Mene nesto zaza CSS na steam,kada sam imao onu KGB verziju imao sam FPS oo 100 sa odkada igram preko steam varira mi probao sam sa jednim configom opet isto..
Ja sam @đakon (nisam banovan) vec sam koristio e-mail net. hr koji mi je ugasen iz razloga zato sto je takva politika net. hr-a. . ako se neposeti box sa porukama nekoliko meseci, e-mail biva ugasen.
Bilo koja igra igrana sa steam-a bez 2 - 3 gb rama laguje sece obara fps...posebno cs i css za koje su fps presudan faktor bar za one koji vole kvalitet u igri.
Читајући не написане књиге заборавио си оне написане, а у тим си књигама могао да прочидас да је пастир био и двапут крштен, и Велики Жупан Стеван Немања, и његов син Стефан Првовенчани Краљ, и Свети Сава и Стефан Урош други, Краљ Милутин, и Стефан Душсан Силни Србски цар, мого си да видиш и да прочиташ да ти пастири нису губили овце, да Србски народ са њима није био стадо оваца које блејећи иде на клање, да су пред њима узмицали и лавови.
Jel zna neko mozda kako se moze promijeniti (a 99% sam siguran da moze) graphic settings ne pokrecuci igru?? Dakle, konkretno da promijenim u kojem modu ce igra startati (OpenGL, Sowtfare ili D3D) u nekom config fajlu u igrinom folderu? Treba mi to jer sam cackanjem gdje ne treba doveo do toga da mi nestanu slova iz startup menija i cuje se samo kad predjem misem preko njih ali se nista ne moze pokrenuti, nesto poput ovoga
I da dodam, problem je nestao iskljucivo mijenjanjem tog grafickog moda, dakle nije rijec ni o update-u drajvera, ni o directx-u, ni o necemu trecem jer je sa istim drajverima igra savrseno dobro radila prije mog nesretnog cackanja Nadam se da ce biti neko ko ce znati pomoci
Reinstalirao sam je barem 5-6 puta, cak sam i precesljao cijeli regedit i obirsao sve postavke koje imaju veze sa Counter Strikeom, pa opet instalirao, al djaba, negdje je nesto zaglavilo i uvijek startuje u istom modu (valjda zato sto je to defaultni mod nakon instalacije ) Eh da, nasao sam taj link na google-u, i to djeluje tako bajno i lagano za izvesti samo sto ne pokrecem igru preko Strem-a po prvi put u zivotu sam mozda pozelio da ne koristim piratske kopije
This is the from the Official OpenGL page - <blue>"Installing and Using OpenGL - FAQ"</blue>. You may also want to visit the <blue>"User Hardware, Software and Gaming Forum - for OpenGL"</blue>
If you still can't get OpenGL mode to work then you may want to try this. Go to your "windows\system32" folder and look for a file:
If you've got an ATI card it's called atioglxx.dll If you've got an Nvidia card it's called nvoglnt.dll Default is opengl32.dll
Copy the appropriate file (ati or nvidia first, use the default one if the specific ati/nvidia one doesn't help) and paste it into your ..Steam\SteamApps\YourEmail@Address.com\counter-strike\gldrv folder.
In that folder should be a file called "drvmap.txt", open it and change it to read, Default Default gldrv/NEWFILE.dll (where NEWFILE is the name of the file that you copied across)
A i verovatno si vec pokusao, ali any way, pokusaj na drugu particiju da instaliras...ko ce ga znati.Pokusaj da skines drugu verziju CS-a, tj od Kgb-a.
I kod mene po nekad brljavi, ali uvek ostane ono "server/s (ne secam se tacno) desno dole, i eventualno se vrati u normalu.
Ne radi mi CS 1.6 v42 u Limited nalogu, iako u administratorskom radi bez problema. Probao sam sve, oda davanja prava, owner-a i slicno ma jok. Pojavi se samo Hl.exe has stopped working