Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 01:43:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ateisti potajno veruju u Boga?  (Pročitano 128481 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Logika je sistem koji se koristi u naukama, a ne nauka. Istom bezgresnom logikom kojom se dolazi do tacnog rezultata se dolazi i do netacnosti koje mogu nastati u istom procesu.
Do netačnog rezultata se dolazi pogreškama u postupku, a ne bezgrešnom logikom.  I opet pokazuješ ograničeno znanje i razumevanje kazavši da logika nije nauka.

Nemam sta da poricem, posto nisi govorio o mojim recima kada si " zakljucio " da postoji greska, nego si analizirao svoju imaginaciju.
Ja sam samo raščlanio tvoju tvrdnju o Prvom Uzroku...ne moram tačno da citiram svaku lakrdiju koju napišeš.
Ako si koristio neki drugi logički postupak (a nisi ga prikazao) daj ga ovamo da vidimo šta ne valja.

Teorija relativiteta je zauvek teorija, doprinos koji je Einstein dao teorijskoj fizici je ogroman.
Dobro je da je siroma Ajnštajn dobio to priznanje od tebe, iako je uspeo da ponudi samo teoriju (kladim se da nakaradno upotrebljavaš i taj izraz).

Ne postoji jedna moja rec koja u bilo kakvom obliku i formi govori o bilo kakvom znacaju koji ja imam, tako da opet lazes o " mojim samoobmanama i iluzijama ".
Stav ti je takav...ničim (a naročito ne znanjem opravdana) arogancija pršti iz tvojih postova. Ne moraš da kažeš ništa osim - parafraziram za svaki slučaj- "ja nikad nisam pogrešio". Imaš mogućnost da budeš takav...nadam se da niko nema štete od tvog stava.

Zar je u istoriji cocecanstva postojala toliko iracionalna osoba koja je pokusala da dokaze da vreme postoji ?
Svi merni sistemi su apstrakcija cije reci ne predstavljaju nesto postojece. Oni sluze tehnoloskom napretku coveka ali ne menjaju covekovu nepromenjivu stvarnost. Prvi covek i njegova stvarnost je bila identicna sa bilo kojim drugim covekom koji je postojao bilo kada.
Svašta...kada bismo protok vremena odredjivali samo prema godišnjim dobima, da li bi i tad tvrdio da su ona nešto nepostojeće?

Besomucne i pune mrznje lazi o meni se nastavljaju. Tvoje patolosko laganje se nastavlja.
Ne prestajes da iznosis tvoje halucinacije koja nazivas " mojim recima ". Nigde i nikada nisam rekao
" vreme je iluzija, ali je Bog vecan ". Rekao sam da je vreme - iluzija. tacka.
Rekao sam da je jedina moguca definicija reci Bog, vecno bice koje je Tvorac, Gospodar i Vlasnik svega postojeceg.
Ponovo, ne moram da te citiram da bih izveo zaključak koji i ti sam potvrdjuješ.

Kazao si da bog postoji.
Kazao si da je vreme iluzija.
Kazao si da je bog (koji po tebi postoji ) večan. Očigledno da ponovo ne znaš značenje reči koje koristiš.

Niti imas kapacitet da shvatis da je vecnost jedino dimenzija svesnog bica koje nema smrt.
Termin večnost znači beskrajnost vremena za koje ti tvrdiš da ne postoji. Da si kazao bezvremeno biće, pa da te razumemo, ovako lupetaš, pa se posle vrdaš "niste me citirali".

Tvoje halucinacije o " bogu " su tvoja stvar.
Ako su "moje halucinacije"  Smile o bogu moja stvar, što si pitao šta je po meni bog? Kažem ti da si krajnje nekozistentan.

Semanticki rec Bog moze da predstavlja samo Vrhovno Bice i nista drugo.
Najčešće, pre svega zbog dominantnosti monoteizma, ali ne i jedino...to što si isključiv je jedan od razloga što stalno daješ pogrešne informacije i izvlačiš loše zaključke.
Pre semantike etimologija, a ona ti ne dozvoljava da termin bog definišeš kao apsolut.

Od tvog prvog posta ovde sam razotkrio tvoju mrznju prema ljudima i tvoj kompleks nize vrednosti u stvarnosti koji neces izleciti bezanjem u www.
Opet praviš logičku grešku...čak i da sam najveći mrzitelj i kompleksaš jednak tebi, to ništa ne utiče na verodostojnost mojih ili tvojih reči.

U sta ja " sumnjam " ? Kakva " moja sujeta " ? O cemu opet lazes ?
Ja ne lažem...ako pažljivo pogledaš u uglu ove poruke ne stoji tvoj nick i ne pišem da naučnici pričaju bajke, jer to ne odgovara mojoj tvrdnji o samo 7000 postojanja čoveka.

Niko me nije pitao o spasavanju zivota, samo sam rekao istinu da nijedan tekst/knjiga nema objektivan znacaj.
Pa što pišeš nešto što se ne tiče teme...objektivan značaj. Smile

Jos jedan biser tvog brilijantnog uma ! - prorocanstva su neprorocanstva !
Hvala ti, ali sebi ne mogu da pripišem kreaciju te imenice čiji je cilj da opiše čerupanje Bblije, kojem si i sam sklon.

A svi mi ovde smo svinje, jel tako ?
Odakle si izvukao ovo "svi"? I što si bukvalista?
Ne valja ti to, gubiš poentu svega.

Haluciniras da sam se upecao. Jedina definicija koja predstavlja pojam " sekta " koji ja koristim je
" grupa ljudi koja se odvojila od originalne grupe "
Ti lazes da sam ja sektas u bilo kojoj definiciji te reci.
I opet ponavljam koristis forum da se nekome tako obracas, posto za takvo ponasanje u stvarnosti nemas hrabrosti.
Grešiš...van interneta (koji je takodje stvarnost) sam još gori prema tvojim standardima. Tu ne mogu da me banuju.
A ako možeš voleo bih da mi objasniš kako ja to smatrajući da si pripadnik grupe koja se odvojila od originalne lečim svoje komplekse?

Zato sto je necivilizovana i protivzakonita. Covek je jedino bice koje diskriminise.
Civilizovano znači i zabranu (ne pomišljaj da ja umišljam da ti nešto mogu zabraniti, pa da povedeš razgovor u tom smeru), staviti svakog na njegovo mesto... da ne pokuša mistik da objašnjava fiziku i traži da njegovo mišljenje bude jednako poštovano. Nije svaka diskriminacija ni protivzakonita.

Niti je čovek jedino biće koje diskriminiše...odakle ti to?

I dalje to ne objašnjava zašto neko ne bi trebalo da ima diskriminišući stav...zato što to nije lepo? Logička greška ko zna koja po redu.

Ja sam racionalista, mogu da zamisljam samo ono sto sam doziveo. Nisam doziveo susret sa covekom koji nikada nije video most.
Bolje bi ti pristajao izraz ograničen... ne umno, nego iskustveno (osim što si doživeo boga) i kreativno, da se ne uvrediš.
I kakav je bio doživljaj boga o kome razmišljaš?

Do susreta sa " tvojom inteligencijom " nisam imao dozivljaj osobe koja nije svesna da je rec iza svega sto postoji u covekovoj svesti.
Za razliku, ja sam puno puta sretao osobe poput tebe, koje znaju i razumeju malo, ali pričaju mnogo. Bebe ne koriste reči, imaju svest, jesu ljudi (očiglednost zbog sagovornika) i pre završetka prve godine (negde oko 5-6 meseca) pamte stvari simbolično. Dakle, bez postojanja reči su svesne odredjenih stvari.

P.S. Čestitam na odustajanju od stava da je citiranje čitavih poruka, i odgovor nakon toga bolji način za komunikaciju i analizu. Popravljaš se, po mom mišljenju.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2014, 18:25:52 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia Luvmya 520
Do netačnog rezultata se dolazi pogreškama u postupku, a ne bezgrešnom logikom.  I opet pokazuješ ograničeno znanje i razumevanje kazavši da logika nije nauka.
Nisam to ni rekao. Rekao sam da se bezgresnom logikom dolazi do netacnosti koja je nastala u procesu koji je doveo do pogresnog rezultata.
Opet lazes o mojim recima i tim lazima vredjas moje znanje. Logika nije nauka nego sistem bez kojeg nijedna nauka ne bi postojala.

Citat
Ja sam samo raščlanio tvoju tvrdnju o Prvom Uzroku...ne moram tačno da citiram svaku lakrdiju koju napišeš.
Ako si koristio neki drugi logički postupak (a nisi ga prikazao) daj ga ovamo da vidimo šta ne valja.
Probaj nekog drugog da lazes kako ti govoris o bilo cemu sto sam ja rekao. Ti svo vreme govoris o svojim nakaradnim verzijama onoga sto naturas kao moje reci.
Citat
Dobro je da je siroma Ajnštajn dobio to priznanje od tebe, iako je uspeo da ponudi samo teoriju (kladim se da nakaradno upotrebljavaš i taj izraz).
Puno se ti kladis sam sa sobom. To samo tebi moze da bude opklada.
Citat
Stav ti je takav...ničim (a naročito ne znanjem opravdana) arogancija pršti iz tvojih postova. Ne moraš da kažeš ništa osim - parafraziram za svaki slučaj- "ja nikad nisam pogrešio". Imaš mogućnost da budeš takav...nadam se da niko nema štete od tvog stava.
Evo dokaza iz tvojih usta da ja nesto nisam rekao a ti si izmislio da jesam.
Ne moram da kazem nesto, a ti ces me vec optuziti da sam rekao nesto sto nisam i nikada ni necu.
Ekstraodrinarna inteligencija !

Citat
Svašta...kada bismo protok vreme odredjivali samo prema godišnjim dobima, da li bi i tad tvrdio da su ona nešto nepostojeće?
Kakav " protok vremena " ? Nisam rekao da je vreme ( vremenski uslovi / godisnja doba) - iluzija.

Citat
Ponovo, ne moram da te citiram da bih izveo zaključak koji i ti sam potvrdjuješ.

Kazao si da bog postoji.
Kazao sida je vreme iluzija.
Kazao si da je bog (koji po tebi postoji ) večan. Očigledno da ponovo ne znaš značenje reči koje koristiš.
Ne moras, ukoliko zelis da ostanes patoloski lazov, sto i jesi, posto se to laganje nastavlja..

Kazao sam da Bog postoji duhovno / nematerijalno u formi Reci, dokazavsi to tako sto sam objasnio da nista ne postoji bez Reci.
Nisam kazao " da je Bog vecan " nego sam rekao da materijalno Bog jedino moze da bude bice koje je vecno i koje je Vlasnik i Gospodar svega postojeceg.
Nikada nisam niti cu tvrditi da Bog postoji fizicki.
Citat
Termin večnost znači beskrajnost vremena za koje ti tvrdiš da ne postoji. Da si kazao bezvremeno biće, pa da te razumemo, ovako lupetaš, pa se posle vrdaš "niste me citirali".
Nema postojanja bilo kakvog vremena a narocito " beskrajnog ".
Svako zivo bice je " bezvremeno bice " i postoji samo sada i ovde ( a to nije nikakvo vreme ).
Nisi jos uspeo da citiras sta sam rekao, svo " lupetanje " su tvoje halucinacije, i to ce se nastaviti dokle god budes na ovom forumu govorio o onome sto sam ja rekao.
Citat
Ako su "moje halucinacije"  Smile o bogu moja stvar, što si pitao šta je po meni bog? Kažem ti da si krajnje nekozistentan.
Kako drugacije da ti objasnim da haluciniras o Bogu a da te pri tom ne pitam sta je za tebe Bog ?
Tvoje halucinacije su ocigledne, da bi ti to mogao da shvatis, moras biti suocen sa tim cinjenicama.
Sve sto ti radis je bezargumentovana izjava da Bog nije to sto sam rekao da jeste.
Reci nam tvoju nebulozu sta je Bog, da mozemo da je stavimo na policu tvojih nebuloza odma pored nebuloze
" da su jevreji - boziji narod )
Citat
Najčešće, a ne jedino...to što si isključiv je jedan od razloga što stalno daješ pogrešne informacije i izvlačiš loše zaključke.
I dalje cekam tvoj genijalni um da objasni kako mogu da postoje dva ili vise Uzroka svog desavanja, svega sto je stvoreno.
Sve sto konstantno radis je da bez ikakvog argumenta tvrdis da ja ne govorim istinu.
Citat
Opet praviš logičku grešku...čak i da sam najveći mrzitelj i kompleksaš jednak tebi, to ništa ne utiče na verodostojnost mojih ili tvojih reči.
Opet lazes, posto apsolutno nista nisi objasnio kao " moju logicku gresku ".
Ne mrzim nikoga, svi ljudi su isti i nemam nikakav kompleks. Tvoje reci su odavno objasnjene lazi, a nisi uspeo ni jednu moju recenicu da ponovis a kamoli da o njoj nesto kazes.

Citat
Ja ne lažem...ako pažljivo pogledaš u uglu ove poruke ne stoji tvoj nick i ne pišem da naučnici pričaju bajke, jer to ne odgovara mojoj tvrdnji o samo 7000 postojanja čoveka.
Naravno da lazes, posto nemam sumnju i sujetu. a ovaj glupi odgovor naravno nema nikakve veze sa objasnjenjem bilo kakve sumnje ili sujete.
Citat
Pa što pišeš nešto što se ne tiče teme...objektivan značaj. Smile
Sve sto pisem tice se teme. I nisam siguran koliko puta ignorentnoj osobi kao sto si ti treba da ponovim da bilo kakav tekst nema objektivan znacaj.

Citat
Hvala ti, ali sebi ne mogu da pripišem kreaciju te imenice čiji je cilj da opiše čerupanje Bblije, kojem si i sam sklon.
koje imenice ? o cemu ti pricas ? Kako ja " cerupam Bibliju " ?

Citat
Odakle si izvukao ovo "svi"? I što si bukvalista?
Ne valja ti to, gubiš poentu svega.
Iz cinjenice da se ti ne obracas samo meni nego svima koji citaju tvoje bisere.
Sta je argument za biser da sam ja u ovom slucaju " bukvalista " ?
Poenta ovoga je da ti lazes patoloski i da nisi svestan da je to poenta.
Citat
Grešiš...van interneta (koji je takodje stvarnost) sam još gori prema tvojim standardima. Tu ne mogu da me banuju.
A ako možeš voleo bih da mi objasniš kako ja to smatrajući da si pripadnik grupe koja se odvojila od originalne lečim svoje komplekse?
Sta zdrav razum uopste moze da objasni nekome ko tvrdi da je konverzacija dva ili vise identiteta coveka licem u lice isto sto i konverzacija dva ili vise laznih identiteta na internet forumu ?
Prvi put kada bi od tebe cuo bilo kakvu negativnost upucenu meni, odmah bi te upozorio na to, ukoliko bi nastavio sa tim negativnostima uvideo bih da ti verbalna upozorenja nisu dovoljna.
Dok ovde na forumu tvoje ponasanje se nastavlja.

Ti samo mislis da ti lecis svoje komplekse tako sto nekontrolisano lazes o meni i mojim recima.
Sto si kristalnp jasno ( nesvesno ) objasnio poistovecujuci stvarni svet sa cyber svetom.
Citat
Civilizovano znači i zabranu (ne pomišljaj da ja umišljam da ti nešto mogu zabraniti, pa da povedeš razgovor u tom smeru), staviti svakog na njegovo mesto... da ne pokuša mistik da objašnjava fiziku i traži da njegovo mišljenje bude jednako poštovano. Nije svaka diskriminacija ni protivzakonita.

Niti je čovek jedino biće koje diskriminiše...odakle ti to?

I dalje to ne objašnjava zašto neko ne bi trebalo da ima diskriminišući stav...zato što to nije lepo? Logička greška ko zna koja po redu.
Prvu recenicu ne razumem, uopste.
Da li mozes da navedes jednu " zakonitu diskriminaciju " ?
koje bice sem coveka diskriminise ?
Citat
Bolje bi ti pristajao izraz ograničen... ne umno, nego iskustveno i kreativno, da se ne uvrediš.
Zar postoji covek koji nije ogranicen iskustveno i kreativno ?
Citat
Za razliku od tebe, ja sam puno puta sretao osobe koje znaju i razumeju malo, ali pričaju mnogo. Bebe ne koriste reči, imaju svest, jesu ljudi (očiglednost zbog sagovornika) i pre završetka prve godine (negde oko 5-6 meseca) pamte stvari simbolično. Dakle, bez postojanja reči su svesne odredjenih stvari.
Kakve ja veze imam sa tim osobama koje si ti " puno sretao " ?
Za svest beba i zivotinja dokaz je tvrdnja genijalnih umova poput tvodg ?
I sve ste to " objasnili i dokazali " bez reci jel tako ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Nisam to ni rekao. Rekao sam da se bezgresnom logikom dolazi do netacnosti koja je nastala u procesu koji je doveo do pogresnog rezultata.
Ok, nisam te dobro razumeo taj put, mislio sam da opravdavaš sebe zašto si pokušavajući da koristiš logički proces došao do pogrešnog zaključka. Logika proučava i kako i zašto ljudi prave greške u zaključivanju i definisala je te greške.

Opet lazes o mojim recima i tim lazima vredjas moje znanje. Logika nije nauka nego sistem bez kojeg nijedna nauka ne bi postojala.
Logika jeste nauka, a ti bi trebalo da konsultuješ svoje izvore i po mogućstvu ih promeniš.

Probaj nekog drugog da lazes kako ti govoris o bilo cemu sto sam ja rekao. Ti svo vreme govoris o svojim nakaradnim verzijama onoga sto naturas kao moje reci.
Pričao si o prvom uzroku, i objasnio si kako si do tog zaključka došao (naravno da nisi prvi).
Ja sam ti naveo gde su problemi u takvom zaključivanju, ali ti nastavljaš po starom.

Puno se ti kladis sam sa sobom. To samo tebi moze da bude opklada.
Ponovo si bukvalista i fraze shvataš van konteksta. Samo potvrdjuješ da ne lažem kad kažem nešto za tebe.

Evo dokaza iz tvojih usta da ja nesto nisam rekao a ti si izmislio da jesam.
Ne moram da kazem nesto, a ti ces me vec optuziti da sam rekao nesto sto nisam i nikada ni necu.
Ekstraodrinarna inteligencija !

Stvarno ne mogu da jurim tvoj post napisan u prošloj godini gde si nekog izazivao da ti navede kad si ikad kazao nešto što nije istina. Ti i dan danas kad neko pokuša da ti ukaže da nešto što si izgovorio ne odgovara činjeničnom stanju, ignorišeš to i naučnike i eksperte na odredjenim poljima sarkastično nazivaš "genijalnim umovima" i njihove stavove bajkama.

Kakav " protok vremena " ? Nisam rekao da je vreme ( vremenski uslovi / godisnja doba) - iluzija.
Kazao si da su svi merni sistemi apstrakcija koji ne predstavljaju ništa postojeće. Da li su godišnja doba apstrakcija? Protok vremena se može i po njima pratiti.

Kazao si da si realista, ali očigledno ne razumeš ni taj izraz. Isak Nutn je predstavnik realističkog pogleda na svet. Pametnome dosta.

Kazao sam da Bog postoji duhovno / nematerijalno u formi Reci, dokazavsi to tako sto sam objasnio da nista ne postoji bez Reci.
Ljudi koji su stručniji od mene i tebe su utvrdili suprotno, a ti nastavi da ih svrstavaš u istu grupu sa  pripovedačima bajki... sam sebi kopaš rupu (ovo ne shvati bukvalno i nemoj da kažeš "Lažeš da ja samom sebi kopam rupu). Smiley

Nisam kazao " da je Bog vecan " nego sam rekao da materijalno Bog jedino moze da bude bice koje je vecno i koje je Vlasnik i Gospodar svega postojeceg.
Nikada nisam niti cu tvrditi da Bog postoji fizicki.
Moram da priznam da te ne razumem da bog postoji materijalno, ali ne i fizički? Jel možeš da eleboriraš?

Nema postojanja bilo kakvog vremena a narocito " beskrajnog ".
Svako zivo bice je " bezvremeno bice " i postoji samo sada i ovde ( a to nije nikakvo vreme ).
"Sada" je vremenska odrednica, kao što je "ovde" prostorna...čemu taj Dipak Čopra stil izmotavanja?

Kako drugacije da ti objasnim da haluciniras o Bogu a da te pri tom ne pitam sta je za tebe Bog ?
Tvoje halucinacije su ocigledne, da bi ti to mogao da shvatis, moras biti suocen sa tim cinjenicama.
Sve sto ti radis je bezargumentovana izjava da Bog nije to sto sam rekao da jeste.
Bog nije nužno ono što ti kažeš da jeste. Tvrdio si da semantički Bog može da bude samo to, ali to ne odgovara onome što semantika i etimologija pokazuju, niti je to definicija Boga, a ja sam ti to sugerisao. Dakle lažeš da lažem i lažeš da ja ne argumentujem. I nastavićeš da lažeš jer drugačije ne umeš. I pokazao si da si nedosledan i neuk i da ne razumeš značenja termina i ništa te nije sprečilo da nastaviš da pišeš.

Reci nam tvoju nebulozu sta je Bog, da mozemo da je stavimo na policu tvojih nebuloza odma pored nebuloze
" da su jevreji - boziji narod )
Morali bismo da se vratimo na tvoje nepoznavanje religije i jevrejske kulture, uslova u kojima su pisali knjige...
Postoji mogućnost, doduše, da ti ne misliš na Jehovu, kad pričamo o božijem narodu...nego na nekog drugog jedinog boga, ali ti nije "starozavetni" bog.

I dalje cekam tvoj genijalni um da objasni kako mogu da postoje dva ili vise Uzroka svog desavanja, svega sto je stvoreno.
Jednako kao što može da postoji jedan...već ti je dato objašnjenje ali ne smeš da ga razumeš jer bi to srušilo tvoju iluziju o tome kako nešto znaš. U psihologiji je to proučena i opisana pojava.

Opet lazes, posto apsolutno nista nisi objasnio kao " moju logicku gresku ".
Grešiš, jer ništa me ne obavezuje da ti objasnim kako se u nauci zvanoj logika pozivanje na emocije da bi se obezvredio neki sud smatra logičkom greškom.

Ne mrzim nikoga, svi ljudi su isti i nemam nikakav kompleks. Tvoje reci su odavno objasnjene lazi, a nisi uspeo ni jednu moju recenicu da ponovis a kamoli da o njoj nesto kazes.
Lažeš, jer sam te više puta citirao..a rečeno je dovoljno.

Naravno da lazes, posto nemam sumnju i sujetu. a ovaj glupi odgovor naravno nema nikakve veze sa objasnjenjem bilo kakve sumnje ili sujete.
Trebalo bi da sumnjaš...demonstrirao si velike rupe u znanju.

Sve sto pisem tice se teme. I nisam siguran koliko puta ignorentnoj osobi kao sto si ti treba da ponovim da bilo kakav tekst nema objektivan znacaj.
Ne moraš da ponavljaš nikome, jer se sam ne pridržavaš toga. Pišeš nešto za šta veruješ da nije objektivno i kažeš da si objasnio, nikad slagao, dao tačnu informaciju. Dal ti staneš da razmisliš šta govoriš?

koje imenice ? o cemu ti pricas ? Kako ja " cerupam Bibliju " ?
Znaš li šta su imenice? O čemu smo govorili? Seti se kako si čerupao Miheja...

Iz cinjenice da se ti ne obracas samo meni nego svima koji citaju tvoje bisere.
Sta je argument za biser da sam ja u ovom slucaju " bukvalista " ?
Me ne, samo odabranima...
Argument je da nisi sebe uporedio sa svinjom, već si izneo konstataciju kroz formu pitanja. Naravno, sad ćeš ti da kažeš da ja lažem i da sam ja bukvalno shvatio tvoju konstataciju, ali to je tvoj stil, baviš se perifernim stvarima, tražiš dlaku u jajetu, a mašiš poentu svega.

Poenta ovoga je da ti lazes patoloski i da nisi svestan da je to poenta.
Ne znaš ni šta su patološki lažovi, tako da bi dobro bilo da se suzdržiš takvih kvalifikacija. Gadjaš se terminima levo i desno.

Sta zdrav razum uopste moze da objasni nekome ko tvrdi da je konverzacija dva ili vise identiteta coveka licem u lice isto sto i konverzacija dva ili vise laznih identiteta na internet forumu ?
Prvi put kada bi od tebe cuo bilo kakvu negativnost upucenu meni, odmah bi te upozorio na to, ukoliko bi nastavio sa tim negativnostima uvideo bih da ti verbalna upozorenja nisu dovoljna.
Dakle ti ovde glumiš neku ulogu... sad mi je jasno i koju. Onaj skeč u MPFC sa biroom za raspravljanje. Smile
Evo i dokaza da ja tebe ne mrzim, jel ono što je ovde ti predstavljaš kao lažni identitet.
Jel to dovoljan dokaz da ti lažeš...predstavljaš se lažno, a optužeješ me da te mrzim.

Sto si kristalnp jasno ( nesvesno ) objasnio poistovecujuci stvarni svet sa cyber svetom.
A šta je pisanje anonimnih pisama i odgovaranje na ista? Post office svet...daj uozbilji se i ne trudi se da deluješ mudro.

Da li mozes da navedes jednu " zakonitu diskriminaciju " ?
Odredjene verske organizacije trpe diskriminaciju ne samo u našoj zemlji nego širom celog sveta. Nisu im obezbedjena jednaka prava koja se daju drugim verskim organizacijama. Odredjene stvari se ne predaju u školama i na fakultetima jer ne odgovaraju nekome. Neki politički pokreti se zabranjuju jer drugima ne odgovara njihovo delovanje. Segregacioni zakoni (dakle legalna stvar) su zabranjivali južnoafričkim sportistima da se takmiče na OI.

Pušači se diskriminišu u odredjenim prostorijama, na odredjena mesta se ljudi zapošljavaju ne zbog kvalifikacija, već drugih činilaca (pol, godište, zdravstveno stanje), tako da su drugi diskriminisani.

Stvarno je neumesno da mi postaviš takvo pitanje, a hoćeš da se raspravljaš...kažem ti da su ti rupe u znanju ogromne i sposobnost zaključivanja siromašna.

koje bice sem coveka diskriminise ?
Psi.npr...ali šta tebi to znači kad ti stavove naučnika koji se ne slažu sa tvojim stavovima nazivaš bajkama.

Zar postoji covek koji nije ogranicen iskustveno i kreativno ?
Ok, da bolje definišem...previše si ograničen na taj način da bi imao plodno razmišljanje.
Ponovo, baviš se sitnicama, ne koncentrišeš se na smisao... za ovu temu (od koje smo se zahvaljujući tebi i meni previše odaljili) tvoje znanje je previše siromašno.

Kakve ja veze imam sa tim osobama koje si ti " puno sretao " ?
Nikakve direktne, nemoj to da te opterećuje? Smiley

Za svest beba i zivotinja dokaz je tvrdnja genijalnih umova poput tvodg ?
I sve ste to " objasnili i dokazali " bez reci jel tako ?
Boljih umova nego što je tvoj...može to da ti se svidja ili ne, ali to su ti naučne činjenice, pa se ti duri i piši akademiji nauka ili ženama u crnom. Smiley Ja nisam adresa koja može to da izmeni.

« Poslednja izmena: 07. Jan 2014, 17:39:33 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50087
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Сва атеистичка "мудрост" на једној интернет страници...

http://ateisti.com/ko-smo-mi/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia Luvmya 520
Logika jeste nauka, a ti bi trebalo da konsultuješ svoje izvore i po mogućstvu ih promeniš.
Opet ignorises elementarnu logiku da onaj koji nesto tvrdi treba da iznese dokaze.

Navedi jednu osobu sa ove Planete koja je " logicar " ili kako god da si ti izmislio naziv za osobu koja se navodno bavi navodnom " naukom " koju ti zoves logika.
Citat
Pričao si o prvom uzroku, i objasnio si kako si do tog zaključka došao (naravno da nisi prvi).
Ja sam ti naveo gde su problemi u takvom zaključivanju, ali ti nastavljaš po starom.
Ne, ti nisi naveo nikakve " probleme " u mom zakljucivanju, ti si naveo " probleme " sa tvojim lazima koje pripisujes meni. I primoravas me da to ponavljam vec po ko zna koji put.
Citat
Ponovo si bukvalista i fraze shvataš van konteksta. Samo potvrdjuješ da ne lažem kad kažem nešto za tebe.
Opet lazi. Koji je tvoj argument da ja frazu " ne bacaj bisere pred svinje " shvatam " bukvalno " i da sam tu frazu shvatio " van konteksta " ( sta god da to znaci ) ?
Citat
Stvarno ne mogu da jurim tvoj post napisan u prošloj godini gde si nekog izazivao da ti navede kad si ikad kazao nešto što nije istina. Ti i dan danas kad neko pokuša da ti ukaže da nešto što si izgovorio ne odgovara činjeničnom stanju, ignorišeš to i naučnike i eksperte na odredjenim poljima sarkastično nazivaš "genijalnim umovima" i njihove stavove bajkama.
Nisam samo u jednom postu genijalce / lazove tvog kalibra pitao ( ne " izazivao " ) da navedu sta sam ja rekao a da nije istina, posto to tvrde. Ali nijednom nisam video nikakve navode koji bi mogli da udju u razmatranje te tvrdnje.
Ko mi ukazuje to sto ti tvrdis, gde, kako ? ( o cemu opet lazes ? )

Gde i kada sam ja naucnike koji se bave naukom potcenjivao u bilo kom obliku i formi, i koje sam ja to naucne stavove ( sta god da to znaci ) " nazvao bajkama " ?

Citat
Kazao si da su svi merni sistemi apstrakcija koji ne predstavljaju ništa postojeće. Da li su godišnja doba apstrakcija? Protok vremena se može i po njima pratiti.
Naravno, da li bi bio ljubazan da nam ovde svima dokazes postojanje metra, kilograma, minuta.... ili kojeg god elementa mernog sistema po tvom izboru ?
 Zar je godisnje doba - merni sistem ?!? Vremenski uslovi postoje samo sada i ovde. Kakav " protok vremena po njima " ?
Citat
Kazao si da si realista, ali očigledno ne razumeš ni taj izraz. Isak Nutn je predstavnik realističkog pogleda na svet. Pametnome dosta.
Navedi gde sam " ja rekao da sam realista " i smatracu te pametnim.
Ukoliko ne budes uspeo da citiras moje reci - " ja sam realista ", tvoj status patoloskog lazova je zapecacen.
Citat
Ljudi koji su stručniji od mene i tebe su utvrdili suprotno, a ti nastavi da ih svrstavaš u istu grupu sa  pripovedačima bajki... sam sebi kopaš rupu (ovo ne shvati bukvalno i nemoj da kažeš "Lažeš da ja samom sebi kopam rupu). Smiley
Koji " ljudi ", su utvrdili sta, gde i kako .
" Sam sebi kopam rupu " tako sto sam neduzna zrtva tvojih neprestanih i neuspelih pokusaja da nekoga slazes
 da sam ja rekao nesto sto nisam ?

Citat
Moram da priznam da te ne razumem da bog postoji materijalno, ali ne i fizički? Jel možeš da eleboriraš?
Gde sam ja rekao " da Bog postoji materijalno " ?
Zar ima necega sto je materijalno a ne postoji fizicki, ili necega sto je fizicko a ne postoji materijalno ?
Zar se Fizika bavi nematerijalnim ?
Citat
"Sada" je vremenska odrednica, kao što je "ovde" prostorna...čemu taj Dipak Čopra stil izmotavanja?
Da li bi bio ljubazan da navedes " vremensku odrednicu " za sada ili " prostornu odrednicu " za
ovde ?
Zar se pojavio neki genije koji je dokazao ' da se Deepak Chopra - izmotava ' ?
Da li si ti stvarno toliko konzumiran iluzijom da mozes nekontrolisano da lupetas bez ikakvog argumenta, posto to konstantno radis.
Citat
Bog nije nužno ono što ti kažeš da jeste. Tvrdio si da semantički Bog može da bude samo to, ali to ne odgovara onome što semantika i etimologija pokazuju, niti je to definicija Boga, a ja sam ti to sugerisao. Dakle lažeš da lažem i lažeš da ja ne argumentujem. I nastavićeš da lažeš jer drugačije ne umeš. I pokazao si da si nedosledan i neuk i da ne razumeš značenja termina i ništa te nije sprečilo da nastaviš da pišeš.
Pa sta je Bog - nematerijalno ako nije Rec ?!?
Kako ja " lazem " ako ti apsolutno nicime to nisi dokazao ?
A ja sam priimoran da konstantno iznosim argumente tvojih laganja, koje ti apsolutno ignorises i nastavljas da lazes da sam rekao nesto sto nisam.
Citat
Morali bismo da se vratimo na tvoje nepoznavanje religije i jevrejske kulture, uslova u kojima su pisali knjige...
Postoji mogućnost, doduše, da ti ne misliš na Jehovu, kad pričamo o božijem narodu...nego na nekog drugog jedinog boga, ali ti nije "starozavetni" bog.
Kakva religija, kultura, uslovi... odredjuje sta je Bog ?!?
Rekao sam ti sta je Bog - duhovno / nematerijalno / nefizicki, i ti nisi prismrdeo pokusaju da to osporis.
Citat
Jednako kao što može da postoji jedan...već ti je dato objašnjenje ali ne smeš da ga razumeš jer bi to srušilo tvoju iluziju o tome kako nešto znaš. U psihologiji je to proučena i opisana pojava.
Gde mi je dato " objasnjenje " da " mogu da postoje dva ili vise uzroka jedne posledice " ?
Koju moju iluziju i sta ja to - ne znam kada govorimo o logickom poretku desavanja ?
Citat
Grešiš, jer ništa me ne obavezuje da ti objasnim kako se u nauci zvanoj logika pozivanje na emocije da bi se obezvredio neki sud smatra logičkom greškom.
Gde sam ja rekao da tebe obavezuje bilo sta ?
Kakvo " pozivanje na emocije " ?
Citat
Lažeš, jer sam te više puta citirao..a rečeno je dovoljno.
Navedi bar jedan dokaz da si ti mene citirao i odgovorio na to sto u tom citatu pise
Citat
Trebalo bi da sumnjaš...demonstrirao si velike rupe u znanju.
Kao sto rekoh, ti " vidis " svoje halucinacije koje bezuspesno pokusavas da pripises meni.
Citat
Ne moraš da ponavljaš nikome, jer se sam ne pridržavaš toga. Pišeš nešto za šta veruješ da nije objektivno i kažeš da si objasnio, nikad slagao, dao tačnu informaciju. Dal ti staneš da razmisliš šta govoriš?
Stojim iza svega sto sam rekao i sto niko nije osporio.
Za razliku od tebe koji si ocigledno nesvestan sta ustvari znaci " pises nesto za sta verujes da nije objektivno ". ( i to bez obzira sto tebi nije jasna razlika izmedju verovanja i pretpostavljanja )

Citat
Znaš li šta su imenice? O čemu smo govorili? Seti se kako si čerupao Miheja...
Pitao sam te " koje imenice " a ne " sta su imenice " Nemam pojma o cemu govoris.
 Bilo sta iz biblije ne cerupam. Nisam ja odgovoran zato sto je tebi judaisticka propaganda isprala mozak sa vaznoscu Mesije i neuropsihijatrijom - " dokaza istorijskog nepostojanja Mesije ".
Judaizam i njihov stav mogu da razumem, ali nikako ne shvatam sta ti ustvari hoces.
Citat
Me ne, samo odabranima...
Argument je da nisi sebe uporedio sa svinjom, već si izneo konstataciju kroz formu pitanja. Naravno, sad ćeš ti da kažeš da ja lažem i da sam ja bukvalno shvatio tvoju konstataciju, ali to je tvoj stil, baviš se perifernim stvarima, tražiš dlaku u jajetu, a mašiš poentu svega.
Nikoga ne uporedjujem sa " svinjom ", pa ni sebe. Ti si izneo " konstataciju " da sam ja bukvalista, a ne ja.
Navedi bar jednu " perifernu stvar " kojom se ja bavim, bar jedan primer da ja trazim ' dlaku u jajetu " i bar jedan primer da sam ja " omasio poentu " ( gde god da je poenta neosporna ) ?
Citat
Ne znaš ni šta su patološki lažovi, tako da bi dobro bilo da se suzdržiš takvih kvalifikacija. Gadjaš se terminima levo i desno.
Naravno da znam, evo tvoja slika i prilika :
" A pathological liar lies compulsively and impulsively, almost without thinking about the consequences of his action. He lies regularly on a spontaneous basis even if he gains no benefit from it, or even if he traps himself into it. A pathological liar cannot control his impulse to lie and it is usually a self-defeating trait.  "
Citat
Dakle ti ovde glumiš neku ulogu... sad mi je jasno i koju. Onaj skeč u MPFC sa biroom za raspravljanje. Smile
Evo i dokaza da ja tebe ne mrzim, jel ono što je ovde ti predstavljaš kao lažni identitet.
Jel to dovoljan dokaz da ti lažeš...predstavljaš se lažno, a optužeješ me da te mrzim.
Ne glumim nikakvu ulogu, i tebi je sve nejasno. Nemam nikakav " lazni identitet " posto sve sto govorim ovde govorim i u stvarnom zivotu. ( a o broju ljudi koji su imali priliku da me upoznaju, ne samo ovde na bureku i da ne govorim ).
A ko si ti ?
Citat
A šta je pisanje anonimnih pisama i odgovaranje na ista? Post office svet...daj uozbilji se i ne trudi se da deluješ mudro.
A koja je razlika izmedju pisanja / odgovaranja na anonimna pisma i anonimnom pisanju i odgovaranju
na internetu ?!?
Citat
Odredjene verske organizacije trpe diskriminaciju ne samo u našoj zemlji nego širom celog sveta. Nisu im obezbedjena jednaka prava koja se daju drugim verskim organizacijama. Odredjene stvari se ne predaju u školama i na fakultetima jer ne odgovaraju nekome. Neki politički pokreti se zabranjuju jer drugima ne odgovara njihovo delovanje. Segregacioni zakoni (dakle legalna stvar) su zabranjivali južnoafričkim sportistima da se takmiče na OI.
Iz ovoga se kristalno jasno vidi da ti nisi sposoban da das racionalan odgovor na pitanje o zakonskim diskriminacijama, sto je jedini nacin da ti se objasni kako i koliko ti lupetas.
Citat
Pušači se diskriminišu u odredjenim prostorijama, na odredjena mesta se ljudi zapošljavaju ne zbog kvalifikacija, već drugih činilaca (pol, godište, zdravstveno stanje), tako da su drugi diskriminisani.
Pusaci su - trovaci, zakon stiti nepusace od trovanja, a ne da " diskriminise pusace ".
Gde u zakonu o radu mozemo da procitamo ove tvoje fantazije ?
Citat
Stvarno je neumesno da mi postaviš takvo pitanje, a hoćeš da se raspravljaš...kažem ti da su ti rupe u znanju ogromne i sposobnost zaključivanja siromašna.
Ti stvarno zivis u svetu sopstvenih halucinacija, sve sto ti meni kazes je tvoja halucinacija koja ti se tolerise ovde, i nemoguce ti je to objasniti.
I cak nisi ni svestan kako bi sve to bilo mnogo lakse u stvarnom zivotu.
Citat
Psi.npr...ali šta tebi to znači kad ti stavove naučnika koji se ne slažu sa tvojim stavovima nazivaš bajkama.
Nisam jos cuo pse koji pricaju o diskriminaciji, niti sam cuo za " naucnike " koji tvrde da psi nesto diskriminisu.
Citat
Ok, da bolje definišem...previše si ograničen na taj način da bi imao plodno razmišljanje.
Ponovo, baviš se sitnicama, ne koncentrišeš se na smisao... za ovu temu (od koje smo se zahvaljujući tebi i meni previše odaljili) tvoje znanje je previše siromašno.
Mislis " da bolje haluciniras o meni " ?
Citat
Nikakve direktne, nemoj to da te opterećuje? Smiley
Tvoje izmisljotine mene opterecuju ?
Citat
Boljih umova nego što je tvoj...može to da ti se svidja ili ne, ali to su ti naučne činjenice, pa se ti duri i piši akademiji nauka ili ženama u crnom. Smiley Ja nisam adresa koja može to da izmeni.
Ti ne govoris o mom umu nego o svojim halucinacijama o mom umu.
Koje " naucne cinjenice " govore da beba koja nije spoznala reci ima svest ?
« Poslednja izmena: 08. Jan 2014, 15:29:38 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
@ eyepheelYU

Pošto se mnogo toga nagomilalo, odgovaraću ti samo na jedno pitanje dok ga ne iscrpimo, a zatim preći na drugo.

Opet ignorises elementarnu logiku da onaj koji nesto tvrdi treba da iznese dokaze.

Logika (gr. λόγος razum; odnos; pojam)...nauka o zakonima mišljenja...
Milan Vujaklija "Leksikon stranih reči i izraza" Prosveta - Beograd

Da li je potrebno još ili možemo da nastavimo dalje? Ako nije dovoljno, možeš li mi sugerisati kakva vrsta dokaza i objašnjenja bi bila tebi prihvatljiva?

« Poslednja izmena: 09. Jan 2014, 07:47:50 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580

Smile

Људи, ја разумем да је тема опширна, занимљива и крајње озбиљна, али да ли ви знате колико је људи спремно да вас чита?

Капирам ја да ви не можете у два и по реда да све напишете, али што је много много је. Толиким квантитетом смањујете квалитет теме. Нити знам ко је шта реко, нити то могу да запамтим, а трудим се да пратим тему и Властимира.  Smile

Обожавам овај пдф.  Smile

Са Меџиковог линка:

Овај има потенцијал у сатанизму.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2014, 01:22:33 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia Luvmya 520
Logika (gr. λόγος razum; odnos; pojam)...nauka o zakonima mišljenja...
Milan Vujaklija "Leksikon stranih reči i izraza" Prosveta - Beograd

Da li je potrebno još ili možemo da nastavimo dalje? Ako nije dovoljno, možeš li mi sugerisati kakva vrsta dokaza i objašnjenja bi bila tebi prihvatljiva?
Logika nije nauka, ne postoje ljudi koji se bave logikom, zive od bavljenja logikom...
Dokaz bi bio naucnik koji se bavi logikom i njegov doprinos covecanstvu.

Po takvoj " logici " apsolutno svaka delatnost coveka ( duhovna ili fizicka ) moze da se smatra naukom.

Isuvise dugo spamujes ovu temu. Isuvise dugo ne odgovaras na pitanja o Bogu koji je tema.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2014, 10:10:19 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Када бих тако безвезе схватао Бога како атеисти схватају "бога" и ја бих био атеиста.

теиста
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 01:43:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.