Na zavrsnoj konvenciji LDP-a Cedomir Jovanovic je izjavio da ce ako postane predsednik otici u Srebrenicu i kleknuti pred muslimanske zrtve i zatraziti oprost za srski narod. Naravno da se Cedi ta zelja nece ispuniti jer predsednik sigurno nece postati i u Srebrenicu moze da ode samo kao predsednik LDP-a i da se pokloni i zatrazi oprost samo u ime njegovih smrkadzija i spricerasa. Ono sto mene vise zanima od toga sta Ceda misli je sta vi mislite, da li je normalno da bilo ko iz Srbije ode u Srebrenicu i da klekne u Potocarima pred borce Nasera Orica i pripadnike seste divizije Armije BiH? U nasoj zemlji se vec godinama unazad ti zlikovci nazivaju nenaouruzanim civilima koji su ubijeni samo zato sto su muslimani.Niti su bili nenaoruzani, niti su izginuli ili pobijeni u akciji VRS-a samo zato sto su mulimani . Ti pred kojima Ceda zeli da klekne su od maja1992 do jula 1995 pocinili najveca zverstva nad srpskim civilima i zarobljenicima u proteklom ratu,a to sto je od preko 3500 nasih sunarodnika masakrirano i iskasapljeno na najvece srpske verske praznike kao sto su Petrovdan ,Bozic...,to samo pokazuje kolika je monstruoznost tih Cedinih civila.A to da su bili nenaoruzani mozete i da proverite u knjizi bivseg glavnokomandujuceg Armije BiH Rasima Delica koji je napisao da je Srebrenica 1995 bila naoruzanija i od Sarajeva. Ne zalim da se bilo ko,bilo kada u moje ime izvinjava porodicama srebrenickih kasapina!!! Napomena :U periodu maj 1992- jul 1995 u reonu Srebrenice ubijeno je preko 3500 srpskih civila i zarobljenika od cega 2900 nozem a sravnjeno je sa zemljom preo 80 srpskih sela i zaseoka.U akciji VRS-a u julu 1995 nije poginula ni jedna zena,ni jedno dete,ni jedan starac i starica.
pa po meni bi najkorektnije bilo izvinjenje sa sve 3 strane. proslost je takva kakva jeste i niko i nista je nece promeniti, samo ne treba dozvoliti da zbog proslosti ispasta buducnost... mislim da je u zajednickom interesu kooperacija...
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Na zavrsnoj konvenciji LDP-a Cedomir Jovanovic je izjavio da ce ako postane predsednik otici u Srebrenicu i kleknuti pred muslimanske zrtve i zatraziti oprost za srski narod.
Самим тим ни ова тема нема смисла јер ће то да се деси ал јуче.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
imam trideset dve godine i nikada nisam bio u bih, stoga netreba se izvinjavati u moje ime niti imena ljudi poput nas jer niti smo nekog ubilo, niti samo kročli u bih. U moje ime ne!!!!
kakva iskrenost. mogu se i tadić i čeda izvinuti i zai Srebrenicu i za Vukovar i hrvatima i muslimanima, ali oni se nikada neće izvinuti ni za Kninu ni zai izbeglice jer su oni ustvari žrtve velikosrpskog šovinizma i nacionalizma dok su oni samo hteli da potraže svoju evroatlansku budućnost van jugoslavije. džabe se sramoti narkomančina naduvana.