Pošto na raznim drugim forumima nisam dobio pomoć koju sam očekivao (razgovor o temi, predlozi itd), već samo kukanje i plač o tome kako bih mogao da kupim novu bolju kameru ili predloge da se ubijem i pretnje sakaćenjem (a očekujem ih i ovde) rešio sam da probam sa ovim forumom da vidim kakve su reakcije.
U pitanju je satirično-kako-kome-komična emisija u kojoj pričam o trenutnim problemima ljudi i države.Sad, prve 3 epizode su prvi mačići i zbog čisto estetksog razloga neću ih ovde postavljati.
Verujem da ovim nisam prekršio ni jedno pravilo foruma.
EDIT:
Naravno, ostavite koji komentar na snimku,a ni za hejt (kojeg će biti u izobilju) se ne bunim.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 01:15:59 od Zastonecesda »
ili predloge da se ubijem i pretnje sakaćenjem (a očekujem ih i ovde) rešio sam da probam sa ovim forumom da vidim kakve su reakcije.
Kao sto si i sam rekao da i ovde ocekujes predloge da se ubijes... ja ti to naiskrenije i preporucujem Stvarno ne razumem kako ti ovo pada na pamet? Koja crna emisija... kome je ovo komicno
Ne znam zbog čega bi me bio blam. Govorim istinu, a nisam se nikada sramotio što govorim istinu, samo kad lažem. Sem toga, po vašoj analogiji "treba da ga je sramota što ga ljudi gledaju/slušaju" niko ne bi trebao da izlazi iz kuće, svi treba da nosimo muslimanske burke i televizija i svi filmovi, serije i naročito pozorišne predstave nikada ne bi trebali da postoje.
A to što,recimo,vama nije "smešno" ne znači da nije nikome smešno.Ovo nije ni nastalo da bih ja ispao smešan kao Danijel Grozdić ili Stiv Kardinal ili Rej Viliam Džonson,već da bih video da li naš narod imalo razmišlja o problemima današnjice.A to što ja ubacujem razne zezancije i štoseve je zbog toga što, kad bi sve bilo ozbiljna priča tek onda me niko ne bi slušao.
Na žalost našeg lepog naroda, ja nikada neću moći da se vazdignem na nivo humora kao što su Kursadžije i Amidžić koji su jako popularni i nadasve smešni svima, pogotovo njhovi najsvežiji vicevi i reklame za Stars žvake.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2009, 12:35:17 od Zastonecesda »