Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 10:20:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojka ?!?!?  (Pročitano 2124 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Iz moje prosle teme ste mogli da vidite da sam imao problema sa devojkom e to je sada postalo vec jako ozbiljno ti problemi, jako se svadjamo i izgleda da cemo raskinuti. Ona vodi prema tome da ja raskinem, ja ne znam sta da radim. Volim je a opet mislim da nasa veza nije to to. Znam da ce te mi reci da sam moram da odlucim ali jednostavno ne mogu i ne znam sta da radim. Moze neko da mi pomogne?
A kako tačno možemo da ti pomognemo?
Da mi razgovaramo sa tvojom devojkom? Da je pitamo šta se dešava?

Ne ide to tako. Nismo mi bili sa njom u vezi 3 godine, nego ti.
I nikako nećeš naći odgovore koje tražiš.
Mi ovde ne čitamo misli. Nažalost.

Moraš da sedneš sa njom i da popričaš. Da vidite da li želite i možete da nađete neko rešenje.
Samo razgovor, otvoren i bez ikakvih natezanja, može da spasi celu stvar.
Vidite šta očekujete jedno od drugog i koliko se to poklapa sa stvarnošću.

Možda se i ispostavi da je raskid jedino rešenje. U tom slučaju ti neće biti lako. Nikome nije.
Raskidi su teški i bolni, obično nam treba neko vreme da se priberemo i vratimo normalnom funkcionisanju.
Ima dana kada ti se ne živi, kada se i sam ne osećaš živim, kada ništa nema boju, ukus ili miris. A ima dana kada je sve ponovo dobro. I tako u krug, dok vremenom ovi crni dani ne postanu najpre ređi, a kasnije dok ne iščeznu u potpunosti.
Ali i to je život; i bol, i patnja ali i iskustvo više.
Uostalom, kako god da obrneš, na kraju ćeš se sećati samo lepih stvari. Smile

Ako odlučite da vašoj vezi date drugu šansu, moraš da znaš da se to neće desiti preko noći.
Za to je potrebno uložiti ogroman trud, napor i snagu da bi se problem rešio. I povremeno će ti sve to izgledati besciljno, čak ćeš i svrsishodnost same borbe dovoditi u pitanje. Ali ako imaš pred sobom jasan cilj i saigrača (što bi trebalo da bude tvoja devojka), onda će vam i plodovi tog truda biti dragoceni, a veza dovedena na viši nivo.
Ali za tu borbu je potrebno dvoje. I nikako drugačije.

Šta će se od ovoga desiti, zavisi od vas dvoje.
A mi ne znamo šta vi želite.
Ne dozvoli da te strah ostavi ukopanog u mestu. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Dzobi al' ga drvish, za sve novce.  Smile

Ma jok, iznosim decku potencijalne probleme u vezi...  Smile
To su stvari koje bih ja verovatno uradio,
A da ima logike - ima, inace ne bih dzaba pisao...  Smile

@autor teme
Ko pocinje svadju o seceru, opet preskaces najbitnije...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla
delujes kao fin decko.ako se svadjate cesto a ti ne pocinjes prvi te svadje ili joj mozda jednostavno dajes povod da se svadjate ocigledno je da te ona ne voli  i ne ceni.stavljas je u poziciju da moze da se svadja sa tobom i  da te zajebava kapiras?!! udara ti kontru jer joj nije stalo do tebe.znaci,koliko sam ocenio nije riba za tebe i ocigledno da bi dama htela da malo promeni i da se zasitila tebe. tebi je zao  da prekines vezu jer za tebe je to kao neki gubitak.mlad si ali neka ti ona bude iskustvo kakvih riba treba da se klonis kad budes bio malo stariji.sve ovo vazi ako ti ne pocinjes prvi te svadje pa ste onda oboje krivi pola/pola ili te ona navuce na takve prepirke i ti padnes svaki put na isto,kako god okrenes ne valja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
demijane, malo ti uopstavas stvarcice a? Smile
Zbilja, oko cega si se ti ono zalio, veza ti je bila jako uspesna jel to? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 10:20:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Devojka

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.143 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.