Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia zatvara Fabriku u Nemackoj  (Pročitano 1576 puta)
15. Jan 2008, 18:56:11
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Nokia zatvara Fabriku u Nemackoj a otvara u Romaniji

razlog je to da ne moze biti konkurentna Nokia na trzistu zbog Mnogo skuplje Plate za Rabotnici u Nemackoj a sa to sto ce u Romaniji otvoriti placace Rabotnike duplo manje i sa tim imace Nokia Pojeftine Telefone da bi bio konkurentni na trzistu

Izvor ...Cuo sam na Dnevnik na TV  Smile  ako neko ima vise informacije moze da doda ovde

Ja Predlazem na Nokia da otvori Fabriku u Makedoniji placace radnike po 200eura i bice naj konkurentnija na trzistu garantiram a mi cemo imati jeftinije Telefone Symbian  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Ma nek otvori fabriku u Srbiji, ja prvi idem da radim, ne treba mi plata, samo telefon po izboru svakog meseca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4
Kada se opamete nasi politicari imacemo prvenstvo pred rumunima i bugarima, ali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Samo jos fali da krenete sa politikom... pa ce tema u djubre  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Imam dva drugara koji rade u fabrikama,jedan u nokiji drugi u eriksonu i uvek imaju neke cyber prototip modele koje testiraju, besplatno telefoniranje itd... Reko sto ja nenadje takav posao......... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC desire s
Pa skupo im da rade tamo, jbg tamo treba da plate svabu nekih 800 evra dnevno a lepo mogu da odu u neke zemlje gde je jeftinija radna snaga i da plate do 500 jura Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Pa skupo im da rade tamo, jbg tamo treba da plate svabu nekih 800 evra dnevno a lepo mogu da odu u neke zemlje gde je jeftinija radna snaga i da plate do 500 jura Smile
Kojih 800 evra dnevno,te plate nema ni u Nemačkoj,
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Samo da potvrdim istinu

Sorry, we're closed
Nokia closes factory in Bochum, Germany!?

Nokia, the worldwide leading enterprise for mobile phones, announced on January 15th, 2008, to close down its single German factory and to move Hungary and Rumania, leaving 2300 workers behind.

Due to financial reasons, Nokia decided to end producing mobile phones in Germany and to move to a country where labour is significantly cheaper than in Europe's strongest economic power.

In the future, the production will be continued in Hungary and Rumania, where labour costs are 80-90% lower than in Germany.

As Nokia claims, this step was inevitable to remain competitive, as Bochum, where the factory is located, has always been a very expensive production site, even more expensive than in Finland.

In mid 2008, there will be no production of Nokia mobile phones in Germany anymore.

Nevertheless, things a more complicated than obvious at first sight. Since 1995, Nokia received approximately 85 million Euros as subsidies to invest into Bochum's factory.

Furthermore, although labour costs in Germany are indeed very high, they only cover 5% of the overall production costs. This is not only an economic fauxpas; they even leave 2300 workers behind, jobless of course.

It is a sad but true fact that Nokia acted selfish and inhuman, but they stick to their plans. Due to this, not only German government is now investigating, for example whether the provided subsidies were used adequately, even many German citizens have started to boycott Nokia's products.

In the future, when buying a mobile phone, you should always keep in mind the catastrophic consequences Nokia created for the thousands of unemployed workers they leave behind.

Izvor
« Poslednja izmena: 19. Jan 2008, 09:38:07 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.