Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biti ponovo sa istim?  (Pročitano 8471 puta)
04. Apr 2005, 06:16:53
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da li biti ponovo sa istim?

Desi se: budete sa nekim dečkom ili devojkom u vezi, i ta veza ne uspe. Raskinete. Onda, nakon izvesnog vremena, shvatite da vam se ta osoba i dalje dopada. Posle još nekog vremena, saznate da se i vi i dalje dopadate toj osobi, ili bar dobijete nagoveštaj da bi moglo biti tako. Po glavi počne da vam se mota misao: a zašto ne bismo ponovo pokušali? Možda će ovog puta biti bolje; možda će ovog puta uspeti. Opet, šta ako ne uspe? Šta ako ponovo pokušate, i onda ponovo ne bude išlo, i ponovo raskinete? Zar nije stvarno glupo dvaput napraviti istu grešku?

Ima onih, zaista, koji kao svoje pravilo uzimaju "nikad dvaput sa istom ribom ili istim tipom". Ipak, to pravilo, samo za sebe, ne znači ništa. Uopštavanja u ljubavi jako slabo funkcionišu, pa tako i pravila koja počinju sa "nikad" uglavnom nemaju mnogo smisla (izuzev kada se radi o pravilima koja se odnose na bezbednost, tipa "nikad sa kriminalcem, narkomanom ili njima sličnima", "nikad bez zaštite (kondoma, pilula, nečeg podjednako efikasnog)"). Ukratko, pravilo "nikad dvaput sa istom ribom ili istim tipom" je detinjasto, i pre je odlika deteta koje se igra odrasle osobe koja ima neka svoja pravila, nego nekog ko je zreo i ko ima dobre razloge za ono što radi.

E, sad, to ne znači da je uvek dobra ideja da ponovo budete sa osobom sa kojom ste već raskidali, ako vam se ta osoba i dalje sviđa. Treba da dobro razmislite: šta je to što nije funkcionisalo između vas dvoje? Šta je to što je dovelo do raskida? Da li će to nešto - šta god da je - predstavljati problem i ako ponovo budete zajedno? Drugim rečima, da li se jedno od vas dvoje dovoljno promenilo da nekadašnji problem ne iskrsne ponovo (dobro je i ako ste se oboje dovoljno promenili)?

Još jedna stvar o kojoj bi trebalo razmisliti je zašto želite da ponovo budete sa tom osobom. Da li se zaista radi o tome da ste zaljubljeni u tu osobu - takvu kakva je, ne neku njenu idealizovanu verziju - ili vam je, recimo, raskidom povređena sujeta, pa biste obnovljenom vezom zapravo samo lečili sujetu? To bi bio loš razlog za obnavljanje veze, jer se ni vi ni ta osoba ne biste zaista osećali dobro i samo biste, verovatno prilično brzo, ponovo oboje bili povređeni.

Jednom kada iskreno i nakon pažljive analize odgovorite na ta pitanja, znaćete i da li bi obnovljena veza bila dobra ideja ili ne. Srećno!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Citat
Ima onih, zaista, koji kao svoje pravilo uzimaju "nikad dvaput sa istom ribom ili istim tipom". Ipak, to pravilo, samo za sebe, ne znači ništa. Ukratko, pravilo "nikad dvaput sa istom ribom ili istim tipom" je detinjasto, i pre je odlika deteta koje se igra odrasle osobe koja ima neka svoja pravila, nego nekog ko je zreo i ko ima dobre razloge za ono što radi.

jedno vreme sam se trudio da nebudem ponovo sa istom ribom i tako par puta, posle svega vidim da je bilo pogresno ali na greskama se uci.

dodju mnoge stvari sa godinam pa tako i to nestane.

nema pravila u ljubavi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
Slazem se sa mladjom!
Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
u ljubavi nema pravila - da to je tacno.
ali, ako nesto nije jednom islo, za to je morao da postoji razlog.
stoga, mislim da je najbolje ne vracati se necemu stonije funkcionisalo.
moram da priznam da sam to u jednom trenutku pozelela ali se na svu srecu nije desilo. danas znam da bih dosla do iste tacke na kojoj smo i bili i da opet ne bi nista od toga ispalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
mob
Nokia N97
Sujeta mi ne dozvoljava, da se vracam na staro, a dodao bih i razum.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Citat: Fahrenheit
Sujeta mi ne dozvoljava, da se vracam na staro, a dodao bih i razum.

Pa dobro sve zavisi i od okolnosti pod kojima se veza prekinula. Sta se desavalo pre toga, sta posle..........

Nikad ne reci nikad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
Moje iskustvo:ne i definitivno ne!
Ali to je samo moje iskustvo, jer svaka je veza individualna, kad je neka osoba u pitanju vracao bi joj se stalno.Ma znate na koga mislim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
ne, ne znamo na koga mislis
zaista... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
ima jedna bolletova tema... potrazi Wink

sto se tice biti ili ne biti... u principu sam sumnjicava prema ponovnom spajanju i tako to... ali, ipak svako mora sam da vidi da li mu to odgovara ili ne.. cuda se desavaju...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
ko prezivi spanac  Smiley  moze slobodno da se javi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.