Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crnogorska vlast spremna na incidente  (Pročitano 1101 puta)
16. Jul 2005, 09:14:40
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Crnogorska vlast spremna na incidente

PODGORICA - Izvršni direktor Grupe za promene Nebojša Medojević ocenio je da je crnogorska vlast spremna da izazove incidente samo da bi zadržala sadašnje pozicije. "Ne bi me iznenadilo da režim inscenira incidente i sukobe ograničenog karaktera, koristeći usluge kriminalaca bliskih tajnoj policiji. U tim sukobima i incidentima bilo bi i ljudskih žrtava", kazao je Medojević podgoričkom list Dan, a prenosi Tanjug.

Prema njegovim rečima, ti incidenti bi poslužili crnogorskoj vlasti da "kao izgovor pozovu međunarodnu zajednicu da pomogne u očuvanju mira i, naravno, da se referendum u takvim okolnostima ne održi". Medojević smatra da aktuelnu crnogorsku vlast ne interesuju ni referendum ni nezavisnost, već jedino ostanak na vlasti. On je naveo da crnogorska vlast u poslednje vreme "kreira politički, medijski i sveukupni društveni ambijent veoma sličan onom pred referendum 1992. godine".

"Postoji samo jedna razlika - tada je Đukanović, kao velikosrbin, sa pozicije vlasti proganjao sve nas koji smo bili za nezavisnu Crnu Goru. Sada Đukanović, novopočeni Crnogorac, opet sa pozicija nekontrolisane autokratske vlasti, proganja sve one koji su za zajedničku državu", kazao je direktor Grupe za promene.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ko koga ovde, da izvinete, j*be? I ko bi poverovao Milu krimosu od zapadnih politicara? No way!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Ma meni oni vise idu na zivac...
Lepo nek' kazu sta oce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Ocepi se, ocepi se, ocepi se..... ocepi se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
E i meni mnogo idu na zivce i to vec vise godina u nazad. Ranije sam mislio da je Milosevic razlog, medjutim oni su posle njega jos vise podivljali. Potpuno mi nisu jasni. Znaci mi od njih nemamo ali bas nikakve koristi, ako se crnogorsko primorje ne racuna kao neka korist, sto ja nikako ne racunam, jer tako losu uslugu i po tako visokim cenama mozete da dobijete samo tamo. Oni od nas direktno zavise i ekonomski i politicki i vojno. Kada bi se otcepili od nas siptari bi ih pojeli za 2 godine. Ko bi u svetu znao ko je i gde je Crna Gora ako ne budu bili u zajednici sa nama? Jednostavno ja ne vidim ni jedan jedini razlog zasto se mi toliko borimo da oni ostanu sa nama. Razumeo bih da je obrnuto jer bi to bilo normalno da se Crna GOra bori za goli ostanak tako sto ce ostati u zajednici sa vecim, jacim, prinzatijim susedom, ali ovako potpuni mazohizam od strane nas Srba. A tek pogledajte kakve nam stvari priredjuju. Pogledajte ovaj "dobronameran" gest Filipa Vujanovica u susretu sa Mesicem. Sutra ako budemo placali neku nepostojecu odstetu Hrvatskoj, mozemo njemu da zahvalimo za to, jer je ovim postupkom prihvatio nesto sto ne postoji i nesto sto nije njegov posao. Poslegajte koliko smo nekompaktni, koliko ne mozemo nista da uradimo jer nas oni koce u svemu.

Mislim da bi mi doziveli svoju renesansu ako bi se otcepili od njih. Mislim i da ako se otcepe i ako za godinu dana shvae sta su pojeli kada postanu deo velike albanije, mi ne treba da se obaziremo na to, jer to vise nije nasa stvar. Mi smo ispali fer prema njima, dali smo im uslove kakve im niko nikada nece dati. Ako im se ne svidja, dovidjenja i ne okreci se sine.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Tuzno je sto bismo se takvim, jako mogucim scenariom, odrekli i nasih ljudi i nase teritorije. Pod nasim mislim ipak srpske, pravoslavne... To bi bilo zalosno, jos jedna Bosna/Hrvatska/Kosovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pa dobro, pazi, bez obzira na sve stvari koje nas povezuju kao sto su vera, jezik, pismo, prodicne i prijateljske veze, ipak su oni crnogorci, a mi smo srbi. Mi smo mnogo veci, razvijeniji, mocniji politicki ekonomski, tako da oni moraju da cine sve da ostanu sa nama i da nas mole da ih mi kao takve prihvatimo. Ja mislim da mi ni jednim potezom nismo ucinili nista da im stavimo do znanja da su nepozeljni i ako nam prave mnogo vstete a nikakve koristi. Ako oni zele da odu, neka idu, njihova stvar. Ja mislim da bi nama bilo mnogo lakse bez njih i da bi mnogo brze mogli da napredujemo ego sa njima, jer je vise nego ocigledno da se oni ni sa cim ne mogu sloziti sa nama i da se lakse slazu sa hrvatima nego sa nama. Zato mislim da ne treba vise da prete tim referendumom, vec da ga raspisu, pa ako 50%+1 budu za nezavisnu Crnu Goru, onda dovidjenja i srecan put. Ako narod ne vidi da Milo i ekipa sve to rade samo da bi opsatli na vlasti i da bi mogli lakse i uspesnije da se bave svojim svercerskim proslovima i pored jake medijske propagande koju su ucili od svog starijeg brata Milosevica i rts-a, onda neka idu i neka traze sami svoju srecu. Ja se samo plasim da ce oni ako se otcepe, posle nekog vremena, par godina shvatiti kakvo su govno pojeli, pa ce onda smeniti Mila i ekipu i nda ce neka nova garnitura da place i moli da ih opet primimo da budu sa nama, a mi kao procereni mazohisti cemo to verovatno i uciniti i tako staviti na svoju grbacu jos jedno "kosovo" jer do tada siptari ce ciniti skoro sigurno vise od 50% stanovnistva, kao u Makedoniji.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ja CGorce smatram Srbima, kao sto su to vojvodjanski Srbi, bosanski, mi Pomoravci, Sumadinci... A ne verujem da bi se Siptari toliko namnozili sami od sebe, pre bi se prelili sa Kosova, tamo ih ima napretek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.