Koliko puta vam se desilo da i pored prodornog zvuka alarma vi ne možete da se razbudite. Onda kliknete snooze pod izgovorom "još samo 5 minuta" i tako jedno 5 puta zaredom... A onda jaka crna kafa, spremanje na brzaka i prekor kolega/drugara/profesora što (ponovo) kasnite!
Ima leka - barem po mišljenju tvoraca zanimljivih budilnika, osmišljenih tako da vam "beže" kada pokušavate da ih snooze-ujete, pa se tako neko vreme jurite po sobi, nakon čega ste definitivno budni! A pomalo i razgibani.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ima leka - barem po mišljenju tvoraca zanimljivih budilnika, osmišljenih tako da vam "beže" kada pokušavate da ih snooze-ujete, pa se tako neko vreme jurite po sobi, nakon čega ste definitivno budni! A pomalo i razgibani.
Јебеш ми све ако се не бих правио глув.
Пре седам.. нема шане да се пробудим.. навијем ја два аларма.. опет ништа..
Mogli bi sve to preko PMa, ne moramo svi da čitamo vaša muvanja?
Na temu: Ja imam rešenje - mobilni mi je daleko od domašaja i treba mi neko vreme da ustanem i odem do istog da bi ga ugasio. A onda se uželim toplog kreveta... još samo 5 min...