Danas sam nabavio jedan mikroskop marke Carl Zeiss. Prava steta je sto ne radi. Problem je u onim tockicima koji sluze za grubo i fino podizanje objektiva. Bez toga je prakticno beskoristan. Ni ostali tockici ne rade ali nisu ni nesto preterano bitni. Bitno je da se moze podesiti svetlost, sto moze i podesavanje objektiva sto predstavlja problem... Trazio sam na netu, ne mogu cak da nadjem ni koji je model tacno (mada imam serijski broj). Najvise lici na neke tamo negde iz pedesetih ali nisam siguran. Da li ima vamo nekog ko se razume? Kome bih mogao da odnesem da ga popravi? Opticaru? Koliko to otprilike kosta?
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.