kad smo pričekali neku važnu dogadjaj i samo tamo sedimo, i uživamo i samo gledamo na pobedu. I ništa ne radimo jer već godinama smo čekali na ovaj trenutak, a sad je tu. izdržili smo.Pobeda! pobeda tamo igra i nestrpljiv jer puno morao i on čekati, pet minutu. A mi smeškamo u sebe , da samo tako budeš ti pobeda nestrpljiv i uvek i dostiži sve što je potrebno za tebe(za pobedu).I ne žuri se, kad je reč o ljubavi, onda potrebno sporo hodati, da ne zaboraviš ništa iz tog romanu, kako ste šetali.Udahni puno, sa celim plućom iz pobednički vazduh.Jer smo pričekali mogućnost. Volim i ja i ona pobedu, tako kad radiš poslovno na pobedu moraš biti strpljiv, al do tog pobeda još imaš vreme.Moraćeš naučiti iz napamet šta znači pobeda u nauci, ili umetnosti, to je strpljenja za to je potrebna guza da možeš sesti dugo pored knjigu. Pobeda znači jako puno i kad tučeš neprijatelju, bolje više dati od toga da dobiješ. Al moraš pričekati dok sa radom rastu ti opasne mišiće.Al ponekad bolja je brzina. A mi već nemamo toliko puno strpljenja jer jednostavno suviše dugo smo čekali, a pobeda sa mamom otidje bez nama. A mi primetimo da smo bili u narkozu od pobedu, i iako smo pričekali stvar i zakasnimo ponovo.i svatimo da i pričekali i isto zakisnili trenutku, zbog lepota izguljenih vremena.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 02:04:59 od onodys »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.