Imam jedan problem mozda neko zna odgovor.Na ggcu ili gareni kad hostujem igru sa ADSL-om 512/64 Ruter HG510 igra je 2x2 dva na dva njima laguje a meni ne, ali kad hostuje moj drug sa dial-up nikome ne laguje u cemu je problem?
odgovoriobiti ali imam samo 8 god neznam te skracenice dial-up,ggcu gareni hostuje...ako bi mi preveo bez skracenica odgovoriobiti,odgovoriobiti igram mape za 6 10 ili 12 a TFT igram samo pola godine i neznam skracenice soryy izvini sto pitam a koji ti je nik da igramo zajedno plz ne igram sa neki organizovano jos od 1 dana MOLIMTE plz.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2008, 13:57:54 od besna buva »
Imam jedan problem mozda neko zna odgovor.Na ggcu ili gareni kad hostujem igru sa ADSL-om 512/64 Ruter HG510 igra je 2x2 dva na dva njima laguje a meni ne, ali kad hostuje moj drug sa dial-up nikome ne laguje u cemu je problem?
Moguce je da tvoj drug ima ISDN pa ima 128/128 sa kojim moze da hostuje 2v2 bez frke. Inace, 64k je mnogo mala brzina uploada za host... Mzda bi 1v1 radilo ok... Posle ovog posta sledi momentalni lock, pa reko bolje da ti odgovorim pre no sto to nastupi..
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.