Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 05:01:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Choose your country"  (Pročitano 7882 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Ali zato ne postoji iTunes Serbia

мислим да ово нећу моћи да преживим Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
hahaha

pa da, toliko je nebitno da je smesno politizovati ovo pitanje. ali to je cinjenica i odgovor na pitanje koje je neko postavio. cisto ekonomsko pitanje i tu nema mesta politici. bas kao sto je google na udaru zbog kompromisne saradnje sa kinom. rade jer im se isplati i ne interesuje ih sta ko misli.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pa da, toliko je nebitno da je smesno politizovati ovo pitanje. ali to je cinjenica i odgovor na pitanje koje je neko postavio. cisto ekonomsko pitanje i tu nema mesta politici.
da,ko sto je i unistavanje Telekomove infrastrukture na Kosovu cisto pravno pitanje,nikako politicko...
bas kao i u proteklih milion ovakvih slucajeva,koji,gle cuda,uvek nekako potkace bas Srbiju...

@frami,ja ti rekoh vec sta sam imao.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2010, 22:18:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Шта сте се окомили на брата Јевреја ... човек дао сасвим логично и исправно објашњење  Smile

Citat
Srbija četvrta u svetu po pirateriji!

Amerikanci su ovaj sajt posetili 5.433.275 puta, Kanađani beleže 1.374.943 poseta, Britanci 1.289.275, a Srbi su do sada na sajtu bili čak 1.062.192 puta. Ako se ovako nastavi, nije isključeno da će Srbija uskoro izbiti na drugo mesto, s obzirom na to da je do pre dve nedelje imala 800.000 poseta!

молим да се узме у обзир да је мојих 365 кликова тамо било чисто информативне природе и да ништа нисам скинуо  Smile
« Poslednja izmena: 19. Maj 2010, 22:39:43 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ćutite ljudi, bolje da nas malo zaborave, što nas manje pominju, manja sranja nam spremaju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
au kolko price,hkj i framling pricate,a ne zna se ko pije a ko placa  Smile
nista vas nisam shvatio sami sebe kontrirate

ajd da kazem sta ja imam

Za Apple,framling donegde si upravu
Naravno da za njih ovo podrucje ne predstavlja mesto za ulaganja,i nemaju potrebu da tu prave iTunes Srbija prodanivcu,ili cak da naprave svoju prodavnicu u Srbiji,kao sto ih ima u npr. Francuskoj.
I,da piraterija ima tu ogroman uticaj,ja se ne secam kad sam poslednji put kupio neki softver.
Ali preterujes sa poredjenjem nama sa Hrvatskom...Molim te,tamo uopste nema toliko puta manje piraterije i postovanja autorskih prava kao sto ti spominjes. Ipak smo mi ispred po pirateriji,ali ne toliko...
A iTunes Store nema ama nikakve veze sa piraterijom...Ni najmanje...Samo ima veze sa tim sto njihov telefon mozes legalno kupiti u Hrvatskoj preko T-Com-a a kod nas ne...Ko da oni tu kupuju muziku i filmove,kurac moj kupuju,kad ih nemas u hrvatskoj prodavnici,vec samo imas aplikacije za iphone...
Ja npr nikad nisam ni pozeleo da kupim nesto originalno od Mikrosofta,Apple-a i drugih velikih firmi (mozda jesam od Epla ovaj operativni sistem 10.6 zato sto je kostao 3-4000,a u americi 30$,sto je stvarno malo za OS,al sam odustao;i takodje ne pada mi na pamet da kupim strani,posebno holivudski film),ali sam uvek hteo da kupim neki program od nezavisnih indie developera,koji prodaju programe za npr 5-10€,nego je problem sto nemam nacin kupovine preko interneta pa ne mogu...Takodje autori od izdavackih kuci dobiju veoma mali deo od cene CD-a tako da mi ne pada na pamet da kupujem originalnu muziku...
A pirateriju drzava ne znam kako bi mogla da zaustavi,jer vise ni ne trebas da ides do "ovog sto prodaje cdove pored maxija" vec sve imas na internetu...
Inace,kad smo vec kod internet prodavnica za aplikacije za mobilne telefone (iTunes Appstore) ja sam video neku reklamu da toga ima kod nas za telefone andriod operativnog sistema,i da ima nekih aplikacija tipa - gsp stanice u beogradu,itd na nasem jeziku,i da ljudi to koriste...Mislim,interesantno je,i dobro bi bilo kad bi to zazivelo...

Odoh ja u off  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
au kolko price,hkj i framling pricate,a ne zna se ko pije a ko placa  Smile
nista vas nisam shvatio sami sebe kontrirate
ja sam pojedinacno obrazlozio svaki deo posta/teksta i rekao sta mislim.
ne vidim kako je to kontriranje,a tek ne vidim sta je tu tebi nejasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Ma nije nikakvo cudo sto nas nema na tim sajtovima kad ljudi ni ne znaju kako nam se zove zemlja, za 20 godina smo 4 ili 5 puta menjali ime ne znam ni sam iako mi je ime drzave promenjeno odavno vozacka mi je na sfrj, licna karta na srj pasos ni ne znam na koju je drzavu scg vise niko ni ne spominje a sada samo Srbija, i kako ti njima da objasnis da je to sve bila jedna te ista drzava?
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pogotovu amerima...  Smile
Serbia,Siberia,Yugoslavia,Utopia...  Smile Smile what't the difference?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
cini mi se da nas nema ni na mercedesovom sajtu nemojte me drzati za rec ali mislim da nije bilo kada sam gledao poslednji put Smile Nego moras da ides direktno na sajt mercedes srbija Smile

Al ko ih jebe Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 05:01:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.