Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čudo u Koštunićima: Bukve leče ljude!  (Pročitano 1625 puta)
13. Jun 2012, 12:19:48
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 

KOŠTUNIĆI - Šta će im lekovi?
U selu Koštunići meštani su proglasili za svetinju dve bukve za koje veruju da imaju isceliteljske moći. Ovo neobično svojstvo otkrio je drvoseča Branko Lazić, kog bukovo drvo pre nekoliko godina zamalo nije ubilo.

- Sekući šumu, bukovo stablo me je udarilo i tada su mi polomljene obe ključne kosti i rame. Godinama sam trpeo strahovite bolove u leđima sve dok se slučajno pre izvesnog vremena nisam provukao između ove dve bukve. Više se i ne pitam šta se dogodilo, ali lekove za bolove više ne uzimam - kaže Branko Lazić iz sela Ba.

Čudotvorne bukve iznikle su na svega pola metra udaljenosti jedna od druge. Rastući u visinu, na četvrtom metru one su se neobjašnjivo spojile i odatle rastu kao jedna.

Tražeći izlečenje među „lekovitim bukvama“ Ravnu goru svakodnevno posećuju nevoljnici sa svih strana.

- Krenuo sam s nevericom i jakom glavoboljom koja me prati godinama. Kada sam se vratio kući, bilo me je sramota da kažem supruzi da me više ne boli glava jer sam se plašio da će mi se smejati - kaže Beograđanin Radivoje Marinković.

Sličnu priču ispričala nam je i Ukrajinka Tamara Savićević, bivša rukometna reprezentativka, udata u Srbiji, a koja je patila od spondiloze.

- Rekli su mi da, ko prođe između stabala, njega će prestati svaki bol - kaže Ukrajinka i tvrdi da je izlečena.

Meštani Koštunića doveli su sveštenike koji su osveštali srasle bukve, a deo u kome one rastu uskoro će biti ograđen.

Kafedžija trlja dlanove

Lokalni kafedžija Goran Milutinović ne veruje previše u isceliteljske moći bukava, ali nam je potvrdio da je onih koji ih posećuju sve više.

- Ne znam šta se dešava, ali primetio sam da sve veći broj ljudi dolazi sa svih strana. Kažu da im pomaže, u šta ja ne verujem - kaže Goran Milutinović, vlasnik kafane na ulasku u Ravnu goru.

izvor
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Gde si Branko, dendrofilu stari...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia zvrr
Bukve za bukve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
HTC m9
lol sta je sledece sto ce poceti da lijeci
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Placebo i dobar marketing cine cuda...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung GT-S7580
Молим те..
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: tuni ljude Bukve udo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.