Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jun 2025, 20:57:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kad smo pričekali stvar...  (Pročitano 569 puta)
22. Sep 2008, 01:46:09
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
kad smo pričekali neku važnu dogadjaj i samo tamo sedimo, i uživamo i samo gledamo na pobedu. I ništa ne radimo jer već godinama smo čekali na ovaj trenutak, a sad je tu. izdržili smo.Pobeda!
pobeda tamo igra i nestrpljiv jer puno morao i on čekati, pet minutu. A mi smeškamo u sebe , da samo tako budeš ti pobeda nestrpljiv i uvek i dostiži sve što je potrebno za tebe(za pobedu).I ne žuri se, kad je reč o ljubavi, onda potrebno sporo hodati, da ne zaboraviš ništa iz tog romanu, kako ste šetali.Udahni puno, sa celim plućom iz pobednički vazduh.Jer smo pričekali mogućnost.
Volim i ja i ona pobedu, tako kad radiš poslovno na pobedu moraš biti strpljiv, al do tog pobeda još imaš vreme.Moraćeš naučiti iz napamet šta znači pobeda u nauci, ili umetnosti, to je strpljenja za to je potrebna guza da možeš sesti dugo pored knjigu. Pobeda znači jako puno i kad tučeš neprijatelju, bolje više dati od toga da dobiješ. Al moraš pričekati dok sa radom rastu ti opasne mišiće.Al ponekad bolja je brzina.
A mi već nemamo toliko puno strpljenja jer jednostavno suviše dugo smo čekali, a pobeda sa mamom otidje bez nama. A mi primetimo da smo bili u narkozu od pobedu, i iako smo pričekali stvar i zakasnimo ponovo.i svatimo da i pričekali i isto zakisnili trenutku, zbog lepota izguljenih vremena.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 02:04:59 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jun 2025, 20:57:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: stvar pri ekali

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.