Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 08:27:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nyotaimon  (Pročitano 838 puta)
06. Feb 2013, 07:23:12
Zodijak
Pol
Poruke 1
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Oduvek je ovo zelela da proba, ali postojao je veliki strah da pokusa, tako da nikome nije rekla za ovu svoju duboko I dobro skrivanu mastariju.  Zapravo, nije ni meni rekla nista o tome.  Ali, upoznajuci je vremenom, shvatio sam I sam.

Dolazi kod mene u stan.  Skida sve sa sebe, leze na dugacak kuhinjski sto, za kojim su postavljene cetiri stolice.  Iznosim prethodno pripremljenu hranu: ima tu svega.  Pocevsi od kavijara, preko lososa, fileta ribe, sushija, tanko isecene prshute, salatica…. . uglavnom laka hrana.  Redjam hranu pazljivo po njoj: rasporedjujem je ravnomerno I u malim kolicinama, pazeci da bude lepo aranzirana, kako u pogledu boja, tako I po ukusima.  Pokrivam I erogene zone.  Ona pomalo drhti, obzirom da je hrana iz frizidera, ali prija joj osecaj.  Kad sam zavrsio, cuje se zvono.  Odlazim do vrata, otvaram.

U stan ulaze dvojica malo starijih otmenih muskaraca I jedan par.  Nikoga od njih ne poznaje, potpuno su joj stranci a ne moze da ih dobro osmotri ni sada, obzirom da mora mirno lezati na ledjima.  Pita se: ko su oni? Uskoro ce saznati.  U tisini prilaze stolu, sedaju I pocinju da jedu hranu sa nje: vrlo polako, kulturno, pedantno.  Ne pricaju, posto ne zele da pokvare sebi uzitak: u hrani I njenom telu.  A uziva I ona: iz razloga sto je gledaju I zbog toga sto vrlo dobro zna sta dalje sledi….  Dva starija gospodina narocito uzivaju da uzmu tanki list prsute, stave njen vrh u ribicu, pokupe malo sokova I sa velikom slascu pojedu.  Posto je I poslednji komad hrane pojeden, ona ustaje I svi odlaze u dnevnu sobu.

Ovaj put ja ne ucestvujem aktivno, vec je predajem njima u potpunosti.  Prisutan sam, nadgledam situaciju, ali ne ucestvujem.  Oni se polako skidaju, lepo su gradjeni: I oba starija negovana gospodina (oko 50 – ak godina) I mladji par (oko 30).  Pocinju da je ljube svuda po telu, miluju….  Dodatno je uzbudjuje cinjenica da josh uvek ima male tragove hrane na sebi u vidu flekica I boja…….  Uzima penise oba starija gospodina u usta I istovremeno ih obradjuje, dok mladji decko gura jezik u njeno medjunozje.  Posto su je pripremili, mladji decko ulazi u nju polako ali snazno, dok ona  I dalje oralno obradjuje jednog od starijih.  Istovremeno, mladja zena u zanosu jase na drugom gospodinu.  Menjaju se: naguzila se, guza je jako podignuta u vis, prima ga jako I snazno otpozadi dok istovremeno lize ribu gospodji koja obradjuje oba gospodina.  Gotovo istovremeno muskarci dozivljavaju orgazme I sva trojica prskaju svoje seme po njenom licu (slucajno ili ne!? a mozda im je neko I rekao sta je njena slabost…. ).  Posle krace pauze, nastavljaju se igrice, dok muski I po drugi put ne svrse.

Prilikom odlaska, gosti ne progovaraju ni reci.  Odlaze u tisini, onako kako su I dosli.  Ona se pita: da li je ovo bila stvarnost ili fikcija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 08:27:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.