Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 368715 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
mob
Nokia krntija
Дизање руке на жену могу да подржим само ако је у случају крајње нужде, тј. да те она физички угрози.

Све остало је јајарски.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2013, 12:55:29 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Pa dobro i to stoji... zensko je ipak zensko... ali predpostavka mozda mu je opsovala mrtvu majku (a on je nema) pa i ja bi ubio ko god da je... nemas pojma sta se desilo... ali i da je to bilo opet ona nece biti kriva, nego joj je to u opisu posla...

Au jebote pa niste u vrticu ili predskolsko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Kolko mi je više pun kurac tih prepirki,svađa i tuča u autobusima zbog jedne bedne jebene karte.

Ko da nije dovoljno što malo malo pa moraš da slušaš seljačine koje se svađaju(a i pokoškaju) što je neki od njih ušao pre ovog drugog,ili što neko kenja što se ''sredina'' ne pomera napred,a sredina nema više gde... Ko da nema dovoljno sranja i svađa i ovako...

...nego još i ova sranja sa kontrolorima i pajserima koji se prepiru, nadmudruju pola sata,biju,guraju...  Smile

Svakih par nedelja se osetim ko da sam ušao u neki kamion koji prevozi neandertalce ili životinje,a ne u jebeni autobus gradskog saobraćaja.  Zato što eto,svaka moguća pajserčina ima svoju filozofiju i elaborat koji hoće da ispredaje,a i svaki kontrolor ima odgovor na to,i onda pola sata sediš u skuvanom autobusu i čekaš da se iskompleksirani kreteni kojima je teško da ako nemaju jebenu kartu,da jebeno napuste jebeno vozilo i jebeno sačekaju sledeće,nego će pola jebenih sata da glume jebene poslanike Skupštine i seru o pravima i zakonima dok drugi zbog njih kasne na posao.  

Kao što sam već rekao - ko neće da plaća mesečnu,neka kupi potrošnu kartu i kuca je samo kad su ovi tu. To je trošak od 600 umesto 1300,odnosno 3000 dinara. Ko neće ni to,ko je zapeo da zli BusPlus/Đilas/Sile tame/Sadam Husein/Deda Mraz,ko god se imenuje kao izgovor za neplaćanje jedne usluge... ne dobije ni dinara,neka onda barem bude jebeni čovek i neka izađe iz vozila i sačeka sledeće kad/ako ga zamole.Ili neka zamoli kontrolora da ga pusti,ili se pozove na činjenicu da vozač nema karata kod sebe.I to je cela jebena filozofija.  A ne da zbog svog isterivanja pravde koči 150 ljudi koji žure negde.  Smile

Ponavljam,rešenje postoji - 600 dinara za potrošnu,ili pak i ''puno'' švercovanje,ali izlazak onda kad te zamole. Ne znam šta više pa želite od toga. I zato me boli me baš dupe da li je BusPlus otišao ili nije,boli me dupe kome idu pare,boli me dupe da li su kontrolori gradski ili BusPlusa... Boli me dupe. Jedino što me briga je da jednom prođe dva meseca a da ne moram da se osećam kao da se vozim u kamionu sa životinjama koje samo čekaju kad će da mudruju, guraju se,tuku se i sjebavaju dan 150 ljudi zbog svojih neizlečenih kompleksa i neispredavanih filozofija. 

Ako nemaš kartu a hoćeš da propovedaš ili se pak biješ sa kontrolom,izađi napolje,povedi i njih,pa se taman na trotoaru,pred većom publikom,nadmudruj ili pesniči s njima kolko hoćeš. Samo pusti ostale koji idu na posao da normalno stignu na taj jebeni posao,a ne da se kuvaju pola sata u limenci jer je tebi teško ispod časti da zamoliš kontrolora da te pusti ili da napustiš jebeno vozilo i sačekaš sledeće.  Smile

A u pičku materinu više.  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jul 2013, 13:23:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Napravio si sazvezdje od ovih smajlija, de uzmi posmatraj tekst, bas onako kul hipnotise Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Eeee,da,vala.  Smile

Možda bih mogao da probam hipnozom,eto.  Smile
''Aaakooo žeeeliiiteee da fiiiloozoofiiraateeee~... o.O neeeemooojteee daaa jeedeeteee gooovnaa uuu vooziluuuu~... o.O izaaađiiitee naapooljeee pa se taaamooo svaaađaaaajtee...~ O.O ''

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Ajde molim vas ne lupajte.
Dva lika da prebiju devojku!?
Pa sta je mogla da im kaze?! Da ih je opsovala lupis joj samar i gotova stvar, a ne da je sutiras.

ljudi se dele na one koji veruju novinarima i na one koji ne veruju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Ma jeste realno, najgori su mi oni sto se prave blesavi, de ti je karta a on zeva kroz prozor kao pravi se nevidljiv glumi neke duhove jebemliga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ma,aj što zeva kroz prozor.Mislim,nije u redu,ali aj,jbg,šta da kaže...

Ali batice,ako nemaš jebenu kartu,a ovaj te zamoli,ti onda izađeš napolje. Nema tu veze da li pare idu ovom ili onom. Ako nemaš kartu,ti u svakom slučaju treba da izađeš napolje. Ili ga pitaš jel može da te pusti. Jer,uprkos opšte prihvaćenom stavu da tamo rade samo najgori robijaši, ubice, silovatelji i karakondžule... lično sam video par primera da puste ljude i progledaju im kroz prste.A još više da samo prođu,''prolete'' kroz vozilo,otkucaju onome ko ima,druge ni ne gledaju,i samo izađu i puste autobus napred.

A ne sad da se ove ''građanska patrole'' i wanna-be-panduri pola sata objašnjavaju sa njim dok autobus stoji na vrućini i blokira ne samo ljude unutra nego i u vozilima iza. Idi brate napolje s njim pa se objašnjavaj i tuci kolko oćeš.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2013, 13:33:22 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple 13pro
Problem je sto te niko ne zamoli da lepo izadjes...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ovo vase kontriranje stvarno prelazi u bolest... aj pozdrav i bole me uvo placate li uslugu prevoza ili ne!
Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.