Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 21:13:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je moguce?  (Pročitano 6561 puta)
01. Apr 2010, 10:54:55
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Da li je moguce da i dalje volim devojku koja me je povredila?
Bio sam u vezi 2 godine sa tom devojkom, nismo zajedno vec 8 meseci, a ja  i dalje mislim na nju i dalje osecam potrebu da mi bude blizu, da je zagrlim, iako sam patio toliko dugo, iako znam da me ne zasluzuje, ja i dalje zelim nju.
Niko me drugi ne zanima, probao sam, bio sam u vezi sa drugom devojkom, znam da ona nije jedina na svetu, da ima mnogo boljih, lepsih, plemenitijih.  Ne znam.  Ne umem da vam objasnim to.  Kad god je vidim tresem se, kroz mene prodje nesto kao struja.  Da napomenem, ona mi je bila prva ozbiljna veza, i u nju sam prvi put bio istinski zaljubljen, i kasnije sam je zavoleo toliko snazno da je bila pokretac svega u meni.
Hvala na pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
To je samo zato jer ti tako hoces .
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Nije.  Ne zelim to.  Rascistio sam to sa sobom.  Sve mi je jasno, da ne treba da bude u mom zivotu, ali opet postoji nesto, nesto sto me vuce ka njoj.  Ne umem to objasniti.  
Mozda si jednim delom upravu, ali prosao sam kroz tu fazu da nisam zeleo da je izbacim iz svog zivota, previse vremena je proslo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Sine ! Dobrodošao u stvaran svet !  :wave:
Ne samo da je moguće, nego se pripremi da će trajati još duuugooo  !
Sad kada si i to prošao, čestitaj sebi na značajnom životnom iskustvu i piči dalje.
Samo od tebe zavisi kako ćeš.  Možeš da budeš tugomir i nastaviš da plačeš za prosutim mlekom još par godina, dok jednog dana ne shvatiš da si protraćio to vreme, a s druge strane, možeš da nastaviš da stičeš nova iskustva, bolja i lepša, dok će ti od tog prvog ostati samo (nadasve lepe) uspomene.
Moj bratski savet ti je da se opredeliš za drugu varijantu i ne se sekiraj, svi su to prošli jednom.
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Koliko imas godina ?
Ima jos 100000000000000 riba i vise , ti se uhvatio za tu jednu.Izbaci je iz glave,nadji drugu i to je to.

I dulac je upravu.. Smile
Mada on je uvek upravu  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Imam 19 godina. Znam da sam jos mlad, da je zivot ispred mene. Smiley Radujem se zbog toga

Hvala drug. Svega sam svesan. Jasno mi je. Odlucio sam se da ne tugujem. Srecan sam. Stvarno. Ispunjen sam i ako ljubav nije razlog tome, nasao sam srecu u drugim stvarima. Ali uvek postoji to ali. Volim da volim, i da budem voljen kao i svi.
Ona ce mi ostati u najlepsem secanju, cak i posle svih ruznih stvari koje sam pored nje proziveo.
Ne plasim se novog pocetka. Samo mislim da u meni postoji nesto sto osecam prema njoj. Ne umem da otkrijem sta. Probao sam, ali ne ide, zato sam odlucio da pitam Vas. Moji drugovi i drugarice su previse subjektivni po tom pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
to što ti nazivaš "previše vremena" je samo uvod... zato, poslušaj, možeš da misliš o tome sa pištoljem na slepoočnici, a možeš i da misliš o tome dok ti neka drugarica iz odeljenja skakuće na... pongou...  Smile

Imam 19 godina. Znam da sam jos mlad, da je zivot ispred mene. Smiley Radujem se zbog toga

Samo mislim da u meni postoji nesto sto osecam prema njoj. Ne umem da otkrijem sta. Probao sam, ali ne ide, zato sam odlucio da pitam Vas. Moji drugovi i drugarice su previse subjektivni po tom pitanju.

naravno da osećaš, jbg, u tim godinama, prva veza i to od dve godine.... uhhhh... bedak je to, ali proći će...
samo bez tugomirizma !
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Raduj se  Smile

Slusaj bre..imas 19 godina i brines sto te neka sutnula ??
Kao sto neko rece :
Citat
Sta je sve Esmeralda dozivela i suzu nije pustila
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Sta je sve Esmeralda dozivela i suzu nije pustila

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Smile stvarno si kralj  Smile
Ne patim vise. Mene samo zanima sta je to?
Ne verujem da je ljubav, posle svega, mislim da je i nemoguce.
Voleo bih da znam, da bih se izborio sa tim. Da bih izbacio to iz sebe..  Smile

Imam 19. Verujem da je na kraju ostala sa onim koga je volela, spanske serije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 21:13:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.