilo da partneri imaju svako po svoju sobu, u smislu "radne sobe" gde ce da provedu vreme sat ili dva dnevno, radeci ono sto zele da rade sami sa sobom u svom kutku. To daje osecaj slobode i nezavisnosti koji je mnogim parovima neophodan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
u kafanu se ide zajedno Smile

Ili ako se ide odvojeno, onda odvojeno u dve razlicite kafane, pa se posle spojite onako pijani i baljezgate ko je napravio veceg kretena od sebe Smile i onda naravno pijani seks od 800 minuta pokusavanja dostignuca orgazma Smile Divota jedna Smile

Elem, ljudi ako nemaju svoje prijatelje da sa njima izlaze, druze se, provode vreme odvojeno od partnera, bar s vremena na vreme, to nikako nije dobro za vezu/brak. Ja takodje imam i teoriju po kojoj bi idealno bilo da partneri imaju svako po svoju sobu, u smislu "radne sobe" gde ce da provedu vreme sat ili dva dnevno, radeci ono sto zele da rade sami sa sobom u svom kutku. To daje osecaj slobode i nezavisnosti koji je mnogim parovima neophodan.

Smile Smile Smile
to i ja kazem ali ne vredi dok se ne stekne neko iskustvo... Smile
Sloboda kretanja je neophodna u vezi, bilo kakva da je. Treba je dati a koliko ce je ko koristiti, to je na njemu, molim lepo Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
SonyEricsson W800i
Boki grobare /grobaru Smile
Sandra se  lepo opekla jedno 116  puta dok nije skontala kako musko razmislja i onda sam odlucila da se priklonim.  I da kopam od dole, ispod, preko 16 gora i 16 mora dugacak kanal Smile Smile Smile
Smile
Narodski receno-ispekla zanat  Smile
Tiha voda breg roni...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2011, 01:48:02 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Može.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple 15
Ja volim svoje prijatelje...

Ne postoji muskarac koji ce se uglaviti izmedju mene i njih... i to im je uvek stavljen na znanje...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
normalno druzenje ne bi trebalo  Smile

ali... prijateljice koje nisu kanda malko pri sebi zbog nekih svojih zivotnih faza mogu da naprave probleme razne vrste... ako zene zele da budu iskrene priznace da je to tako... (cak i one najbolje prijateljice)...
« Poslednja izmena: 05. Nov 2011, 14:04:21 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.