Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čaves žvakao Moralesovu koku na zajedničkom sastanku  (Pročitano 2546 puta)
27. Jan 2008, 13:58:16
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Čaves žvakao Moralesovu koku na zajedničkom sastanku
Autor: Beta-AP | 26.01.2008 - 22:21

Predsednik Venecuele Ugo Čaves prihvatio je na sastanku sa bolivijskim kolegom Evom Moralesom kao poklon punu šaku lišća koke, a zatim ga je sažvakao pred svima uz obrazloženje da "koka nije isto što i kokain".

"Niste mi doneli lišće koke? A tražio sam. Gde je lisće koke? Želim lišće koje lično Evo uzgaja, čisto lišće koke", rekao je uz osmeh Čavez na sastanku sa Moralesom u Karakasu.
Morales je tada ustao i iz svoje vreće izvadio šaku koke i stavio je pred Čaveza, na šta je lider Venecuele oduševljeno reagovao.
"Prijatelju, znao sam da me nećeš izneveriti", kazao je Čavez i uzeo punu šaku koke i stavio lišće u usta.
"Sveto lišće Inka, Aimara. Hvala ti brate. I kao što Evo reče i evo ja ponavljam - koka nije isto što i kokain", rekao je predsednik Venecuele.
Lider Venecuele pridružio se tako svom prijatelju Moralesu, koji je i sam uzgajivač koke, braneći pravo da se koristi list koke ali istovremeno zalažući se da se zabrani proizvodnja kokaina.
"Znate kakvu snagu daje koka. Zaista, ja sam odrastao koristeći je svakodnevno, svako jutro", rekao je tom prilikom Čavez.
Venecuelanski lider je zahvalio Moralesu koji mu je i ranije slao koku na poklon i zatražio još takvih poklona. Morales je isti poklon poslao i kubanskom lideru Fidelu Kastru.
Američki zvaničnici već duže vreme pokušavaju da spreče uzgajanje koke ili bar ogrančičavanje uzgajanja te biljke u Južnoj Americi.
Čavez, međutim, smatra da američke vlasti pokušvaju da iskoriste to pitanje u političke svrhe.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
To lišće se u raznim južno-američkim kao i južno-afričkim državama konzumira i prodaje bukvalno na trafikama kao kod nas  cigareta...Odavno sam gledao neki dokumentarac gde u nekoj afričkoj provinciji (čitaj "nedođiji")  prodaju koku u kesicama kao kod nas suncokret, a najviše su ga koristili radnici nekog rudnika zlata...Taj rudnik je dostupan samo ljudskom faktoru, bez mogićnosti koričćenja neke mehanizacije...Koka se tu koristila kao energent kako bi ovi ljudi mogli na neoliko stotina metara dubine, u dužini od nekoliko kilometarai ručnim kolicima prevoziti godure sirovog ne pročićenog zlata...Nikad neću zaboraviti tu scenu: crnje koje kao navijeni trče kroz rudnik, a za vreme pauze umesto kafe grickaju koka-listiće...Svako ko je krenuo ujutru na posao u tom rudniku (koji inače zapošljava sve sposobne muškarce tog kraja) na prvoj trafici na putu za posao kupuje kesicu koke, kao kod nas što se kupuje paklica cegarete... Nemamo mi pojma šta se sve dešava u svetu..ono što je kod nekog svakodnevnica za nekog je užas i jeza i obrnuto
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Притом, не верујем да је сирова кока штетна, за разлику од дувана.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Morales, Cavez i Bus... triling idiota...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Мислим да то часно име може да се веже за само једног од њих...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Pa, svi oni rade u istom interesu... interesu Amerike...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Morales, Cavez i Bus... triling idiota...

Smile Buš da, Morales i Čavez ne!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Videcemo za 3 do 5 godina kad dodje do nekih novih puceva u Juznoj Americi...

Uostalom... dovoljno je pogledati kako su prosle zemlje u kojima su se odnekud pojavili ljudi iz naroda, ljudi na belim konjima i uzeli vlast... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Moralesa i Čaveza jesu stvorili Amerikanci i to svojim bahatim, bezobzirnim i šerifovskim ponašanjem. Ne kažem ja da su njih dvojica cveće, ali svakako nisu idioti kao Buš, koji je obična marioneta u rukama krupnog kapitala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Када крећу код Ахмадинеџада на хероин?!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.332 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.