Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
pa SF dobro nam dosao .... nadamo se da ce ti biti ok .... zamolio bih te da se pridrzavas pravila koja vaze ovde na forumu ... ako treba neka pomoc nemoj se meni obratiti jer sam ja zaduzen za zenske clanove foruma ....
dobro nam dosao .... kada pre napravi 36551 post ? ti bas zaseo za komp a ?
ma nije ... video si onog admina sa Bureka a njih dvojica jako lice .... ustvari oni su braca bliznaci ali to jos ne znaju .... zato pssstttt i pravi se blesav
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!