Да ја неби понављао једно те исто а и модови ће да бришу оно што се понавља евво вам линк који и више него описује овај проблем, једино ако сте толико ограничени па неможете да схватите, онда је то само ваш проблем.
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Gebels ne treba bas toliko generalizovati. Mnogo je prikladnije koristiti termin "cionisti" nego Jevreji. Pazi ja verujem u Boga i meni je svaka religija bogougodna, samim tim i njihova. Jeste da ima takvih ispada u Tori i Talmudu, ali opet od tri velike vere koje su nastale na Bliskom istoku, judaizam je najstarija i ima(la) je nacionalni karakter tj. obracala se samo Izraelcima. Uprkos tome sto starih Izraelaca gotovo i da nema vise, cionizam je sebi zacrtao da sve Jevreje ujedini u jednu naciju. U tome im pomaze i ta njihova podvojenost o kojoj pricas, jer je stvarno istina da ljudi ne zele nigde da se uklope i da su organizovani po principu sekte gde gos su manjina.
Njima je mozak jednostavno ispran i slepo slede tu cionisticku politiku. Na kraju krajeva zasto i ne bi kad su ostvarili sve zacrtano. Medjutim, treba se zapitati dokle ce to trajati? Trenutno su americki policajac na Bliskom istoku, ali nestace i te nafte jednog dana pa ca Ameri izgubiti interes za njih, a i ne moze sama Amerika na kraju krajeva vecito biti na svojoj pozicije jedine supersile. Onda kad im se digne kuka i motika, dobice sta su zasluzili.
duh sekire - upravo ono sto govorim. Najgore od svega je to sto tokom cele istorije Arapi nikada nisu "maltretirali" Jevreje. Zauzimali su dobre polozaje u Kalifatu, kasnije takodje u otomanskoj impreiji. Danasnji Jevreji na Balkanu (ono sto ih je ostalo) su poreklom iz Spanije. Ovde su dosli jer su tamo imali izbor da ostanu i budu ubijeni ili da se isele u odredjenom roku. Dosli su u Srbiju, Grcku, Bosnu i druge zemlje tada pod turskom vlascu i nista im nije falilo. Odmah su se "infiltrirali" u osmanlijski birokratski sistem i ziveli znatno lakse od ostalih naroda (sto je i razumljivo sa druge strane jer Turcima nisu predstavljali opasnost, za razliku od lokalnih Pravoslavaca). Tokom cele istorije Islam je bio najtolerantnija vera prema njima, cak i od Pravoslavlja blazi, a na kraju su zbog njih najgore prosli oni pa mi. Cionizam i cionisti ne biraju sredstvo da ostvari cilj.
Да ли ти знаш да је Јеврејима Америка била први Израел а Израел други!
Америком не управљају Анериканци, него управљају Јевреји!
И зашто да уништавају друге државе већ вековима, нас Србе конкретно уништавају интезивно већ више од 200 година преко наших издајника на власти! Тачније данас то је Јевреј Сорош који води главну политику овде у Србији иза наше власти!
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Amerikom upravlja, novac, novcem interes. Svakako da ima dosta bogatih i uticajnih Jevreja tamo, ali ne bi ni ne-Jevreji bogatasi pristali na stvaranje Izraela (i time sebi stvorili veliku frku sa Arapima) da im to nije u interesu. Odsetasmo malo sa teme.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2007, 16:32:38 od dule1205 »
Amerikom upravlja, novac, novcem interes. Svakako da ima dosta bogatih i uticajnih Jevreja tamo, ali ne bi ni ne-Jevreji bogatasi pristali na stvaranje Izraela (i time sebi stvorili veliku frku sa Arapima) da im to nije u interesu. Odsetasmo malo sa teme.
Па у чијим рукама је главни капитал у Америци, чак и берза на Вол Стриту и Савезне девизне резерве, банке све је то у рукама Јевреја и они воде главну реч тамо у Анерици! Они бирају власт и конгрес и све, једноставно речено управљају Америком из сенке као и код нас у Србији.
Не-Јевреји нико није ни питао за пристанак стварања Израела него су пристали Јеверји који су у апсолутној већини у Америци по питању капитала и моћи!
Samo da znate da negiranje holokausta u citavom civilizovanom svetu, ukljucujuci i u Srbiji predstavlja krivicno delo.
Onaj ko ovakve gluposti postira po forumu - mogao bi da snosi ozbiljne zakonske konsekvence. Moderatori treba pod hitno da reaguju.
тај закон још није стигао код нас, а и писали су га у Jewвропи ти исти Јевреји да би себе заштитили и да би прикрили своје маосовне злочине кроз истрију!
Јевреји су највеће зло на планети и нема им равних по том питању!!
То чињенице сваким даном све више доказују!! Окомили су се на све своје суседе!! Пошто не могу Иран још да нападну да му отму нафту јер је врло јак војно онда неко нормално мора да плати цех због тога а ко би други него Либан који је много слабији о Ирана!
Али нека доћиће им крај! Полако већ им долази! Све се више људи буни против њих у свету јер виде какви су Јевреји лицемери и подлаци!!
« Poslednja izmena: 12. Mar 2007, 17:10:02 od gebels »