Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 04:04:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oni i SMS poruke  (Pročitano 1802 puta)
28. Jan 2006, 06:54:51
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Oni i SMS poruke

Ima žena koje su primetile da njihov dragi nema ništa protiv toga da im nekoliko puta u toku dana pošalje SMS poruku i da se ni najmanje ne buni kada one šalju poruke njemu - dok, s druge strane, pokazuje priličnu odbojnost prema ideji da se telefonom čuje s njima nekoliko puta dnevno. Pitaju se u čemu je stvar. Po čemu su to SMS poruke lepše od telefoniranja, kada prilikom telefoniranja možete da čujete i glas voljene osobe? Ako njihov dragi već prihvata slanje SMS poruka, da li ga mogu ubediti i da ih pozove nekoliko puta dnevno - samo onako, da ga čuju, ne mora da bude ništa važno ni obavezujuće?

Kao što je poznato, muško i žensko viđenje svrhe telefona je različito. Muškarci smatraju da telefon služi za dogovor, a ne za razgovor. Oni ne razumeju žensku potrebu da često neobavezno proćaskaju s majkom, prijateljicama, partnerom - uz takve razgovore žene osećaju da su upućene u sve tokove života njima dragih ljudi, dok muškarci niti osećaju potrebu da znaju svaki detalj, niti smatraju da bi prepričan nebitni detalj išta učinio na polju zbližavanja. Plus, muškarci često smatraju da telefoniranje, izuzev u svrhu dogovora, ako nije u vezi s poslom, predstavlja gubljenje vremena i bespotrebno trošenje impulsa (to jest, novca). Naravno, u to ne spada telefoniranje partnerki kada je on na poslovnom putu - to je ipak nešto drugo.

Postoji još nešto: ženama često nije problem da po boji nečijeg glasa, naročito ako se radi o glasu njima drage osobe, procene da li ta osoba pokušava nešto da prikrije (to nešto može biti i sasvim bezazleno, kao činjenica da on u tom trenutku baš i nije u najlepšem raspoloženju - a nema želju da nju time opterećuje, pošto njegovo neraspoloženje niti je njena krivica niti ima ikakve veze s njom) ili da slaže. Time što će poslati poruku umesto da se jave muškarci izbegavaju ovu "glasovnu proveru".

Da li je moguće naterati vašeg dragog da u potpunosti promeni svoje navike i da vas zove umesto da vam šalje poruke? Ako su mu navike već takve, teško. Ukoliko budete insistirale, možete postići kontraefekat - on može prestati čak i da šalje poruke.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ma makar poruke kad bi slao ja bih bila happy... Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
a, sta raditi kad su kombinovane poruke i pozivi...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
iskljuciti telefon Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
i zapoceti treci svetski rat.. i sumnju...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
uvek se mozes pozvati na istrosenu bateriju  Smile mada tacno je to za sumnju, ali veza bi trebalo da se zasniva na poverenju! Ili lepo objasniti da smanji malo!
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ma kakve poruke pozivi...istrosim lepo kredit,pa onda pet dana ne odgovorim ni na jednu poruku ili propusteni poziv i posle toga niko vise i ne zove Smiley
i tako sam miran jos 20 dana do plate Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 0.9.2
mob
Nokia E71
Nikad nisam kapirao drugara i njegovu tadašnju devojku. 9 uveče ja dolazom kod njega. Oko 9 i 10 ona zove, razgovor krajnje banalan, tipa pojela sam tri viršle za večeru, sad gledam tv, volim te.  9 i 30 "kako vam ide učenje, Mara iz komšiluka  kupila nove pantalone, volim te". 10 i 5 "dosadno mi je idem da spavam, kad se vidimo sutra, volim te".

O Božeeeeeeeeeeeeeeeeee Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Willing is not enough, we must do." - Bruce Lee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ja licno obozavam sms. jos vise kad je od drage osobe, jedva cekam da vidim sta mi pise.
ali se jos vise obradujem kad to nije na svakih pola sata, nego tako.... kad ne ocekujem....povremeno samo Smile
u suprotnom sve vrlo brzo predje u rutinu i naviku, gubi draz.

ma ne volim da me neko kontrolise, niti da ja to nekome radim!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 04:04:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.