Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biti ponovo sa istim?  (Pročitano 8470 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
mob
Nokia N97
Citat: mladjo
Citat: Fahrenheit
Sujeta mi ne dozvoljava, da se vracam na staro, a dodao bih i razum.

Pa dobro sve zavisi i od okolnosti pod kojima se veza prekinula. Sta se desavalo pre toga, sta posle..........

Nikad ne reci nikad.

Slazem se ... ko zna ? ... samo kazem kako je bilo do sada. Mogu ljudi da raskinu zbog nesporazuma npr. i tada je normalno da se pomire.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Nema pravila,naravno da ima losih i dobrih primera vracanja istom,sam covek mora da proceni da li je to dobro ili nije u njegovom slucaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Kao sto ste i rekli zavisi od toga kakva je veza bili ali i od toga kakva su osecanja posle raskida. Desava se da neko posle raskida neoseca nista a posle mu se vracaju osecanja i pocinje da pati (trenutno se to desava sa jednim drugom ovde).
Nekome je tesko odmah posel raskida i vremenom mu je sve lakse dok potpuno nezaboravi na to.

E sad postavite se u situaciju da ste bili u vezi decko ili devojka vas je ostavio/ostavila. Vama je tesko i polako se sredjujete i zaboravljate na sve, i on/ona vam se javi i kaze da mu/joj zao zabo raskida i da zeli da ste ponovo zajedno.

Sta bi ste uradili???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
sta bih uradila?
ranije bih verovatno pristala na to da ponovo budemo zajedno.
ali, iskustvo nas uci mnogo cemu.
zahvaljujuci istom, moj odgovor je ne.
sto je bilo, bilo je.
ide se dalje.
ako neko nije znao da ceni, uvidi, da se trudi za vezu dok smo bili zajedno - to je za mene veliki minus. uvek bi mi to stajalo u nekom delu mozga i ne verujem da bi ishod ponovnog zajednistva bio pozitivan, ako  ni zbog cega drugog onda zbog toga sto bih se pitala zasto je odlazio in the first place.
ako mu nije bilo lepo, ili ga nisam cinila srecnom pa je zbog toga otisao (sto je sasvimo.k. jer svako ima pravo na ono sto trazi, zeli) to ce se ponovo desiti.
elem, ako amo dosli do neke tacke u vezi i nismo mogli da idemo dalje, za to je verovatno postojao razlog.
i kad vec dajemo licne odgovore, u skladu sa nasim karakterom, sto se mene tice, kada sa necim zavrsim (a to je taj trenutak koji si mladjo naveo "polako se oporavljate"), uvek idem dalje i ne vracam se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Kad jednom negde prsne moze se zavari, zalepi ili sta vec... Ali- tu je najslabije i kad tad ce tu opet da ponovo pukne. I to mnogo gore nego pre!!! A ti Fajteru el se to tebi nesto desava pa turio ovu temu?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Life is peachy...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 631
Zastava Zemun
mob
Samsung E730
Ako je neshto sitno.. + josh volish tu osobu.. shto da ne
Imam dosta iskustva sa tim tako da je odgovor, pricham sad za velike probleme .. ne ne i ne...
Uglavnom se veze nastavljaju popustanjem jedne strane koje je vezano za neki problem koji je doveo do prvog pucanja veze... i to popustanje se uzme zdravo za gotovo...
IP sačuvana
social share

"It has been said that something small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 112
Definitivno se ne treba vracati na staro.Imam iskustva,verujte.
IP sačuvana
social share
we are not angels!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 533
U ljubavi ne postoje pravila.. Deshavalo mi se mali milion puta da mi se to dogodi, ali dok sam bila klinka.. [jesam josh, ali valjda znate na shta mislim]. Naravno da bih pokushala opet sa tom istom osobom iako prvi put nam nije bilo naj naj..Jer ako bi koristila ovaj stav" ne bih nikad bila sa jednim te istim dechkom vishe od jednog puta", e samim ovim bih potcenjivala i sebe i njega. Jer, valjda sam toliko uputjena u tu vezu da znam u chemu smo to pogreshili te ta veza nije uspjela, pa bih mogla sledetji put da poradim na tome i da uspije..

Ali shta ako ta veza ne uspije posle 4 puta.. E shto je puno, puno je.. Ja mislim da je u vrh glave 4 puta biti sa istom osobom.. Ali sve zavisi od osobe do osobe, od situacije do situacije.. Jer posle 4-tog puta, ja mislim da to sve govori da ja i ta osoba nismo jedno za drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
mob
Siemens 
Ja sam probao i to tri puta sa jednom osobom i sve sto imam reci je: nikad vise Smile
Kad se prica zavrsi, onda kreni dalje Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 533
Pa eto tri puta, i skontali ste da to nije to i digli ste ruke jedno od drugog, e to se cenii..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.