"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
...pa,ako to bude zavisilo od nekih sa ovog foruma,DA. sto se njih tice,borice se do poslednje kapi krvi,za drvo do kojeg izvode svoju macu ili kucu,da kakju. i da je to pod obavezno tu malo sire od kruga dvojke.to ako dirnes,spoznaces fanatizam fanatizma.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Јесте Шкорпи, арбанашка жгадија из савремене Призренске лиге у последњих двадесетак година показују више амбиција да Ниш метне на своју мапу жеља, мада и Татари повремено заталасају јер они као имају "историјско право" на ту територију да се и дан данас баве великодржавним аспирацијама ка истоку и југу Србије.
Koliko ja znam Romi imaju u planu da osnuju Romsku Republiku i sediste republike ROM-Nis.
Eno ih po Svedskoj traze azil. Kazu zajebali se preci, pa u mesto na Sever, krenuli na Jug, pa hoce da to isprave. ne isplati se njima republjik, jer bi onda morali da sede u jednom mestu.
Јесте Шкорпи, арбанашка жгадија из савремене Призренске лиге у последњих двадесетак година показују више амбиција да Ниш метне на своју мапу жеља, мада и Татари повремено заталасају јер они као имају "историјско право" на ту територију да се и дан данас баве великодржавним аспирацијама ка истоку и југу Србије.
Ja sam samo naglasio da ima ozbiljnih kandidata. Jos ako je istina kako pise u Blicu, da Toma vidi jedno od resenja da proda srpsku zemlju strancima, evo nama kako shiptarija kupuje tapiju.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
bas cu da je pitam kolko Bugara imaju tamo,i u okolini,ali dosad nije nista pominjala...
a i to je sve malo preterano i prenapumpano.mislim,ima ih,ali nije to usrani Sandzak pun raznoraznih lopurdi koje bi da naprave sebi novu Ceceniju.nikome nije to u interesu tamo.mozda ce biti kasnije,al sad nije.