Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Duelyant / Дуэлянт (2016)  (Pročitano 1535 puta)
05. Sep 2016, 20:29:33
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 48.0
   Duelyant / Дуэлянт (2016) 

>> IMDb <<

Opis Filma:

Jakovljev, oficir u penziji, vraća se u Sankt Peterburg nakon dugog izgnanstva. Dok je u gradu, on se bori kao predstavnik duelista. (Ruski zakon o dvoboju iz devetnaestog veka omogućavao je duelistima da ih zameni bilo koja osoba…). Iako se Jakovljev bori za novac, on takođe traži čast i osvetu protiv onih koji su ga osramotili….

https://www.youtube.com/watch?v=W-4BHdC6hTs

Žanr:  Drama

Režiser: Aleksey Mizgirev

Glavne uloge :  Vladimir Mashkov, Martin Wuttke, Yuri Kolokolnikov

Izvor teksta

filmopis

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 50.0

Odgledao sam Duelistu koji bi bio idealan za neku pripovetku ili roman. Bio bi idealan i za film ali ne u ovm slučaju. Duelista je vizuelno bogat ali samo nešto iznad proseka urađen film.

Ruski zakon koji je bio na snazi zaslužan je za smrt plemiča koji nisu imali izbora. Jedan od njih je bio i Puškin ali to je druga priča. Glavni junak Jakovljev pojavljuje se niotkuda i za novac menja izazvanog. Najlepše u filmu su dvoboji koje nisam do sada video. Jedan od njih je svima znani ruski rulet dok su za sve ostale pustili mašti na volji. U filmu ima dosta lepih scena od kojih je za pamćenje zakivanje eksera kuršumima. Sve to ipak nije bilo dovoljno da bude samo solidan film koji ipak neću lako zaboraviti jer ruskih filmova sa ovom temom nema mnogo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
Ide ja mislim bas sad u kinu nisam isao da gledam...prvo cu ovaj sa aflekom da pogledam...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 50.0
  Ima ga na svim ruskim torentima.

Bioskop je ipak bioskop.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Duelyant

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.