Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 04:52:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li treba ukinuti ministarstvo vera?
Da
50%  (13)
Ne
50%  (13)
Mozda
0%  (0)
Ukupno glasova: 26
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cemu ministarstvo vera?  (Pročitano 7495 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
pa to da niko nije prisiljen da ide na veronauku.
a pre ministarstava treba ukinuti sve anti-srpske nvo koje dobijaju pomoc iz budzeta, kao i gomilu agencija koje sluze samo za zaposljavanje rodjaka, prijatelja, ljubavnika... koje se finansiraju iskljucivo od para poreskih obveznika, tj iz budzeta.

veronauka se organizuje u skolama i samim tim je obavezan predmet, jer su skole obavezne da omoguce versku nastavu iako skola ne treba da se bavi verom

Ево до ког стадијума иде та мржња према Српској православној цркви , до тоталног делиријума ! изгубио си се , погани дечаче и баци то из рукe !  Smile

« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 09:33:34 od CrvenaBeretka »
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Лепо је рекао модератор, претпостављам форума религија:
Елем, осим дела уводног текста и 1 реченице у поруци Макроса Црног, сви остали само оффују тему.

Наравно, оффовање је почео сам аутор теме који није писао о министарству него о веронауци у школама.
Мислим да модови знају шта им ваља чинити.

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Wildfire S
Citat
Šta tebi konkretno smeta u veronauci kao izbornom (izbornom (izbornom (čitaj: izbornom))) predmetu?

Ukratko samo...

smeta to sto se ucenici stavljaju u neravnopravan polozaj, smeta to sto u drzavnim skolama nije mesto veronauci nego u crkvi, smeta to sto se deca uce dogmama i sto crkva vodi politiku te je na ovaj nacin vodi i u ucionicama, nema kontrole nastave (na primer godinama nema izvestaja o tome),

Nije tačno.
Ja sam gotivio svog profesora veronauke.
Iako smo u stavovima bili nebo i zemlja, obožavao sam da ga slušam... super je tip i dosta sam naučio od njega.
To što on predaje bajke to je druga stvar.

Verujem da je tako i u ostalim školama.
Ne daju oni sebi previše za pravo.

A što se tiče ministarstva, nama ne valja maltene nijedno. Kamo sreće da je samo ministarstvo vera problem.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Vi naravno znate, pratite štampu – veronauka u školama, građanskim, potpuni je debakl. Tri pune godine već nema izveštaja godišnjeg od strane prosvetno-pedagoških službi, nema izveštaja i ne može ga ni biti. Potpuni debakl! I za islamsku decu, i pravoslavnu... neuspelo potpuno. To se i očekivalo, zato što nisu hteli da prihvate jedan model koji smo mi nudili pokojnom premijeru – ruski model. Po tom modelu, veronauka je dozvoljena u Rusiji danas, ali u crkvi i pri crkvama, uz obilatu pomoć države i društva, ali u školama je zabranjena u Rusiji. Ni u Francuskoj, ni u Italiji, nigde nema, nigde nema veronauke u građanskim školama. Zato je to i propalo. Kad smo kod toga, vi znate da je Francuska velika država, atomska sila – ona ima vladu, vlada ima 16 ministara, a uopšte nema ministra vera ni ministarstvo vera. Ni u Rusiji nema ni ministra vera ni ministarstvo vera. Ovde kod nas ministarstvo vera je napravljeno iz političkih razloga, čisto iz političkih razloga. Prvo što bi jedna normalna vlada trebalo da uradi, trebalo bi da ukine ministarstvo vera i da se cela stvar vrati u ustavni okvir. U Ustavu piše da su građani slobodni da veruju kako hoće ili da ne veruju, a država je dužna da ih štiti. U Francuskoj ni u Rusiji ne postoji zakon o crkvama i verskim zajednicama, ne! U ustavu lepo piše, republika, štiti, i ja nigde nisam video bogatije pravoslavne zajednice nego u Francuskoj. Slobodni su, republika je dužna da štiti vašu slobodu, ali nemaju ministra vera.

M.Dj.

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Silvanus (Vreme: 17. Jun 2009, 08:24:45)

Citat
Šta tebi konkretno smeta u veronauci kao izbornom (izbornom (izbornom (čitaj: izbornom))) predmetu?

Ukratko samo...

smeta to sto se ucenici stavljaju u neravnopravan polozaj, smeta to sto u drzavnim skolama nije mesto veronauci nego u crkvi, smeta to sto se deca uce dogmama i sto crkva vodi politiku te je na ovaj nacin vodi i u ucionicama, nema kontrole nastave (na primer godinama nema izvestaja o tome),
koji si ti bolid... 
@Silvanusu vise oci poiskakale od stalnog citanja raznoraznih lupetanja,pa uvalio nama temu...
mislim,razumem te ja,druze,al nismo ni mi duzni da slusamo baljezgarije...
slazem se sa @Duhom...

« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 12:58:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Локујте ово, служи да онај пљује Цркву док не сврши, па онда нестане са теме.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
pa valjda je uspeo, nema ga nesto  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
pa valjda je uspeo, nema ga nesto  Smile
pa,to je njegova taktika...  Smile
"hit & run".mada,moze se nazvati i "bullshit & run"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony 

Ukratko samo...
Zato što znam ko predaje veronauku , recimo u mojoj školi, a i u ostalim školama u Šapcu !.... Uglavnom lečeni narkomani , konobari itd... (čast izuzecima) !.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Zato što znam ko predaje veronauku , recimo u mojoj školi, a i u ostalim školama u Šapcu !.... Uglavnom lečeni narkomani , konobari itd... (čast izuzecima) !.........
u,pa znaci,ako je tako u Sapcu,u celoj Srbiji je tako...ma,mozda i u celom svetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
Čekajte, tema se zove "čemu ministarstvo vera", anketa je o ukidanju istog a ovde se vodi rasprava o izbornom školskom predmetu... Znači ko neće da izučava isti predmet može slobodno da izabere građansko vaspitanje... A sad o tome ko gde i šta predaje, pa i ostale predmete često predaju nekfalifikovani ljudi, a da ne pričamo o tome da se na mnogim rukovodećim funkcijama nalaze ljudi koji veze nemaju... Smiley Tako da toplo predlažem 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 04:52:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.