Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Činjenice o braku o kojima se ne govori  (Pročitano 25386 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Citat
generacijo...ako nam sve ostale kombinacije propadnu...dogovoricemo se

Ma ja sam inace poznata po smislu za dogovor  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
@ Danceli ne slazem se s tobom... Dosta generalizujes stvari... Zvuci kao da si ogorcena na neke stvari...
Smile aha!
Puno sam sa ljudima koji vole da pričaju lovačke priče...  Smile
Ne mogu da generalizujem, jer sam osoba koja prihvata ljudske mane  Smile
Ne znam, možda sam ogorčena... ali ne na brak, nego na međuljuske odnose!  Smile
Smatram da nekad ne možemo da sve isplaniramo u životu, kao ni brak, i da sve što radiš moraš da se trudiš da preuzimaš odgovrnost za to!
... ali činimi se da ljudi ogovornost ne uzimaju za ozbiljno i da činjenica da neko zavisi od tebe i voli te, nije dovoljno da ispuni površna očekivanja od braka!
Brak je dogovor i odgovrnost, ljubav se rađa i nestaje, pa opet se rađa i nestaje i to može da bude i sa istom osobom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
mob
Samsung S8
Citat
Smatram da nekad ne možemo da sve isplaniramo u životu, kao ni brak, i da sve što radiš moraš da se trudiš da preuzimaš odgovrnost za to!

Normalno, zato se ovo sto zivimo, zove zapravo zivot. Zasto uopste planirati zivot, kada on treba biti iznadjenje? Mogu imati cilj, nesto sto zelim da postignem, ali da planiram zivot...pa nismo roboti pa da programiramo zivote unapred.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Ne znam, možda sam ogorčena... ali ne na brak, nego na međuljuske odnose!

Znaci ipak ima istine Wink
PA na to sam i mislio. Brak kao zajednica predstavlja svetinju. Jedino ljudi mogu da ukaljaju svojim sr**ima sve...
(citaj: losim odnosima)

A prica ima svakakvih, to je tacno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
ja mislim da ne postoji brak koji nije ukaljan sranjima  Smile   da mi pozitivci, utopisti i idealisti ne zamere  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
ja mislim da ne postoji brak koji nije ukaljan sranjima  Smile   da mi pozitivci, utopisti i idealisti ne zamere  Smile

Od nas zavisi koliko cemo da ga useremo. Moze neko biti utopista ali to ne odgovara cinjenicnom stanju  Smile

Ali je takodje istina da ima finih brakova. Manje / vise gde se ljudi shvataju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
pa istina je da ima finih brakova .. e sad finih na oko drugima ili realno interno finih, to mozemo da nagadjamo .. kad njih dvoje uvece legnu u isti krevet samo njih dvoje znaju da li su se tog dana mrzeli ili voleli i sta ce biti sutra.

Da podjemo samo od "varanja" bracnog partnera.. varanje namerno pod navodnicima jer sam Bog zna vise sta mu to dodje i svi imaju razlicita misljenja, pa zato bolje da bude samo uslovno receno Smiley nisam sigurna da postoji vise od jednog u stotinu brakova gde neki od supruznika nije imao neku vrstu prevare (koju god, i nije istina da zene varaju srcem, to je originalna glupost, ali necemo sad o tome) Smiley .. o razlozima za ulazak u brak necu ni da pocinjem .. dve trecine (ako ne i vise) odmah otpisi na "ona je ostala u drugom stanju" .. ona sirota jedna trecina se raspodeli na: "zaista se volimo i zelimo to da radimo zauvek (ili bar jedno vreme)", "on je stvarno dobra prilika", "ako se sad ne udam nikada necu" i eventualno "tako obicaji nalazu".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
mob
Samsung S8
Covece, danas se 90% brakova zavrsi razvodom. Brak ko' brak je obaveza, a skoro sve u zivotu sto mora automatski smanjuje vrednost  ucinjenog.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Safari 2.0.178.0
Nije baš 90%, ali jeste trećina brakova... A i za ove 2/3 je pitanje da ih deca ne vežu  Smile

Nažalost postoje razne gluposti sa kojima se ulazi u brak... Počevši od materijalne koristi... I kako to da uspe?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.