Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Dec 2024, 13:55:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kućni bioskop LG HT303  (Pročitano 2716 puta)
31. Okt 2009, 04:04:36
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia E72
Ljudi, pomažite!

Skoro sam uzeo kućni bioskop, šljaka kao leptir. Međutim, sestra mi je donela neka original dvd izdanja iz Kanade, te sam rešio sinoć da se pravim pametan i da nekako otključam region da mogu sa uživanjem da gledam blokbastere. Našao sam par uputstava na netu - međutim sve je išlo ok dok ja nisam zeznuo stvar... Caka je sledeća:

1. With not disk press PAUSE + "1472"
2. In my LG I got this EEPROM information
EEPROM: 43 41 60 67 12 05 fc 32 88
3. I changed the value 12 to 02 (0 means all regions)
4. Turn off de DVD and wait a little before turn it on again

Ja sam - ko zna kako - sasvim slučajno preko ovih slova (fc) pritisnuo broj... Međutim, svaki drugi broj je moguće menjati jer na daljinskom postoje brojeve - ali ne i slova. Kako da povratim slova jer sad dvd neće da mi očita ni divx- prosto i jednostavno kaže da proverim disk i izbaci ga... Da se sad cimam da vraćam kućni i da se pravim blesav, ne isplati mi se... Prosto i jednostavno samo treba da pronađem slova i da ih vratim na fabričko podešavanje... Zna li neko kako?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Mislim da je fora u pretvaranju iz decimalnog u heksadecimalni sistem. Probaj da kucaš ponovo i kada treba da ukucaš slova fc ti kucaj brojeve 2 5 2
« Poslednja izmena: 31. Okt 2009, 07:17:45 od 211 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia E72
Sredio! Caka je bila u držanju broja duže da bi iskočilo slovo...

No, da li neko zna da li je moguće na aparatima za naše tržište menjati region code?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Ja sam pre nekoliko godina na mom LG DVD plejeru menjao region code iz skrivenog menija. Znam da je u meniju bilo podešeno fabrički na region 2 (Evropa) i da je jednostavno trebalo ukucati bilo koji drugi broj regiona, a kada bi se ukucao broj 0 plejer bi onda bio zonski otključan.
Samo pazi, neki originalni DVD diskovi zahtevaju da plejer bude zaključan za njihov region.

Ulazak u skriveni meni kod LG DVD plejera:
Uključi plejer bez diska u njemu, na daljinskom pritisni taster "Pause" i nakon toga redom pritiskaj brojeve 3, 1, 4, 1, 5, 9. Na ekranu bi trebalo da se pojavi skriveni meni. Videćeš u koje polje treba ukucati željeni broj regiona ili broj 0 ako želiš da plejer bude zonski otključan. Kada ukucaš željeni broj pritisni opet na daljinskom "Pause" kako bi potvrdio izbor. Posle toga ugasi plejer i sačekaj desetak sekundi pre nego ga ponovo upališ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia E72
Jok, kod mene ne funkcioniše tako... Smile
Probao, ali ne vredi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ljudi, s obzirom da sam od danas vlasnik i ja navedenog kucnog bioskopa (sa oznakom SU), molim za pomoc. Naime, problem se sastoji u tome sto svi zvucnici nereprodukuju zvuk. Povezao sam sve po uputstvu, sa ''opcijom test'' isprobani i rade, medjutim, bilo sta da pustim (MP3, DVD, itd) rade samo 2-3 zvucnika... Sta moze biti?

Unapred hvala na odgovoru.

Pozdrav,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Dec 2024, 13:55:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.