Zamolio bih sve koji znaju kako, ili su imali iskustva sa ovim problemom, da mi pomognu oko njegovog resavanja. Na telefonu HTC Desire C sam uradio vracanje na fabricko podesavanje(factory reset). Nakon toga pokusao sam da prebacim sliku sa drugog telefona preko bluetooth-a i pokazao je obavestenje o ne uspelom prijemu: Nema SD kartice. Ubacite SD karticu da biste sacuvali prenete podatke. Isti problem sam imao i prilikom obrade slike iz galerije. Kada sam pokusao da sacuvam takvu sliku izbacio mi je ovo obavestenje: SD kartica je puna.
Napomenuo bih da u memoriji telefona ima 0,94GB slobodnog mesta i da telefon nema u sebi memorijsku karticu.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.