Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 16:34:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako oformiti nevladinu organizaciju?  (Pročitano 4677 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za oformljenje NVO takodje ti je potrebno i dosta hrabrosti... Smile
pomalo si ogranicen...sta ti mislis da su samo kandicka,vuco,biserko i ostale whores united nvo? Smile

da te prosvetlim malo...i crveni krst je nevladina organizacija...i svi taxtexovi drugari imaju nvo tipa zastitimo macke,pse,zeceve,lemure,antilope,paramecijume itd...

nisu samo doticne whores nvo....one su otpad nvo-a Smile

opet maltretiras civilnog vojnicica.   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70

opet maltretiras civilnog vojnicica.   Smile

Eee vojnicino,nije lepo da tako prozivas...jesi to u armiji naucio... Smile  Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 04:37:12 od soichiro »
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Поштовани господине Сорош,
Већ дуже време се дружим са вашим пуленима, борцима за „отворено друштво“, истина само виртуелно, пошто реално дружење не би поднео мој млади организам.
Током тог дружења скапирао сам да сам ја само патетична мала „србенда“, Прави Србин Ксенофоб. Такође сам схватио да како смо у 21. веку све мора да се мења, укључујући ту и наш народ (или „друштво“, како ваши воле да кажу). И ја бих волео да се променим, али схватио сам да не иде...
То да не иде схватио сам читајући интервју Биљане Ковачевић Вучо која је резигнирано признала: „Ми смо и даље у убедљивој мањини и Запад би то требао да схвати“. Зато вам ја и пишем ово писмо.
Велике паре уложили сте у то да се Србија измени, али учинак је био веома мршав. То мора бити да је последица рада ваших извршилаца – невладиних организација. Проста логика ми говори да је тако и да своје паре у будуће морате поверити неком другом.
Поменуо бих још неке ствари које не иду на руку вашем покрету. Невладине организације не би требало да финансира влада или органи државне управе. Зато се ваљда и зову НЕвладине. Зашто је онда у буџету АП Војводина предвиђен проценат за њихово финансирање? То даје муницију за критике злонамернима, какав је и потписник ових редова.
Но вратимо се на уклањање челника НВО. Да ли да отворите нове НВО, а старима укинете финансирање, или да некако макнете лидере постојећих НВО и поставите на њихова места млађе, лепше, паметније? То је ваша ствар, али могу вам дати пар савета. Ако кренете да мичете људе они ће дићи велику фрку, позивајући се на своје револуционарне заслуге. Можда ће вас оптужити да сте у дослуху са антихашким братством. Али ако их оставите без финансирања и отворите нове НВО онда се лишавате „брендова“ као што су ЈУКОМ, ЦМП, Хелсиншки одбор, Фонд за хуманитарно право... А шта ћемо онда са филијалама међународних НВО, које ће и даље водити људи без икаквог кредибилитета... Изгледа да је пред вама тежак избор.
Најзад, можда бисте могли да размотрите о командној одговорности која је ваша. Ви сте ипак вођа целе (неуспешне) параде. Можда ће албански лоби престати да вас финансира. Можда је време да окачите копачке о клин...

Дух Секире
Прави Србин Ксенофоб
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple 15
Zaista konstruktivni odgovori... nema sta...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Duh Sekire

Smile Smile Smile

Citat
Inace... za neupucene.. i razna ribolovacka drustva su udruzenja gradjana...

kako su se oni izjasnili o otimanju Kosmeta  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Za oformljenje NVO takodje ti je potrebno i dosta hrabrosti... Smile

Изгледа нема наде да ћемо од тебе прочитати нешто паметно.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ево, ја признајем да је soichiro у једну руку у праву. Потребно је имати cojones grandes, па сада демонстрирати испред руске амбасаде у Београду. Мада, то је све дискутабилно... Баш сам разговарао са другаром који је иначе ишао да им разбија трибине. Каже он, ма то све брани полиција. Јесте, али полиција не брани никога 24 сата на дан Smile
Имају они главни и телохранитеље, али да ли сваки лумп-пролетер из поткровља има пара да га неко штити од народног гнева?

То је све у једну руку. А у другу? Па питајте soichiro-а Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Da se tema ne bi dalje bespotrebno razvodnjavala i otisla u sve moguce druge teme, zakljucacemo je.
Anea je objasnila proces decku koji je postavio pitanje.

lock
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 16:34:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.548 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.