Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гроун' хопинг!  (Pročitano 1294 puta)
03. Maj 2012, 16:46:10
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 3310
Инспирисан последњим извештајем из Бугарске,са топика о најбољим сликама отварам ово.Мета је у наслову,па изволте.

Свако је барем некада плански па чак и неплански одгледао нешто ван вољеног клуба.Путеви на такве мечеве су јарке боје и различитог мириса.Села,градови,аматеризам ил' чист професионализам...како коме одговара.

Писанија се наравно односе на уживо одгледане ствари.

За Инглишмене ...

Groundhopping is a hobby that involves attending matches at as many different stadiums or grounds as possible. Participants are known as groundhoppers, hoppers or travellers. Largely a football-related pastime, groundhopping probably found its origin in football in the 1970s in England. From the late 1980s fans in Germany started groundhopping as well. Currently it is especially popular in the United Kingdom, Germany, the Netherlands and Belgium.

IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
HTC ...
Zanimljiva tema...  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation
Ево да помогнем тему и донирам свој пост....

Прво да кажем да ја ни на утакмице свог тима,а камоли да гледам остале  Smile шалим се...

Заправо,јако волим да банем на неку текму где сам у највећем броју утакмица скроз навијачки неопредељен и гледам фудбал и грицкам семенке. Стваро волим да одем на Јенеа и гледам Партизан како се грчи против неког,по правилу идем на исток и мислим да ћи доживотно имати исти интезитет оног непријатног осећања да сви знају да заправо ја и нисам навијач Партизана.ал ваљда сам годинама научио да се камуфлирам  Smile

Тај глупав осећај на пример никад немам кад одем на Бањицу и гледам онај мучени Рад...и иако сам тамо био бар једно 50ак пута а бар 48 пута је био криминал фудбал,увекј сам се лепо проводио...некако ми се свиђа она тамо атмосфера(фудбалска,не навијачка),увек је присутан велики број неких тренера који редово тамо одлазе и гледају Рад,увек су симпа коментари...имам чак и неко своје стандардно место где увек седим..посебно добро је било оне године кад је Рад играо 2. лигу..

С обзиром да ми је и стадион Вождовца јако близу( у ствари најближи),имао сам навику да раније скоро па редовно идем и тамо...тј највећа помама је била оне године кад је Мики Ивановић био тренер и правио џумбус у првој лиги...а и годину дана пре тога. На трибинама увек позната лица из краја,другари,комшије,локални наркићи и пробисвети...скроз било кул...ал јебига нема тога више..

Ето,толико од мене...чисто да се запљунем

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Да наставим пљување.

Слаб сам са временским периодима, тешко се оријентишем па не могу тачно да оценим пред колко времена се нешто десило, ал ово стављам негде рецимо пре 10 година.

Лето било, ја Богу фала у Охриду ладим ноге у језеру и грицкам сламку... и таман негде кад је друштву понестало енергије за излежавање и дангубу налети нека ауфорија гледе Вардара. Избацише ниоткуда не знам кога и ето их у псоледњем колу квалификација за ЛШ. Противник прашка Спарта. И попали се народ како Вардар може у ЛШ и наравно дигла се вика и дрека.

И онда противно свим уобичајеним токовима који лети сав народ изу Скопља воде и Охрид ја са 2 друга запуцам за СК да гледам Вардара. Ај као идемо да се спрдамо, овај пут нећемо до плаже пешке него ћемо до Скопља.. као то је ту мала разлика..

Сећам се да смо прво ишли код бабе једног од ова два друга који је баш из Скопља, чула жена да долазимо и испекла пиле. Бесплатна клопа јелте.
Одатле отишли до стадиона да вијамо карте, и то по највећој врућини јер као неће бити гужве јер нико није луд да на 42 степена иде пред стадион. Карте биле јефтине сећам се, ми узели најјефтиније. Где су најјефтиније? Запад. Дај 3 Запада. Кад бато на Западу Комити.

Скупило се света, ми први пут на стадиону у животу, сви певају мораш и ти да певаш на тој си трибини. Срећа па су биле неке песме о Шиптарима, те смо знали. После кад је кренуло о Вардару лако се дало научити, све нека кратка скандирања. Било је до јаја.

Текма.. Поведе Спарта, па настави да гази ал неће други гол. Онда севне једна контра ВАрдара, један цига мали што га зваше Брага изађе сам са стране и шутне право у гошу. Стадион полудео. И таман кад се разбуктала атмосфера слободњак за Спарту и она фаца Глушчевић шутне док је голман намешто живи зид и да гол. Судија га наравно призна. Е ону количину беса ја још нисам видео. Зло и наопако. Што јес јес попиздео и ја.

И наравно кад се тако нешто деси онда сваки потез домаће екипе бива пропраћем неартикулисаним арлаукањем које се завршава са ајдееееее. И онда се дешавају феноменалне ствари - прво 2:1 а онда дал после прекида ил убачаја 2:2. Моменат као онај кад га Жига завуче Роми, није се знало ко где удара, распаметили се сви.

До краја Спарта ипак даде још један. У реваншу се ови попалише да могу да добију, и одиграше егал ал само 2:2 и ништа од ЛШ. А били су близу. Слушали смо пренос реванша на радију у дворишту иза зграда.

Иначе након текме сам такво спавање одвалио у бусу да то више никад нећу поновити. Вероватно сам се тада наспаво за сва путовања па сад ока не могу да склопим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 3310
Kada kažeš Split... moraš reći Marjan,moraš reći Hajduk moraš reći Torcida.Preneseno,ovo mi je oduvek bio pravi odgovor na pitanje o subkulturi i tajanstvenom interesovanju koji ne sadrži odvratne kliše odgovore.U tom ritmu,rekao bih da su fudbal,nepregledna ravnica i širok Dunav ono što me posebno vezuje za Srem,mesto gde sam upravo i započeo sa groundhopping-om.Bilo bi bezobrazno a donekle i smesno izdvojiti nesto iz te debele gomile.Od šidskog Bentegodija do zemunskog Komunalea ja sam u potpunosti uživao,a i dalje to radim.Jedina razlika su ljudi koji te prate na takvom putovanju...njihova pojava je čudnovata...od fudbalskih fanatika do apsolutnih mrzitelja svega sportskog.

Ukratko za početak,čisto da izdvojim Srem iz ostalih grupacija.Ostatak uskoro na tasu. Smile

Pišite,da naučimo nešto jedni od drugih.
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
GROUNDHOPPING: Stadioni kao hobi

Stadioni kao hobi
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Nokia 3310
Odličan 5! http://www.gruja.tk/ ...

IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.