IN < - Covece Boziji - pa BUREK forum - >LO (1/3) > >> :: Odgovori! |
| Autor: BOBan1003 : |
| Postovani,ne mogu da vam opisem koliko sam srecan sto sam se nakon toliko godina ponovo "prisetio" Burek Foruma. Sasvim slucajno u jednoj igrici eRep. (da je ne reklamiram) jedan clan je napisao clanak o UMIRANJU foruma,i tu smo poceli da pisemo i prisecamo se nekih foruma uz koje smo odrastali,i jedan od igraca napise BUREK -- kad nisam umro Totalno zaboravio na forum. Iskreno se nadam da je forum jos uvek AKTIVAN kao i nekad,i zanima me da li je ista stara ekipa admina / moderatora tu ili je sad neka nova ekipa :) Sve u svemu ,drago mi je da sam ponovo tu... Zelim vam sve najbolje u 2025 oj |
| Autor: maxwilliams : |
| Citat: BOBan1003 link=topic=683293. msg12742666#msg12742666 date=1737305691 Postovani,ne mogu da vam opisem koliko sam srecan sto sam se nakon toliko godina ponovo "prisetio" Burek Foruma. Sasvim slucajno u jednoj igrici eRep. (da je ne reklamiram) jedan clan je napisao clanak o UMIRANJU foruma,i tu smo poceli da pisemo i prisecamo se nekih foruma uz koje smo odrastali,i jedan od igraca napise BUREK -- kad nisam umro Totalno zaboravio na forum. Iskreno se nadam da je forum jos uvek AKTIVAN kao i nekad,i zanima me da li je ista stara ekipa admina / moderatora tu ili je sad neka nova ekipa :) Sve u svemu ,drago mi je da sam ponovo tu. . . Zelim vam sve najbolje u 2025 oj Welcome back! 😊 It’s always a great feeling to reconnect with a place full of memories. The forum is still alive, maybe not the same as before, but the spirit is here. Some old faces are around, and of course, there are new ones too. Glad to see you return, and wishing you all the best in 2025 as well! 🎉 |
| Autor: hauba : |
| Evo vidiš mrda. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: |
| Autor: jovan bronzousti : |
| nemrda |
| Autor: hauba : |
| Odgovor je bio sarkastičan. |
| > Odgovori |
| ^ Povratak na viši nivo |
| >> Sledeća strana |