Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 07:45:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li treba ukinuti ministarstvo vera?
Da
50%  (13)
Ne
50%  (13)
Mozda
0%  (0)
Ukupno glasova: 26
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cemu ministarstvo vera?  (Pročitano 7508 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony 
Pa KGB Agent ko tebi predaje veronauku , ajde mi reci !.... Nisam za ukidanje , ali mislim da je bolje Građansko Vaspitanje , a možda sam za uvođenje i jednog i drugog , kao obaveznog predmeta , a ne izbornog !.....
« Poslednja izmena: 18. Jun 2009, 22:06:45 od Pouckovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
@KGB agent-nisam ja mislio nista lose protiv tebe  Smile ,i jos nekoliko tvojih i mojih poznanika na ovom forumu,koji posecuju druge podforume ovde(znamo na koga mislim  Smile ),nego mi je izjava u kome se svi veroucitelji predstavljaju kao narokosi,idioti,lazovi,itd...i sve to na osnovu iskustva jednog grada,delovala glupom,u najmanju ruku.
a posto je tema besmislena i glupa vec od samog pocetka,
Tako da toplo predlažem 
sa ovim se apsolutno slazem... 
« Poslednja izmena: 18. Jun 2009, 22:12:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
 Smile Dobro de, ovde je tema o ukidanju ministarstva vera, a njen pokretač, udaljeni sa foruma, @klićo je u priču o ministarstvu vera ubacio i veronauku koja nema nikakve veze sa u naslovu i  aketi spomenutim ministarstvom već sa ministarstvom prosvete... A mišljenja, ona su različita, a opet smatram da ne bi trebalo uvesti oba predmeta kao obavezne jer neko smatra da mu nije potrebno obrazovanje iz vere jer nije vernik, dok neko smatra da mu nije potrebno građansko vaspitanje jer želi da bude nevaspitan.
@hjk, slažem se. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony 
A meni ništa Srđane , ovaj mislim KGB Agent !.. Pozz Brate !.......  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
a njen pokretač, udaljeni sa foruma, @klićo
aaa,ma,ne brini...takvi se uvek vracaju ovde...  Smile Smile Smile u raznim oblicima i raznih polova...
al,dobro,moram da priznam,dosadno bi bilo bez takvih...
Citat
A mišljenja, ona su različita, a opet smatram da ne bi trebalo uvesti oba predmeta kao obavezne jer neko smatra da mu nije potrebno obrazovanje iz vere jer nije vernik, dok neko smatra da mu nije potrebno građansko vaspitanje jer želi da bude nevaspitan.
a,dobro,sad samo o tome moze da se napravi zasebna tema,sa zasebnim stavkama(da li da bude izborni ili ne,da li da bude obavezan ili ne,itd,itd...).meni je drago sto sam u gimnaziji imao veronauku,sto sam imao sjajnog ucitelja s kojim smo svi pricali kao sa prijateljem,i dosta drugih ljudi koje znam da su isto u svojim gimnazijama ucili veronauku misle slicno.naravno,varira misljenje o statusu tog predmeta kao obaveznog,i moram da kazem da je i meni nekada to smetalo,pogotovu pri zavrsavanju gimnazije,ali ako cemo tako,onda i pola predmeta u celokupnom gimnazijskom programu ne treba da bude obavezno...a to je vec,kao sto rekoh,sasvim druga tema.a i mene sad to niti zanima,niti mi mozemo tu nesto da promenimo.
@hjk, slažem se. Smile
Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Jun 2009, 22:33:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson k310i
Klico ovasio si naziv teme,a ovome smo vec raspravljali...Ja sam za ukidanje ministrastva vera ali ne i veronauke...
Veronauka je i te kako potrebna ali ovakvo ministratvo vera nije jer nema nikave veze sa onim sto mu ime kaze.
A i moj ti treba da znas da je Crkva uvek bila iznad politike i vlasti
To sto neki sad zele da srozaju Crkvu i da je skroz izbace iz drustvenog zivota to je druga stvar to je samo nastavak komunizma.Ako neka kombi organizacija moze da iznese svoj stav o necemu ne vidim zasto to ne bi mogla i Crkva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
klitoris i ozbiljnost  Smile
recimo u rodnom mestu George W Busha ima 300 crkava a 120.000 ljudi.Vecina objekata izgradjena u zadnjih 25 godina
U Kragujevcu koji ima problizno stanovnika ima 5 ili 6 crkava od kojih su dve izgradjene u zadnjih 25 godina
U americkoj politici je primetno mesanje religije i politike,na novcanicama imas natpis :in god we trust
pa sad na zadnjim izborima svi slusase sta kaze svestenik obamine parohije!

a kod nas klitoris dovodi u pitanje veronauku koja NIJE obavezna u skolama  Smile
bog te mazo koji si ti nusprodukt tipicne komunisticke porodice koja je 50 godina harala po ovoj jadnoj zemlji pa joj sad sve smeta sto nije njima u dzepu  Smiley 1  - hvala skorpiu na objasnjenju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Вејмен погодио у центар  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Pa u Italiji ima veronauke u skolama,krst iznad table,svestenici i casne sestre predaju casove,cuvaju malu decu u vrticima ,cak mnoga deca nekatolici rade pricesca jer to ide onako, skolski, sve u skupu....kao ekskurzija.
A tek sto se crkva mesa u politiku zemlje i koliki je njen uticaj u javnom zivotu o tome je suludo govoriti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Еј, ако је Чеда рекао, а Луковић подржао, онда Црква не ваља никако!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 07:45:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.