A za ovu fizicku spremu i ja sam bio zatecen kad sam video,ali ako su pripreme bile toliko teske koliko svi pricaju onda je to mozda i normalno da im duze treba da se "osveze"...ali opet 29. i nije tako daleko,jebem li ga,nadam se da oni kondicioni znaju sta rade
Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Mozilla Firefox 3.5.9
Samsung Wave II
Фали им то што су у курац од нас и ако се паднемо са њима, ђавола ћу да идем на Евро гостовање... Мислим није сигурно ни да ћу да идем и ако буде ближе, јер не знам дал' ће моји да ми дају кинту, али свакако је реалније да ћу да идем у Мађарску него у Финску рецимо...
Моли Бога да се паднемо са неким комшијама, у супрутном, знаш шта те чека!
Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Mozilla Firefox 3.5.9
Samsung Wave II
B92: Hjundai na 'Marakani'
Kako nezvanično saznaje B92, nakon ruskog naftnog giganta 'Gaspromnjefta', na ’Marakanu’ stiže još jedna velika kompanija.
Ovoga puta u pitanju je jedna od najvećih automobilskoh kompanija na svetu, južnokorejski Hjundai.
Kako saznajemo, u pitanju je višegodišnji ugovor koji prevazilazi oblike tehničke saradnje. Prethodno, zvanični prevoznik FK Crvena zvezda bila je japanska kompanija Tojota.
Podsećamo, Hjunadi je bio sponzor Svetskog prvsnetva u Južnoj Africi, a poznato je da ta komnpanija dosta ulaže u fudbal.
Takođe, sazanjemo i da Zvezda pregovara sa još nekoliko velikih kompanija oko mogućeg ulaska u pul sponzora.