Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li ga volim ili mi je opsesija?  (Pročitano 3121 puta)
28. Avg 2005, 09:21:58
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
Dva mjeseca smo bili skupa i na prvi pogled sam imala sliku u sebi da je on bio onaj pravi.Onda nakon sexa koji se dogodio prerano,uplasila sam se i  probala da ignorisem sve osjecaje,glumeci da ga ne volim i sve.Nimalo nisam bila opustena.TO nas je udaljilo i on je prekino ubrzo.Pritom navodeci moje mane:ljubomoru .
Nikako nisam mogla da ga izbrisem iz misli.Rekla sam sebi pa samo smo dva mjeseca skupa bili odma vec zelim da ga zaboravim,al nije islo i proslo su evo vec dvije godine ali nista.Pitam se da li ga volim il mi je opsesija.
On je nakon nekolko vremena naso drugu.ALi ipak je htjeo da ostane samnom nekad u kontaktu.Jednom je cak reko da bi da budemo ljubavnici.Sto je mene sokiralo i naljutilo.Znam da neke zene kad vole pristanu cak i na to samo da ga nikad ne izgube,ali meni moj ponos nije to dao tako da smo se opet samo svadjali.
Pokusala sam da nase bar prijateljstvo bude fino ,ali uvjek se naslo nesto sto bi nas posvadjalo.On je za mene kako kaze imao osjecaje i prosli su nakon par mjeseci.Ali da je imao ne bi dozvolio da nas daljina rastavi ili neke moje mane.Ja se vise nisam borila za njega nego glumila tvrdoglavu curu.

A sto se tice njegove cure bilo je sve super s njima i onda na kraju je naso i njoj neke mane pa je ostavio.Ona je na to reagovala tako da je se napila svaku noc i pisala mu emails da se pomire.ONda je prijetila da ce da se ubije i da nece moci da zivi bez njega.Onda on je nakon malo ozenio je (tj.doveo da zive skupa).
Pitam se jel je ozenio jer je voli jer ipak su dugo vec skupa ili je iz nekog drugog razloga?
I pitam se zasto nikada da ga prebolim?Ja sam pokusala sa drugima ali nije islo.Imala sam jedan date i nisam mogla da poljubim uopce tu osobu s kojom sam se vidila.Tu drugu.
Kazu vrijeme lijeci rane,ali moje su rane nekako iste,svaki dan.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2005, 09:31:30 od Snjeguljica »
IP sačuvana
social share
Srecna sam i hvala ti Boze za sve dobro sto si mi dao mnogooooo mnogooooooo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ljudi su takva bica da se kad im je tesko uvek vracaju u proslost na neko najsvezije ili najintenzivnije pozitivno secanje...
Niko ne moze njemu uci u glavu.. ali tebe razumeti.. verovatno moze svako Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Postoji jedna izreka: "Ko zna zasto je to dobro!"
Bila sam u slicnoj situaciji, i jos u naletima ispastam zbog toga..
Elem, verovatno si mnogo puta pomislila na to, ali jos jednom se zapitaj ~ Da li bi stvarno bila sa nekom osobom koja sve radi samo zato sto se to od nje ocekuje i koja ti stalno prebacuje kako imas mane, a svoje ne vidi, iako su uocljive iz svemira... Da li bi stvarno mogla da budes sa osobom koja bi ti svakodnevno potkopavala samopouzdanje, i dovela te do toga da budes bleda senka osobe kakva si nekad bila...
Ne slazem se da vreme leci rane... Ono samo stvar skramu preko rane koju je lako prokinuti i otvoriti fontanu suza...
Okrenuti novi list je tesko... vrlo tesko... ali ipak u jednom trenutku kad se najmanje budes nadala... okrenuces ga Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 164
Zastava Bar
mob
LG T385
..aooo ne smarajte..ti sneguljice..sto pristade na sex "prerano"..vidish kolko problema sad .. Smile
IP sačuvana
social share
Potpis...............Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Devojka je trazila predlog, objasnjenje, podrsku...
Ne znam zasto je to smaranje... Ako ti se ne svidjaju takve teme... nemoj ni da zalazis u njih  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
Anea,eto toj mladjoj kojoj je on prvi,njoj je mislim jos teze,jer premlada je i sada prezivljava zivot sa takvom osobom,al sama je to zeljela jer molila ga je nazad i prijetila da ce ubiti se.Znaci izabrala je radije da zivi s njim i da joj pouzdanje nikada ne bude vise na mjestu.A to znaci da ona nece ni sebe voljeti,kako ce onda njega?Onda pitam se na sta ce liciti ta zajednica.
A to za vrijeme i ja se slazem. On vidi i svoje mane,ali mu najvise smetaju tudje i zbog toga ce i napasti.Sreca je sto sam ja saznala na kraju da nisam jedina s kojom je tako postupio,i samopouzdanje mi se vratilo tad kad sam vidjela kako postupa sa njom.Tj. isti je.

Inv|ctus_X ,mogu ti odgovoriti,to se desilo NEPLANIRANO,i on je jako privlacan,tako da se desilo to.Rekla sam mu iz ponosa da zalim za to,on kaze ja ne zalim.I ti si zeljela isto sto i ja.Ustvari nije mi zao to.Nego mi je zao sto mi nije bio jedini i sto su danas drugacija vremena.Ja bi najvise htjela da sam imala samo jednu osobu i do kraja zivota s njom bila.
I otad  nisam vise htjela sex,ni vidjeti nekoga jer me je sram.A plus ovi osjecaji nisu ni ishlapili cak ni sada posle svega,sto mi je cudno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Svako od nas nosi svoj krst...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
kako mislis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Lepo.. svako od nas ima neki takav... neracionalan problem koji ne moze resiti.. sve su prazne price dok ne dodje neko novi.. a kad ce se to desiti ne zna se.. ja sam pola coveka vec 4 godine sa povremenim pauzama .. a da me sad pitas da ti kazem zasto je to tako... ni jedan razlog koji bi mene samog zadovoljio ne bih mogao da ti navedem... sa njom je bilo lepo... posle nje... i ono sto je bilo lepo uglavnom je bilo previse "placeno" .. kad dodje neko novi ko je vredan truda.. upoznavanja... ko ne zloupotrebi ono sto mu se pruzi.. a do tad.. idemo dalje.. makar i ne videli u tome smisla.. idemo dalje jer tu su prijatelji koji ne zele da nas gledaju kako stojimo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
Sjecam se kad smo pricali ja i ti davno.Ti si bas o njoj pricao.Dakle jos nisi posle nje zavolio drugu?
Ja sam tebi pricala o mom exu jos prije ovoga kog sam volila davnoo.Al eto on je drugi kog sam uspjela zavoljeti posle njega.I ja samo dzabe razbijam glavu Kako,Zasto,Otkud,Radi Cega ga volim i radi cega sam tolko zavoljela.
Nema te na msnu vise nesto....Zauzet si tu na forumu?
« Poslednja izmena: 29. Avg 2005, 03:36:40 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.