Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 20:15:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jimi: All Is By My Side (2013)  (Pročitano 1441 puta)
02. Apr 2014, 15:19:52
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
Browser
Mozilla Firefox 28.0

Extended looks at the biopic, written and directed by "12 Years a Slave" screenwriter John Ridley, feature the Outkast frontman flirting with Imogen Poots' Linda Keith and discussing his approach to music with a prospective manager.

Two clips from the Jimi Hendrix biopic All Is By My Side, starring Outkast's Andre Benjamin (aka Andre 3000), has surfaced online ahead of the film's SXSW screening.

In the first video, Benjamin's Hendrix is shown flirting with Imogen Poots' Linda Keith, onetime girlfriend of Keith Richards, who inspired songs by both men. The two are also shown talking about going to Monterey, as Hendrix marvels at the lineup.

In the second video, Hendrix is meeting with a prospective manager in a restaurant, who's encouraging him to go to London.

"I've heard pretty much everything there is to hear, and I've got to say you're taking it, you're tearing it apart in your hands, man. Jesus Christ, no one's got you signed," the prospective manager says.

Later, Hendrix says he doesn't want to get caught up in the labels or cages of particular genres.

"It's not about style. I want my music to go inside the soul of a person," Hendrix says. "For me, it's colors. I want people to feel the music the same way I see it. It's just colors; that's it, and the rest is just painted with a little science fiction here and there."

The film was written and directed by 12 Years a Slave screenwriter John Ridley and premiered at the Toronto Film Festival. It doesn't yet have a U.S. release date, but Open Road is distributing the film.

Ukratko, Džimija glumi izvesni reper iz nečeg što se zove Autkast - ne obećava mnogo, ali na osnovu klipova bih rekao da makar liči i da se trudi da deluje uverljivo... bavi se Džimijevom karijerom pre snimanja prvog albuma, tako da neće biti poznatih pesama iz kasnije ere, nešto se tu petljalo i sa diskografskom kućom oko prava... bio samo na par festivala, svetska premijera 8. avgusta...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
  Od ovog može da ispadne nešto dobro. Zanima me da li će prikazati sve, od tezgarenja sa Litl Ričardom ili će samo biti prikazan period u kom je gluvario po Londonu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Sudeći po spisku uloga na imdb-u, bave se isključivo engleskom avanturom, nažalost. Što je šteta, jer je priča o tome kako ga je Litl Ričard izbacio iz benda jer mu je krao publiku kao stvorena za film.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
  Ne razumem engleski ali znam da je Džimi 10 godina pratio i svirao za  L.Ričarda. Ni ovo bitisanje u Londonu nije nezanimljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Nije baš 10, možda godinu dana je trajalo to sa Ričardom, posle je svirao sa Piketom i drugim Stax-ovcima. Svakako, u Londonu je upoznao Kit Ričardsa, Makartnija, Zut Monija, ima tu materijala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
  Znam da je dosta dugo pekao zanat na turnejama i da je svirao sa raznim ljudima pre svog prvog singla.
  Ovaj film sam zapisao u beležnicu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Ono gore je žalost tačno, u filmu sam video samo deo onog što je uradio u Engleskoj. To nije jedina zamerka ovom nedovršenom filmu u kom nema dovoljno muzike ali zato ima nekoliko zanimljivih i dobro realizovanih anegdota.
  Neki moji poznanici ovaj film samo zbog Hendriksa dižu u nebesa ali to je njihovo mišljenje koje se ne podudara sa mojim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 20:15:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Side All Jimi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.