Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ceda hoce da klekne pred Oriceve borce u Srebrenici  (Pročitano 2302 puta)
16. Jan 2008, 20:50:19
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Na zavrsnoj konvenciji LDP-a Cedomir Jovanovic je izjavio da ce ako postane predsednik otici u Srebrenicu i kleknuti pred muslimanske zrtve i zatraziti oprost za srski narod.
Naravno da se Cedi ta zelja nece ispuniti jer predsednik sigurno nece postati i u Srebrenicu moze da ode samo kao predsednik LDP-a i da se pokloni i zatrazi oprost samo u ime njegovih smrkadzija i spricerasa.
Ono sto mene vise zanima od toga sta Ceda misli je sta vi mislite, da li je normalno da  bilo ko iz Srbije ode u Srebrenicu i da klekne u Potocarima pred borce Nasera Orica i pripadnike seste divizije Armije BiH?
U nasoj zemlji se vec godinama unazad ti zlikovci nazivaju nenaouruzanim civilima koji su ubijeni samo zato sto su muslimani.Niti su bili nenaoruzani, niti su izginuli ili pobijeni u akciji VRS-a samo zato sto su mulimani .
Ti pred kojima Ceda zeli da klekne su od maja1992 do jula 1995 pocinili najveca zverstva nad srpskim civilima i zarobljenicima u proteklom ratu,a to sto je od preko 3500  nasih sunarodnika masakrirano i iskasapljeno na najvece srpske verske praznike kao sto su Petrovdan ,Bozic...,to samo pokazuje kolika je monstruoznost tih Cedinih civila.A to da su bili nenaoruzani mozete i da proverite u knjizi bivseg glavnokomandujuceg Armije BiH Rasima Delica koji je napisao da je Srebrenica 1995 bila naoruzanija i od Sarajeva.
Ne zalim da se bilo ko,bilo kada u moje ime izvinjava porodicama srebrenickih kasapina!!!
Napomena :U periodu maj 1992- jul 1995 u reonu Srebrenice ubijeno je preko 3500 srpskih civila i zarobljenika od cega 2900 nozem a sravnjeno je sa zemljom preo 80 srpskih sela i zaseoka.U akciji VRS-a  u julu 1995 nije poginula ni jedna zena,ni jedno dete,ni jedan starac i starica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
pa po meni bi najkorektnije bilo izvinjenje sa sve 3 strane. proslost je takva kakva jeste i niko i nista je nece promeniti, samo ne treba dozvoliti da zbog proslosti ispasta buducnost... mislim da je u zajednickom interesu kooperacija...
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Na zavrsnoj konvenciji LDP-a Cedomir Jovanovic je izjavio da ce ako postane predsednik otici u Srebrenicu i kleknuti pred muslimanske zrtve i zatraziti oprost za srski narod.

Самим тим ни ова тема нема смисла јер ће то да се деси ал јуче.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
Kreten i budaletina narkomanska.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
ma daj covek je iskren i ceo svoj zivot je posvetio tome da zemlja postane deo Evropske Unije.

To su nasa Evropska braca Albanci, Hrvati, Slovenci, Bosanci, Madjari, Nemci.........ja ih sve volim i postujem.

Zivela EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Kreten i budaletina narkomanska.
Eto odlicnog zakljuchka teme...
« Poslednja izmena: 16. Jan 2008, 21:19:22 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
ma daj covek je iskren i ceo svoj zivot je posvetio tome da zemlja postane deo Evropske Unije.

To su nasa Evropska braca Albanci, Hrvati, Slovenci, Bosanci, Madjari, Nemci.........ja ih sve volim i postujem.

Zivela EU.

Не знам шта да ти кажем али мени шиптари нису браћа, а боме ни ови остали.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
ma daj covek je iskren

o kom čoveku pričaš  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava jos uvek africca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
HTC one v
imam trideset dve godine i nikada nisam bio u bih, stoga netreba se izvinjavati u moje ime niti imena ljudi poput nas jer niti smo nekog ubilo, niti samo kročli u bih. U moje ime ne!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
kakva iskrenost. mogu se i tadić i čeda izvinuti i zai Srebrenicu i za Vukovar i hrvatima i muslimanima, ali oni se nikada neće izvinuti ni za Kninu ni zai izbeglice jer su oni ustvari žrtve velikosrpskog šovinizma i nacionalizma dok su oni samo hteli da potraže svoju evroatlansku budućnost van jugoslavije. džabe se sramoti narkomančina naduvana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.