Najsimpaticnije mi je da ga ovi iz obezbedjenja pitaju za Zorana Djindjica( ej obezbedjenje pita za Djindjica), a i to sto su oni isli da mu kupuju odela Odela kupuju drugi samo za mrtvace.
Yeti se nada da ce i on, kada dodju njegovi radikalni sa zvakom o Mega Srbiji, moci tako da se bahati.
Nece za njega da ostane nista, ima se otima s kucetom za koske. Ali zato ce moci da da kucetu ime Tvrtko I ili kako vec
Ali ovo za psa, da kritikuju ime psa,to je stvarno unikum. Pas se zove Life i sada mi iz imena psa trebalo bi da zakljucimo da je Jovanovic lopov,bagra,narkoman.
Ne, mislim da mu se to sin zove "Mihajlo-Lajf." U tekstu ga Jeti naziva "pašče" ali misli na dete
Pa ti bi poverovao i da je Legija ili onaj Budala rekao da je ustvari Ceda ubio Djindjica.Jel tako?
Ti iskljucis IQ i uzivas citajuci ove besmislene pamflete koje su neke budaletine smislile za takve kao sto si ti.
Pa bolje citaj Kurir. Tamo ima i dogodovstine sa Farme, ko prdi i koliko.
Не ти искључиш разум па на полу шаљиву поруку ти падају на памет прдежи и фарма? Коме ја нешто главна преокупација он то нон стоп и помиње, нема друге него да вероватно о тим прдежима нон стоп и полемишеш у свом друштву.
Ја не знам онда чији ајку да третирамо овде?
Чедомир није чист, човек нема дан радног стажа, ако треба неки из обезбеђења виртуелни чувар или реалан да то неком појасни како и због чега онда стварно треба неком јода мало више у исхрани.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 17:20:09 od vanyo »
Nece za njega da ostane nista, ima se otima s kucetom za koske. Ali zato ce moci da da kucetu ime Tvrtko I ili kako vec
Ма не сикирај се ти за мене,ја сам себе обезбиједио. ************************************************************************** Бентлија што га ономад купи.
EDit by Lightsoft:
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 17:31:21 od lightsoft »
Ali ovo za psa, da kritikuju ime psa,to je stvarno unikum. Pas se zove Life i sada mi iz imena psa trebalo bi da zakljucimo da je Jovanovic lopov,bagra,narkoman.
Ne, mislim da mu se to sin zove "Mihajlo-Lajf." U tekstu ga Jeti naziva "pašče" ali misli na dete
Тачно тако са опаском да о дјетету нисам мислио ништа лоше а ријеч пашче сам користио јер знам лика што има њемачког овчара по имену "Лифе". Дјеца не бирају родитеље.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 17:24:36 od yetyou »
Ма не сикирај се ти за мене,ја сам себе обезбиједио. ****************************************************************************** Бентлија што га ономад купи.
#
I da se sekiram ,tebi pomoci nema.
Misliti na dete, a pisati pas? Sta reci.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 17:31:42 od lightsoft »