IN < - Crna Gora kakvu poznajemo - >LO
(1/931) > >> :: Odgovori!
Autor: Arijada :
   Cимболичка смрт Црне Горе

09.apрил 2015.Са NATO ће се завршити Ђукановићев трагедијски (и лично трагедијски) круг и Црна Гора какву смо до сада познавали

Они су (Хашим Тачи и Еди Рама) ти који ће Милу Ђукановићу доћи главе, све су прилике. Не „играју“ САД на Ђукановића и његов трули и приватни концепт Црне Горе, колико год нам се чини да је тако, него на моћну и много потентнију (велику) Албанију.

То је неумитна реалност које постајемо свјеснији сваким даном више…

Зар нијесте интуитивно осјетили ону туђинску атмосферу у Улцињу ономад? Атмосферу симболичке смрти Црне Горе, у којој је њен несрећни предсједник био невољни гост, а Тачи и Рама домаћини… Имате ли неки нелагодан предосјећај да је ово већ њихово док Рама значењски и раскомоћено сједи над Отрантским вратима говорећи недоречено о уједињењу Косова и Албаније…

Мало се о томе прича и пише у Црној Гори, да се примијетити. Не толико због идеолошких и политичких разлога или привржености Америци. Неумитност силе која природно напредује, хипнотише и одлаже мишљење о њој, суочавање… радије кружимо, прије би о нечему другом док јој се предајемо помало омамљени, корачајући јој у сусрет већ деценијама.

djukanovictaciТо су ејдетске и судбинске представе танатоса, једне умртвљене нације, чије је херојско доба давно прошло и која нема снаге и воље да се бори. Али и никаквог изгледа. Опадање доноси понижење (убица наших сународника је наш почасни грађанин).

Са NATO ће се завршити Ђукановићев трагедијски (и лично трагедијски) круг, али и Црна Гора какву смо је до сада доживљавали. Бојати се.

 (Душко Ковачевић, ИН4С)


Autor: Гамбино :
Није Ђукановић смрад, већ Црногорци који га подржавају заједно са исламским окупаторима.
Autor: MagicMaster :
Šipci sve opasniji
Autor: Arijada :
Citat: Гамбино 11. Apr 2015, 11:15:15

Није Ђукановић смрад, већ Црногорци који га подржавају заједно са исламским окупаторима.


Zbog cega mislis da bi ga podrzavali ako je drugaciji od njih?

Autor: Antipunk :
Zasto bi ujedinjenje Kosova i Albanije bio crnogorski problem?

Nikakav negativni naboj se ne osjeca u one dvije opstine sa albanskom vecinom
Kovacevicu masio si ko i obicno


Mirno cekamo ljustimo sljivu
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana