Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 10:46:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čitanje misli  (Pročitano 6535 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
MOzes da ga postavis svakome ko veruje a i time zapocnes gomilu bespotrebnih religijskih rasprava u kojima niko ne moze da pobedi ili da promeni misljenje (jer nemas dokaze ni za ni protiv...) Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Ako špijunaža može da očitava električne signale i dekodira ih ne vidim zašto naš mozak u onih 75% neispitanih ne bi mogao da pročita tuđe misli u izvesnoj meri. Često mi se dešavalo da sugestijom profesorui nametnem pitanje koje mi odgovara prosto razmišljajući o njemu. Gledala sam i paničare koji su profesoru sugerisali pitanje koje im ne odgovara misleći na njega. Dešavalo mi se da nekog predosetim  na ulici ili da pomislim da zovem nekog pa on pozove mene.

U neposrednom kontaktu postoji i delovanje feromona, prepoznavanje gestova i znakova pa to treba uzeti u obzir.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
postoje ljudi sa izrazenom intucijom i ljudi koji je maltene nemaju. ja spadam u ove prve i vrlo cesto mi se desi da pomislim na nekoga i on me zove, pomislim da treba da skrenem kolima desno umesto levo, da bi se ispostavilo da je levo bio neki sudar i neverovatna je guzva, a ja zurim.. i tako dosta primera ima... cesto znam i sta neki ljudi misle, doduse u razgovoru gde postoji mogucnost naslucivanja, onako kako simijon reche..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
postoje ljudi sa izrazenom intucijom i ljudi koji je maltene nemaju. ja spadam u ove prve i vrlo cesto mi se desi da pomislim na nekoga i on me zove, pomislim da treba da skrenem kolima desno umesto levo, da bi se ispostavilo da je levo bio neki sudar i neverovatna je guzva, a ja zurim.. i tako dosta primera ima... cesto znam i sta neki ljudi misle, doduse u razgovoru gde postoji mogucnost naslucivanja, onako kako simijon reche..

Daj brate kazi mi jel ulazi Partizan ove godineu LS ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

Daj brate kazi mi jel ulazi Partizan ove godineu LS ?
To je bar prosto...

NE, corava koka ubode zrno svake tek svake prestupne godine. Smile

Ako špijunaža može da očitava električne signale i dekodira ih ne vidim zašto naš mozak u onih 75% neispitanih ne bi mogao da pročita tuđe misli u izvesnoj meri.

Verujem da tajne sluzbe imaju posebne programe za tako nesto. Ne deluje toliko nemoguce da je moguce "navezbati" ljudski mozak na tako nesto.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
MOzes da ga postavis svakome ko veruje a i time zapocnes gomilu bespotrebnih religijskih rasprava u kojima niko ne moze da pobedi ili da promeni misljenje (jer nemas dokaze ni za ni protiv...) Smiley
Niko nije pričao o religiji, ne pratiš dovoljno na času. Pričali smo o verovanju; ono ne mora da ima ni najmanje veze sa religijom, samo što se često i potpuno neopravdano sa time poistovećuje. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Niko nije pričao o religiji, ne pratiš dovoljno na času. Pričali smo o verovanju; ono ne mora da ima ni najmanje veze sa religijom, samo što se često i potpuno neopravdano sa time poistovećuje. Smile
Ne mora ali je dosta slicno. Sta je religija nego jedana vrsta verovanja? Cudno ja sam bio ubedjen da ce se neko pojaviti i poceti raspravu na tu temu. Izgleda da samo ja ne pratim na casu. ni rec vise o religiji! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Za to sluzi religijski forum, ovde smo malo vise naucno orijentisani.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
Pričali smo o verovanju; ono ne mora da ima ni najmanje veze sa religijom, samo što se često i potpuno neopravdano sa time poistovećuje

Jel a sa cim ima nuznu vezu ?  Smile

Ili ti tako verujes u zivotu  Smile a to nije nista sto bi ti spasilo dupe nakon smrti  Smile

Ja znam da je dva i dva cetri ili ne znam da je dva i dva cetri...i treca opcija je da mislim da su dva i dva cetri..Ali opcija da se nadam ili da verujem da je dva i dva cetri mi nekako nema smisla.

Citat
NE, corava koka ubode zrno svake tek svake prestupne godine.

Oce oce  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Stvarno nemam nameru da obrazlažem svoja religijska/verska osećanja, posebno jer samo to radila već u više navrata. Koga je zanimalo taj je pročitao.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 10:46:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: misli itanje

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.