Snow white and the 7 dwarfs, I think they looking for you. You's a midget matta fact a digit that I can't even count, let me dismount. You are this small, you're this amount. You can't even bounce, you can't even roll. Let me give you something you can hold, THESE NUTS!
Da.Ja kad hocu da pridjem devojci prvo gledam spoljasnji izgled.Mislim to sve pokrece, zar ne?
Ima nas raznih izgleda. Ja kad priđem djevojci prvo gledam njen unutrašnji izgled. Zamolim je(mada ima i nerazumnih djevojaka koje neće dobrovoljno da daju, pa sam moram da uzimam uzorak) da mi da komad tkiva iz želuca, pluća, pankreasa i tako tih organa, pa napravim preparate koje potom gledam pod mikroskopom. Odakle ću ja znati da cura nema neku boleštinu sem ako se sam ne uvjerim. Ovako je čovjek siguran, jer ako djevojka laže, histologija sigurno ne laže.
Svi mi imamo nekakav reper, verovatno urodjen, šta nam se kod suprotnog pola dopada (jbg ipak mislim da nas je ovde više hetero ). E onda idemo dalje. Meni se, recimo, nikada nisu dopadali slatkasti, sterilni, bledi likovi muškaraca. A ima itekako mnogo žena i devojaka kojima se baš takvi svidjaju.
Gospodar u umeću življenja pravi malu razliku između svog rada i svoje igre, svog posla i svog slobodnog vremena, svog uma i svog tela, svog obrazovanja i svoje zabave, svoje ljubavi i svoje religije. On jedva da zna šta je šta. On jednostavno sledi svoju viziju savršenstva šta god da radi, ostavljajući druge da odluče da li radi ili se igra. Po njemu on uvek radi oboje.
Polako bre, ne mogu se sve analize obaviti za jedan dan, nisam ja dr Hauz pa da živim/radim u Princeton-Plainsboro Teaching Hospital i da čitava bolnica igra kako ja sviram.
Svi mi imamo nekakav reper, verovatno urodjen, šta nam se kod suprotnog pola dopada (jbg ipak mislim da nas je ovde više hetero ). E onda idemo dalje. Meni se, recimo, nikada nisu dopadali slatkasti, sterilni, bledi likovi muškaraca. A ima itekako mnogo žena i devojaka kojima se baš takvi svidjaju.
Ali opet ponavljam, bez hemije ništa
Šta ti znam, ja više volim biologiju i ono ''imissio penis in vaginam''. Mada i hemija je ponekad korisna, recimo za pravljenje torti. Valjda za to služe retorte, je li?
Gospodar u umeću življenja pravi malu razliku između svog rada i svoje igre, svog posla i svog slobodnog vremena, svog uma i svog tela, svog obrazovanja i svoje zabave, svoje ljubavi i svoje religije. On jedva da zna šta je šta. On jednostavno sledi svoju viziju savršenstva šta god da radi, ostavljajući druge da odluče da li radi ili se igra. Po njemu on uvek radi oboje.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.