Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 01:00:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izlozba fotografija?  (Pročitano 898 puta)
06. Avg 2008, 17:17:48
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Moze li mi neko pomoci oko toga kako da sprovedem jednu svoju izlozbu fotografija.Ideja nije moja vec ljudi koji bi mi izasli u susret sa prostorom.Znaci imam prostor,donatore ali me zanima kolia velicina treba da bude fotografija i sl..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Totalno je nebitno...

U principu, bolje je da su vece fotke... opet... zavisi kakvim su aparatom slikane...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Totalno je nebitno...

U principu, bolje je da su vece fotke... opet... zavisi kakvim su aparatom slikane...
Koje velicine otprilike nemam prestavu.Aparat je fuji 5600 a fotografije su rezulucije je 2592 x 1944 (5.0 MP).Koje su optimalne velicine da budu fotke i kako ih najbolje malko urediti,sta im uraditi?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Satim fotoaparatom ne ici preko A3 formata.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
a i a4 je diskutabilan... s obzirom da cenim da ne obracas paznju sa kojom iso osetljivoscu slikas...

elem, gledaj da to bude tematski barem.. ili nek bude sve u jednoj temi...

znaci jedan zid samo ljudi iz manastira... drugi samo eksterijer (kao ova izlozba sto je bila na kalisu, srpske kuce npr... napises neku zanimljivost, pricu) ... itd

sad , ima tu jos masa stvari... da li ces ramove ili ces oko svake slike da ostavis malo belog prostora a samo stampanje je mala nauka za sebe...

ako je izlozba zatvorenog tipa onda odradi to... ako ne , onda posveti jos vremena svemu tome...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Citat
s obzirom da cenim da ne obracas paznju sa kojom iso osetljivoscu slikas...
Obracam paznju na to.Kad je tamnije i kad je zatvorena prostorija povecam iso uglavnom do 400 a kad je lepo vreme i napolju onda koristim najmanji iso.Uglavnom se igram sa tim kao i sa ekspozicijom

Citat
elem, gledaj da to bude tematski barem.. ili nek bude sve u jednoj temi...
Tema bi bila Kosovo i Metohija i zivot na njemu.E sad mozda bi trebao samo da odvojim po mestima na Kosovu i Metohiji?

Citat
sad , ima tu jos masa stvari... da li ces ramove ili ces oko svake slike da ostavis malo belog prostora a samo stampanje je mala nauka za sebe...
Ja bi ramove ali sad sve to treba ukombinovati sa fotkama.Za stampu neka bude zaduzen onak ko ce da ih stampa Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Nije A4 diskutabilan- meni je izaslo u inostranoj stampi materijal slikan tim tipom aparata na A4 i sve ostro ki zilet. Al sad... kako se ko snadje  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 01:00:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.