Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li moguce da convertyjem sis file u jar za moji k750i?  (Pročitano 1248 puta)
01. Okt 2005, 21:44:51
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
[i][/i] Smile Da li moguce da convertyjem sis file u jar za moji k750i?  I ako
je to moguce kako?

[Edit by SerbianFighter: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

[Edit by SerbianFighter: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li i slicne, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnikom Burek Foruma]
« Poslednja izmena: 01. Okt 2005, 22:04:45 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
mob
Apple iPhone
nije moguce jer su .sis fajlovi samo za symbian telefone
« Poslednja izmena: 01. Okt 2005, 22:04:54 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 441
Zastava ZEMUN
mob
Nokia N73
100% ne, iz gore navedenog razloga
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Razocarali ste me Smile Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Nazalost jar je za Javu ,dok sis nije vec estenzija za Symbian telefone.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
E, vidite o čemu ja pričam "nevernim tomama" koji kupuju telefon po preporuci prijatelja(ma uzmi to, ima naj. kameru, a i mali i zgodan...), kad ono posle par dana i opšteg upoznavanja sa menijima kamera dosadi i onda se sazna!!! bato za neke tamo telefone u kojima je moguce instalirati programe i poboljsati njihovu funkcionalnost do perverzije.
E, onda je kasno za kajanje, i sledi uteha u instaliranju java igrica i par programa na prste prebrojati(gotovo beskorisnih) u java "izvedbi"!
Sta sad, utesiti se odlicnom kamerom(ruku na srce)?!? Pa ne baš, i to iz očitog razloga što trebaš biti lud pa ići non stop i slikati unaokolo vodeći telefon ispred sebe(+ za neke svečanije i ozbiljnije trenutke se uglavnom koristi digitalni aparat).
I u čemu je posebnost telefona od gotovo 350 € kada se za isti novac može kupiti "mini kompjuter" koji svi ovde na forumu uglavnom zovemo symbian, i ima prednosti koje i "slepac" moze primetiti u odnosu na one telefone koje nemaju operativni sistem kakav je i SonyEricsson K750i.
Otud i pitanja tipa jel moze .sis na K750i, e pa ne može bato jer si sam kriv što si "puko" 350€ za nešto čemu će cena da padne duplo većom brzinom nego bilo kom symbian aparati i za nešto što te ograničava samom kupovinom bez ikakve mogućnosti proširivanja funkcija samog aparata.
Sve u svemu vrlo loša kupovina u današnje vreme prodora informatičkih tehnologija i u mobilne aparate i njihovoj sprezi sa internetom i računarima(čitaj: gotovo zamena za PDA)!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 441
Zastava ZEMUN
mob
Nokia N73
@Cigla tel. Mozda je nekome fora da ima najlepsi i najnoviji i najskuplji telefon u gradu, koji lepo i sareno svetli u mraku, za kojim se sponzoru*e okrecu. nije svakom bitna funkcionalnost telefona ocigledno je on i statusni simbol i modni detalj.
Licno mislim da k750i nije jedan od takvih telefona i da ima sasvim dovoljno mogucnosti, za razliku od nekih Simensa i Samsunga koje mozes kupiti za iste pare.
U pravu si da svaki pa i k750i ne moze da pridje "ruznim i velikim" symbian telefonima, ali ima ljudi koji hoce da imaju mali sladak i saren telefon.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Razocarali ste me Smile Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

.::I am a man who walks alone::.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
mob
SonyEricsson P1i
@Cigla tel. Mozda je nekome fora da ima najlepsi i najnoviji i najskuplji telefon u gradu, koji lepo i sareno svetli u mraku, za kojim se sponzoru*e okrecu. nije svakom bitna funkcionalnost telefona ocigledno je on i statusni simbol i modni detalj.
Licno mislim da k750i nije jedan od takvih telefona i da ima sasvim dovoljno mogucnosti, za razliku od nekih Simensa i Samsunga koje mozes kupiti za iste pare.
U pravu si da svaki pa i k750i ne moze da pridje "ruznim i velikim" symbian telefonima, ali ima ljudi koji hoce da imaju mali sladak i saren telefon.

To tu je 100%-tni razlog zasto se neki ne opredeljuju za Symb. !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 441
Zastava ZEMUN
mob
Nokia N73
Citat

To tu je 100%-tni razlog zasto se neki ne opredeljuju za Symb. !!!
Citat
A neki za ostale...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
I u čemu je posebnost telefona od gotovo 350 € kada se za isti novac može kupiti "mini kompjuter" koji svi ovde na forumu uglavnom zovemo symbian, i ima prednosti koje i "slepac" moze primetiti u odnosu na one telefone koje nemaju operativni sistem kakav je i SonyEricsson K750i.
Otud i pitanja tipa jel moze .sis na K750i, e pa ne može bato jer si sam kriv što si "puko" 350€ za nešto čemu će cena da padne duplo većom brzinom nego bilo kom symbian aparati i za nešto što te ograničava samom kupovinom bez ikakve mogućnosti proširivanja funkcija samog aparata.
Sve u svemu vrlo loša kupovina u današnje vreme prodora informatičkih tehnologija i u mobilne aparate i njihovoj sprezi sa internetom i računarima(čitaj: gotovo zamena za PDA)!
a jel ti kapiras da postoje ljudi koji netje da instaliraju programe i da se zezaju sa symbianom, nego da imaju jednostavni meni( uz to animirani ) i da imaju odlicnu kameru( kakve nema na symb telefonima) i jos bolji mp3 koji se moze meriti sa ipodom a nijedan nokia symbian tel mu nije ni blizu... jos kad na to dodas male dimenzije i neuporedivo lepsi izgled( N70 je tu po meni izuzetak)...
To sa padanjem cene ne stoji bas, jer pogledaj recimo s700 i 6630 i uporedi cene kad su izasli i sada... dakle glupo je govoriti uopsteno jer na cenu aparata ne utice samo to da li ima symb ili ne...
Da li je losa kupovina ti to ne mozes znati jer ne znas potrebe ljudi koji kupuju taj telefon i zbog toga je jako glupo tako pricati...
a da su mobilni postali  zamena za PDA, ne bi to trziste belezilo stalni rast prodaje... nego bi svi kupovali mobilne telefone a niko PDA uredjaje...
I ne kapiram samo zbog cega toliko potencirate taj symbian, ok je to, imate ga vi, znate njegove prednosti, ali ovo je forum Mobilna telefonija - Softver - Tutorijali a ne symbian keva i svi koji ga ne koriste su debili... mislim da je to totalno bez veze i da time terate neke ljude koji bi pitali za savet a plase se jer tjete  ih isprozivati kako su glupi sto su uzeli obican tel a ne smartfon kao sto je to ovde slucaj a ima ih jos...
« Poslednja izmena: 02. Okt 2005, 15:25:16 od akki »
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
@pera dade odlicnu definiciju onih koji ne vole "pametne telefone" i samim tim telefone kupuju radi gore navedenih razloga. I sve je to u redu, tj. u potpunosti se slazem sa tom definicijom a i sa stavovima ljudi koji te telefone kupuju radi njihovog licnog zadovoljstva, sto je potpuno u redu.
Mada, moje nazovimo negodovanje ili ti tekst koji sam napisao gore, ne odnosi se na to da recimo nikome ne savetujem da kupi nista sto nema OS ili Symbian, vec  na to da korisnici takvih telefona koji nemaju OS ne treba da brinu o ekstenzijama raznih tipova recimo .sis, i uopšte o njima i razmišljaju ili pokusavaju doci do saveta na raznim forumima o mogucnostima instalacija kada su kupili svesno telefon koji nema ni "m" od takvih mogucnosti iz jedinog razloga što se valjda podrazumeva da telefon nisu ni kupili da bi uzivali u najnovijim tehnološkim dostignucima i iskoriscavanju mogucnosti istih sa tim aparatom vec samo radi kako ti Pero napisa najlepsi, najnoviji, najskuplji u gradu, "alat" za privodjenje sponzoruša, modni detalj, kamera, mp3, video klipovi, i na kraju lepota("lep i sladak")....

Zato sad savetujem takvima da ne brinu o razlicitim ekstenzijama i mogucnostima posle kupovine vec pre kupovine sagledaju svoje potrebe koje namece jedan moderan mobilni telefon i ako dodju do zakljucka da im je bitniji dizajn i lepota samog aparata od mogucnosti i prosirenja softvera samog telefona i samim tim poboljsanja funkcionalnosti za xxx% onda neka se tako i ponasaju umesto sto blamiraju sami sebe pokusajima instalacija i pitanjima o samim instalacijama softvera koji je predvidjen za OS telefone. I jos jednom pre kupovine telefona treba upoznati mogucnosti istog i ekstenzije koje "prima" da se ne bi posle blamirali na forumu i to iz jedinog razloga sto nekoga mrzi da cita specifikacije aparata.

To bi mu bilo isto kada bi kupili Juga i pokusali raznim pitanjima na forumu da saznaju dali mogu da u njega "gurnu" motor od formule 1 u ucestvuju na trkama sa Šumaherom lično!!!

P.S. @akki ovo i za tebe vazi, ako ti nije jasno sto sam napisao, pitaj, rado cu ti objasniti.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2005, 15:35:42 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sisfile

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.