POMOZ BOG BRACO SRBI I SESTRE SRPKINJE surfujem ti ja pre neki dan i naletim na kosovairc normalno kao i svaki srbin resim ja datu obelezim moju teritoriju kanalom #serbia al shiptarska stoka pocela da shire krila... i tako odluchim da napravim www.fuckallalbanian.co.sr
Sajt ce biti unisten u narednih mesec dana.napravljen je sa namerom da skrene paznju posetiocima da nasi ljudi na Kosovu i Metohiji i dalje zive pod terorom "zahvaljujuci" shiptarima.Po zavrsetku agresije NATO je zastitio samo shiptare i opredelio se za rasterivanje Srba sa njihovog vekovnog ognjishta.Svima su vec otvorene oci i zna se da je glavni cilj Amera unistenje pravoslavne vere,al tu su se zajebali!!!Kako istorija pokazuje Srbi pod veoma vaznim geografskim polozajem uvek su bili u iskusenjima-ratovima.Na zalost na red je doslo Kosovo i Metohija ali SRPSKA borbenost i hrabrost ocuvace svoju teritoriju,svoje kulturno,duhovno,istorisko BOGATSTVO jer ...
Meni bi trebao neki Srbin koji zna Albanski .. ako ima takvih nek se jave .. Potrebno je 100 % poznavanje Albanskog .. eto sinu mi jedna ideja ...