Ne znam da li postoji ovakva tema vec, priznajem da sam bio jako lenj i da me je mrzelo da pregledam ceo sub forum. Unapred se izvinjavam ukoliko ovako nesto vec postoji.
Elem prvo i osnovno molio bih sve ljude koji ovde postuju da koriste validne argumente a ne stavove koji ne piju vodu ili jednostavne izreke kao "ma wow je za decu" ili "gw ne igra dovoljno ljudi" bla bla bla i ta sranja.
Kapiram da ce ova tema sigurno eskalirati u klasicnu pljuvaciu ali i to je zdravo sa vremena na vreme
Pa da pocnemo...... koji je vas omiljeni MMO i zasto? Kako je bolji od ostalih i zasto bi drugi trebalo da ga igraju?
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pa igrao sam i WoW i GW, ali WoW mi se vise svidja jer nije sve uradjeno kao u instnaci. Takodje ja sam bio fan svih drugih Warcraft igara, a prica u GW je previse mlaka.
Posla WoW-a jako volik Kingdom of Loathing (ozbiljno).
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.