Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 08:44:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je bravar bio mnogo bolji??  (Pročitano 2999 puta)
07. Dec 2005, 01:52:05
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Ova tema se odnosi prvenstveno na ljude koji pamte kako je bilo nekada, u staroj Jugi...
Ajde, iskreno, setite se svih sitnica koje zivot znace ( putovanja, skolovanja, mora, letovanja......)
i kazite mi, da li ja to tripujem, ili je nekada stvarno bilo lepse ziveti na ovim prostorima, dok smo bili ljudi, a pre nego smo postali Srbi, Hrvati, Bosnjaci....

Oni koji se ne secaju (bili su previse mladi) neka se ne trude, jer njihovi odgovori ne mogu biti validni za ovu temu...Hvala!! Smile
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pokojni deda-Dargoljub, teca moje majke, ozbiljan star covek, penzioner, ispricao je nekakav banalan, ni u kom slucaju subverzivan vic pred komsijama negde krajem 1970-tih i zaglavio je 20 dana zatvora.

U neko slicno vreme, 1977. umro je pradeda kojeg nikad nisam video (jer jos sam bio dete pa nisam putovao sam, a pradeda je ziveo u Engleskoj, gde su moji bili otisli samo jednom i tetka dva puta) i koji je od strane bravara i kompanije bio proglasen za "narodnog neprijatelja" zato sto je bio predratni politicar.

Urnu je deda-stric doneo u zemlju i pohranjena je u porodicnu grobnicu. Od toga je napravljen politicki problem, javni tuzilac je pokretao tuzbu zbog "slavljenja neprijatelja drzave" -- time sto je na vencima pisalo pradedino ime, pa je ipak odbacena jer je bila bez osnova: covek (tj. njegov pepeo) samo je sahranjen u vec postojecu grobnicu.

Takvo je bilo vreme despota Broza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

in the ocean of your eyes..

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6030
za to sto je pojedincima bilo lepo za vreme doticnog gospodina mi danas placamo cenu, i ne mozemo da se oporavimo,slusam povremeno neke penzionere kako kukaju da su onda ziveli ko bubreg u loku a sada im je zaboga tesko...naucili da ne rade a da dobijaju plate,.....to je bilo doba nazadovanja, pripadanja nesvrstanima ...budalastine...
IP sačuvana
social share
Moham manassinte maanathu
Maarivillaay virinjathenthe
Sogam meghamaay moody marackuvaan
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Raagam manasinte naalu kettil
Dheepam theliyichathenthe
Viraham neduveerppaay
Oothi keduthuvaan odi anayukille
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Живим за фајт

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 725
Zastava Chubura Republic
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia e51
Барвар је био какав је био, али да није било наших изрода попут Темпа, Леке, Крцуна и сличног башибозлука који је схватио да на лак  начин може да стекне оно што нормално стичу генерације, никад бравар не би сатро српску  младост и у први план не би испливали којекви паразити због којих смо овде где смо данас.
IP sačuvana
social share
Боље тисућу година милијунаш него један дан сиромах
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Do
za to sto je pojedincima bilo lepo za vreme doticnog gospodina mi danas placamo cenu, i ne mozemo da se oporavimo,slusam povremeno neke penzionere kako kukaju da su onda ziveli ko bubreg u loku a sada im je zaboga tesko...naucili da ne rade a da dobijaju plate,.....to je bilo doba nazadovanja, pripadanja nesvrstanima ...budalastine.

Doba nazadovanja ????...sto narod kaze :"ono sto je Tito napravio, ovi ne mogu ni da okrece"....

A nesvrstani.....kakva glupost.....u njima Indija, Egipat, Arapske prebogate zemlje.....loodilo...a Tile im svima tata....pa ti vidi....nesposoban bio, copavi......

A koju ti cenu placas ?? Pa dve trecine duga je napravljeno posle njegove smrti...Copavom nisu davali kredite, kako sad prica nezahvalni basibozluk kojima je obezbedio besplatno zdravstvo, skolovanje, stanove....

Nisu mu davali kredite, vec donacije....samo da mu se uslihtaju...i Ameri i Rusi....

I sad...bravar ne valja, a ovi valjaju.....pa od njih svi beze ko da su sugavi.....koji su to jadni politicari.....
Ali, kakav narod , takva mu i vlast..........
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosanka u zemlji Hrvata

Zodijak
Pol Žena
Poruke 78
Zastava Absurdistan
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
poslije tita - kita.  Smile
IP sačuvana
social share
First they came for the Jews and I did not speak out because I was not a Jew.
Then they came for the Communists and I did not speak out because I was not a Communist.
Then they came for the trade unionists and I did not speak out because I was not a trade unionist.
Then they came for me and there was no one left to speak out for me.

Martin Niemoeller
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6030
Do
za to sto je pojedincima bilo lepo za vreme doticnog gospodina mi danas placamo cenu, i ne mozemo da se oporavimo,slusam povremeno neke penzionere kako kukaju da su onda ziveli ko bubreg u loku a sada im je zaboga tesko...naucili da ne rade a da dobijaju plate,.....to je bilo doba nazadovanja, pripadanja nesvrstanima ...budalastine.

Doba nazadovanja ????...sto narod kaze :"ono sto je Tito napravio, ovi ne mogu ni da okrece"....

A nesvrstani.....kakva glupost.....u njima Indija, Egipat, Arapske prebogate zemlje.....loodilo...a Tile im svima tata....pa ti vidi....nesposoban bio, copavi......

A koju ti cenu placas ?? Pa dve trecine duga je napravljeno posle njegove smrti...Copavom nisu davali kredite, kako sad prica nezahvalni basibozluk kojima je obezbedio besplatno zdravstvo, skolovanje, stanove....

Nisu mu davali kredite, vec donacije....samo da mu se uslihtaju...i Ameri i Rusi....

I sad...bravar ne valja, a ovi valjaju.....pa od njih svi beze ko da su sugavi.....koji su to jadni politicari.....
Ali, kakav narod , takva mu i vlast..........
Hmmm....prvo nauci da citiras...
Koju cenu ja sad placam?
Ma ne placam je samo ja...vec svi mladi ove zemlje... koliko samo ljudi zavrsava fakultete i 'ajde da kazem nije to merodavno ali ima toliko maldih strucnjaka koji ne mogu da se probiju...ma kakvo probijanje ne mogu da nadju posao jer na njihovom radnom mestu sedi jedno 3 dzabalebarosa ciji su mama i tata bili u tiletovoj partiji i uspeli da sacuvaju mesto za svoju decicu...
A sad te tkz donacije ...njemu se ulagivali ma daj bre...sa koje si ti planete... nasa zemlja je sa njim usla u dugove i unazadila se bas zbog toga sto je gradio stvari koje "ovi" ne mogu da okrece...to je bilo doba lazi, cutanja, potkazivanja i straha da ne nacinis ili kazes pogresnu stvar....
IP sačuvana
social share
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Viraham neduveerppaay
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Vidim, mlad si.....kakvi sad titovi partijci u firmama??
Decko, bravar je riknuo pre vise od 20 godina...dokle da se vadite na njega???
S koje si ti planete??...pa ako si strucnjak, izvoli...stranih predstavnistava, privatnih firmi, banaka....na sve strane...hmm, mozda i oni zaposljavaju samo clanove Titove SKJ....
A za doba lazi, cutanja i straha da ne nacinis pogresnu stvar....hm,hm..da nisi pomesao copavog i Slobu???
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6030
Kao prvo pre nego sto pretpostavis pol pogledaj onaj mali znak koji ga oznacava, drugi ispod statusa.....
E sad nisam ja bas tako mladA ali mozda i jesam...
Cekaj malo...kazes nema bivsih tiletovih komunista i partijasa pa samo zaviri po fakultetima i firmama pa ces ih naci....prosek godina 50 i na vise...dovoljan dokaz.
Ja upravo o tome pricam naucio je ljude da za nerad dobiju pare niko nece da se oznoji ili ne daj boze pomuci, sve nepismeno i neobrazovano....kuca 2 sata jedan list i opet pogresi.
Sto se posla tice ja sam se snasla i glupa je sama pretpostavka i neosnovan zakljucak jer ne pomenuh sebe nigde. A cinizam i neargumentovan primer za strane firme i partijce necu ni da komentarisem.
A da li ti to hoces da kazes da si u Titovo vreme smeo da kazes slobodno svoje miskjenje u bilo cijem prisustvu....
I ne videh ni jedan valjan argument a niti primer da pokazes kako je bilo divno i slobodno u vreme Tita.
IP sačuvana
social share
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Viraham neduveerppaay
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Sorry zbog  Smile greske u polu.......Ogranicicu se samo na neke nepobitne cinjenice bez komentara:

1) ZDRAVSTVO potpuno besplatno, bez participacija, svi lekovi svima besplatno dostupni, kao i lecilista, banje,SVI stanovnici zdravstveno osigurani......
2) SKOLSTVO potpuno besplatno, dostupno svakome, bez ogranicenja, svako ko je hteo da uci, mogao je da doktorira,priznate diplome u svetu, napravljeno hiljade skola, od nepismenih balkanskih tezaka, skoro iskorenjena nepismenost
3) RADNICKA PRAVA redovne plate, solidna kupovna moc, letovanja u odmaralistima , zimovanja , topli obrok, osmocasovno radno vreme, redovno primanje svih drugih prinadleznosti ( bolovanje, porodiljsko, ...}
4) PUTOVANJA pasos si mogao da prodas za velike pare, jedina zemlja kojoj nije trebala viza ni za istok, ni za zapad, moja generacija proputovala Evropu, a i svet sa rancem i INTERRAIL kartom u dzepu...svuda smo bili rado vidjeni gosti
5) JAVNA  BEZBEDNOST Sta reci??...pistolj, samo na filmu...u sred najmracnije noci, mogao si da spavas u najmracnijem parku u Jugi, i da se probudis, ziv i zdrav,.ljudi ni stanove nisu zakljucavali, cuvale ih komsije, kola se nisu krala, droga je bila samo eksces, ne i pravilo.....

Ej...mrzi me vise.....

A da...nisam smeo da pevam "Spremte se spremte chetnici"...razbili bi me pubovi od batina...
Sad smem.....al mi i nije do pesme... Smile
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 08:44:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.