Ljudi imam sledeci problem sa igrom. Naime, skinuo sam verziju sa torenta Crysis 2 FLT i krek Crysis 2 FLT. Sve sam lepo instalirao i krekovao, ali kada hocu da pokrenem igru, otvara se zeleni prozor na kome se downloaduje Crysis 2 1.9 verzija. Ja sam to pustio da se ocita i skine, onda se skinuo i neki patch uz to. Problem je u tome sto svaki put kada pokrenem igru on krece isto da skida i opet isto skine ali se igrica ne pokrece.
Cekajte ljudi, health se obnavlja! Ako je toliko teska zasto prosto ne smanjite tezinu?
Nije teška care nego moram da se šunjam jer mi je ogavno da me vrati-lupam pesnicama u tastaturu i da mi se nadje neko ko je osmislio čekpointe udavio bih ga na licu mesta. Stvarno treba da naprave jedan "Quick Save" patch i da budu fer. Mnogi su odustali od Crysis 2 zbog očajnih čekpointa na 15 minuta bukvalno a ima deonica gde je na skoro 30 minuta!. Zamislite igrate pola sata i bup! Ubije vas neko i onda ajmo jovo nanovo
Zamislite igrate pola sata i bup! Ubije vas neko i onda ajmo jovo nanovo
Za mene je igra bila doboljno dobra i zabavna da me situacije u kojima sam neke stvari morao ispocetka nisu nervirale, vec podizale adrenalin i zelju da se uhvatim u kostac sa svim tim izazovima.
Zamislite igrate pola sata i bup! Ubije vas neko i onda ajmo jovo nanovo
Kao pasionirani igrač nekadašnjeg Operation Flashpoint-a CWC-a (,a današnjeg ARMA: COLD WAR ASSAULT ) zamišljam čekpointe na pola sata i rado bih se menjao sa tobom.Šta bi radio da imaš pravo na samo jedno sejvovanje tokom čitave misije koja može da potraje i par sati ?
Ne igram je nedeljama od kad sam zamalo razbio tastaturu od besa. Jedva pobih svu žgadiju i skroz odem u 3 pm u igri i zaginem od jednog i skroooooooz me vrati na početak m Pa jbte, kleo sam sve koji su pravili igru
Crysis 2 će se idućeg mjeseca pridružiti besplatnim naslovima namijenjenim pretplatnicima na uslugu PS Plus
Pretplatnici na Sonyevu uslugu PlayStation Plus će idućega mjeseca moći besplatno zaigrati Crysis 2. Drugim riječima, Crysis 2 će postatio dio Sonyeve promotivne ponude Instant Game Collection, namijenjene PS Plus pretplatnicima.
Instant Game Collection trenutno broji 10 igara. Osim LittleBigPlaneta 2, tu su i drugi poznati naslovi poput Bulletstorma, Just Causea 2, inFamousa 2 ili Resident Evila 5. Sam Crysis 2 je izašao u ožujku prošle godine i to kao prva igra utemeljena na grafičkom engineu CryEngine 3. Viktor Krištić
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.