Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
SerbianFighter ako ti nije poznato mozes i ti u inostranstvo ako mislis da je lako,potrudi se a ne samo da kukas da neces mozda da ti s neba padne,cekaj videcu te kad ti sin bude peder a cerka promiskuitetna dal ces tako pricati osvesti se,ne mozes da kupis sliku ako nemas gace,ako ne razumes idi redom a ne preskaci ovo je stvarnost
Dok te druga zemlja hrani ti ovoj nemas sta prigovarati. Ako ti se ne svidja prvo menjaj u svom dvoristu. A moju "decu" i moj rad uzimaj u usta samo dok me gledas u oci.. ako imas obraza i hrabrosti. Ti tvoju ako nisi u stanju vaspitati da se ne povodi prvom gluposcu koja naidje, to je zaista tvoj problem.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Dok te druga zemlja hrani ti ovoj nemas sta prigovarati. Ako ti se ne svidja prvo menjaj u svom dvoristu. A moju "decu" i moj rad uzimaj u usta samo dok me gledas u oci.. ako imas obraza i hrabrosti. Ti tvoju ako nisi u stanju vaspitati da se ne povodi prvom gluposcu koja naidje, to je zaista tvoj problem.
Zar ne vidis da si smesan pa ti si prvi pomenuo moj rad pa ti ne znas sta pricas,druga zemlja te hrani u kom covece vremenu zivis,ti si underground lik,pa Ja pare donosim i trosim u svojoj zemlji,sta ti doprinosis,verovatno jos primas deciji dodatak,parazitiras,mojne s tim u oci sto svi ljudi na netu imaju muda,jer se ne vidimo,pretpostavljam,mozes i s pedeset kilograma da pretis,oladi s lokal patriotizmom i tim sranjima oko vaspitanja ti si verovatno pametniji od svih ljudi
Kad sam ja spomenuo tvoj rad? Nadji citiraj. Neces, naci, ne sekiraj se. Ja za razliku od tebe znam sta pricam. Zivim u ovom vremenu, u ovoj zemlji, od svog rada od 15te godine izdrzavam porodicu i sajt koji trosi kao jos jedan clan mesecno. Ja parazitiram? Ti mene poznajes, ti si samnom radio 20 sati dnevno da bi preziveo pa mozes da mi priseravas? Iznesi jednu cinjenicu u prilog tome. Jednu. Nemas je. Nikad je imati neces. Lokal patriotizam? Znas li ti uopste sta to znaci? Kakve to veze sa temom ima? A o mudima, i o 50 kg, odrasti. Ja kada odem odavde.. necu onima koji su ostali da se bore iza mene soliti pamet i srati im po glavi. Ako im mogu pomoci, pomagacu im, ali im svakako necu odmagati. Ako ne budem mogao pomoci, necu se mesati. A ako ti zaista mislis da je najveci problem ove zemlje homoseksualizam... odlicno... Ne vidim sta nemcima, italijanima, svedjanima i pored toga fali.. Ko ume da vaspita decu ume, ko ne ume ne trebaju mu pederi, dovoljno je da dete pogresno predje pesacki prelaz.
p.s. Ovo drustvo cine jedinke kao sto sam ja, ti nisi clan ovog drustva i prestao si to biti kad si odavde otisao. p.s.s. Kolki ti je to da prostis kad moze da dobaci iz nemacke do ovde? Cim budes nasao i jednu recenicu u kojoj ja podrzavam pedere iznesi je, ovako ces samo nastaviti da lupas gluposti kao sto si do sad lupao.