Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li moze da zatrudni iako nisam svrsio u nju  (Pročitano 79031 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ne mora da bude da je to u pitanju...
Nisam stekla takav utisak, jbg.
Svako ko je iole informisan zna šta je predsemena tečnost, kad i u kojim količinama se ona izliva i šta može da izazove. To je stastistika sa kojom se ja ne bih zajebavala.

Ma, znam... ni meni ne izgleda kao da je cica osetljiva, ali.. znam da postoje i takvi slucajevi...

Doduse... jedan od tih slucajeva za koje znam je krajnje poseban... i iskreno... ja bih je tukla usput... posto nece da koristi bilo kakvu zastitu, ali joj nije problem da od decka trazi pare za abortus...  Smile

Citat
Jeste da postoje te kontraceptivne pilule, pilule za dan posle, al ni ja ne znam koliko je baš zdravo da se devojka kljuka tim tabletama non stop, jer ako sam dobro shvatio može doći do nekih neželjenih nuspojava, do hormonskog buma u organizmu i šta sve ne... no da ne lupetam, ovde su i žene koje to mnogo bolje znaju od mene.

Savremene pilule imaju jako nizak nivo hormona, ali i pored toga obavezno je da se uzimaju uz konsultaciju sa ginekologom...

Opet... trudnoca je najmanji problem, posto su danas polne bolesti na nivou epidemije...
« Poslednja izmena: 17. Mar 2011, 13:57:46 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
posto su danas polne bolesti na nivou epidemije...

nijesam znao. o'kle ti ovo? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Дог из д дог фор лајф

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1165
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
mob
SonyEricsson K750i
Čovek otvara ovakvu temu i ima nick Tečnost  Smile

Batice, znam ja da je slatko jebati bez kondoma i još slađe svršiti u nju, al nemoj da vam bude teško da stavljate kondom. Jeste da postoje te kontraceptivne pilule, pilule za dan posle, al ni ja ne znam koliko je baš zdravo da se devojka kljuka tim tabletama non stop, jer ako sam dobro shvatio može doći do nekih neželjenih nuspojava, do hormonskog buma u organizmu i šta sve ne... no da ne lupetam, ovde su i žene koje to mnogo bolje znaju od mene.

Ali iako su možda najpouzdaniji vid kontracepcije, ni one nisu stopostotna zaštita od trudnoće, kao ni kondom, ali za razliku od kondoma, tablete ne štite od polno prenosivih bolesti.
A opet kondom ti je mnogo lakše nabaviti  Smile

Tako da kad staviš na tas vage užitak bez kondoma i rizik od neželjene trudnoće i bolesti, mislim da je sasvim jasno na čiju će stranu vaga prevagnuti.

kakav kraljevski post  Smile , tecnost kontam da si cuo sto si zeleo da cujes Smile
IP sačuvana
social share
lakse je sa cetiri u rukama , nego s jednom u krevetu..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pijem, Pusim, Drogiram se cini mi se popravljam se

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3886
Zastava ARG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Apple 3G
jebes sex sa kondomom, i te price da ljudi u braku koriste kontracepciju  Smile to je samo zato sto jebu sve sa strane bez kurtona pa onda kad dodje onaj jedan dan mesecno kad moras svoju zenu da ... e onda kao stavis kurton (najveca je muka sex sa zenom, to mu prosto dodje kao kad moras da usisavas kucu, mrzi te a moras radi mira u kuci  Smile )
moj ti je savet nemoj ni da ga vadis pa ako zatrudni bar znas zasto se to desilo platis abortus i cepaj dalje  Smile

btw. sve iskusni savetnici a niko ti nije rekao da i ona moze da ugradi spiralu i moze da ce se kida do mile volje i ne moze da zatrudni  Smile
IP sačuvana
social share
I sat back looking at the stars and began to think.. where the HECK is my roof?!
Ko voli Slobodana Milosevica manji umro nego sto se rodio
[ icon_paper  by galileo011]:Ne budi buljas
[Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponovi].Burek SK spam team®
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
ja bih je tukla usput... posto nece da koristi bilo kakvu zastitu, ali joj nije problem da od decka trazi pare za abortus...  Smile
Smile Mislim da nema potrebe da je ti tučeš... sama će ta najebati.  Smile

Zahvaljujući ovoj temi mi je jasno na kom je nivou obaveštenost ljudi o polnim bolestima i njihovim posledicama, kontracepciji, neplaniranoj trudnoći i svim propratnim efektima... jezivo.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.134
mob
Samsung Galaxy S III
ajde bambi ne panici...

sta ti je odjednom stalo za ljudski rod  ?

supa je zdrava i ta sranja...

kondom se treba koristiti kada covjek ne zna dje ulazi...
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
mob
Apple 15
posto su danas polne bolesti na nivou epidemije...

nijesam znao. o'kle ti ovo? Smile

Iz doktorske ordinacije...  Smile

Dobro.. nije bas toliko alarmantno, ali je primetan porast, plus vise ne postoje obavezni godisnji sistematski pregledi, tako da vecina devojaka do trudnoce i ne ode kod lekara... a do tada... ihaj...

Mislim.. kondom je u svemu tome najmanje sredstvo kontracepcije... vise je zastita od polnih bolesti..
Citat
Mislim da nema potrebe da je ti tučeš... sama će ta najebati. 

Ma, to je zavrsena prica i primer kako ne znas s kakvom budalom mozes da napravis dete...
« Poslednja izmena: 17. Mar 2011, 22:22:03 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Moj standardni odgovor na ovakva pitanja

Citat
jer televizija gura govna karanje bez kondoma

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Zahvaljujući ovoj temi mi je jasno na kom je nivou obaveštenost ljudi o polnim bolestima i njihovim posledicama, kontracepciji, neplaniranoj trudnoći i svim propratnim efektima... jezivo.  Smile
Ja kada kazem da se zalazem za seksualno obrazovanje po osnovnim skolama svi me bledo gledaju i kazu da deca to ionako sama nauce Smile

Jeste jezivo, pogotovu kada cujem da ljudi jos uvek kao "sredstvo kontracepcije" koriste coitus interuptus tj udjes-izadjes metodu
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija

btw. sve iskusni savetnici a niko ti nije rekao da i ona moze da ugradi spiralu i moze da ce se kida do mile volje i ne moze da zatrudni  Smile

I spirala je opcija, al ono... ni nju ne može tek tako, mora kod ginekologa da vidi šta kako... imaš žena kojima nije baš preporučljivo ugrađivati spiralu, a i kod nje može doći do komplikacija.... može da ima bolove i bolnu menstruaciju, obilno krvarenje i ostala čuda muda.

Čuo sam da je spirala najbolja za žene koje su već rodile.

Zato mu kažem šta mu je najpraktičnije... kondom batice, tu nema nekih komplikacija. A i ne moraš da vodiš ribu kod ginekologa i da plaćaš sve te kurcepalce... ovako odeš do trafike i završiš poso. Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.