Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 303 304 306 307 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 368356 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Citat
Vas dvojica pricate nepovezano i arhaicno.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ok "ti sto pricas povezano, potkrepljeno cinjenicama i sa potpunim redom u recenicama"... svugde je divan prevoz, jedino ovde nista ne valja, a za sve je kriv BusPlus... kako je lepo bilo za vreme Milosevica.

Skontajte ljudi, Beograd je ogroman, ima preko hiljadu prevoznih sredstava u GSP-u, do Lazarevca mozes da kupis mesecnu kartu koji je udaljen 50km... i koja se ljudima koji stalno putuju i te kako isplati.
I zabole me i za BusPlus... samo ne zivite u iluzijama da kad on ode (a otici ce) da ce prevoz biti bajan i dzabe.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2013, 15:55:04 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
ANA-MARIJA VESIĆ [нерегистровани]
PROBLEMI SA GSP-om
Obraćam Vam se sa nadom da ste bar Vi u mogućnosti da nam pomognete. Pišem u ime stanovnika naselja Grocka koje je nadomak Beograda (udaljeno oko 20km od centra) - a čak nema ni svoju autobusku liniju - vozimo se prepunim autobusima koji saobraćaju za susedno naselje -Begaljicu. Pre oko 17godina ukinuta nam je autobuska linija. Tako se mi godinama vozimo linijom 302 koja saobraća Ustanička - Begaljica. GSP šalje isti broj autobusa na ovoj liniji (- kojom se prevoze stanovnici dva naselja) kao i na ostalim linijama - 303-Zaklopača, 304-Ritopek, 305-Boleč, 306-Leštane, 307-Vinča -koje pokrivaju po jedno naselje! Linije 308-Veliki Mokri Lug i 309-Kaluđerica imaju polaske na 4-5 minuta! Postoji red vožnje po kojem bi autobusi na liniji 302 trebalo da u popodnevnom špicu saobraćaju na oko 11 min., međutim u najvećem špicu od 15h 30min do 16h jednostavno ne idu autobusi na ovoj relaciji! Jedan autobus krene oko 4min pre termina, sledeći autobus uopšte ne dođe pa oko 16h gomila radnog naroda uđe u autobus koji se preopterećen toliko nagne na stranu da se bukvalno vuče po smederevskom putu pa proključa na uzbrdici ispred Zaklopače! A, da sad je zahladnelo pa se dešava da nakon više od 60minuta vožnje stišnjeni i stojeći na jednoj nozi stignemo do odredišta! Tako sam letos stojeći kod zadnjih vrata videla kako iz svakog auta koji vozi iza autobusa slikaju autobus koji se vuče po asfaltu! Nadala sam se da će se situacija popraviti sa novim zimskim redom vožnje, ali i dalje je sve isto: bukvalno sa početne stanice krenu po 3-4 autobusa sa linija 305,306 i 307, a po 2 sa 303 i 304 pa tek tada jedna 302! Obraćala sam se najpre dispečerima, pa direktno direkciji GSP-a i to zaista skoro svakodnevno ali bez efekta! Ljubazno me saslušaju, kažu da će problem uzeti u razmatranje i sve se na tome završi. Ja i dalje čekam 302 po pola sata i više kada se vraćam sa posla u ovo vreme. Interesantno je da oko 15h kao i oko 17h vozači i dispečeri sa ove linije poštuju red vožnje! Problem je najveći špic 15h 30min do 16h kada bi dovoljno bilo samo da vozila idu u predviđeno vreme polaska! Čemu BUS PLUS kontrola vozila i vozača? Mi putnici plaćamo mesečne markice , kucamo karte a kako se vozimo? Gde su naša prava? Nemamo svoju autobusku liniju, a ni ova ne ide po rasporedu! Znate li koliko Grocka ima stanovnika? Apelujem na sve koji su u mogućnosti da daju svoj doprinos kako bi se u 21. veku vozili CIVILIZOVANO!!! Pozdrav, putnik GSP-a iz Grocke
« Poslednja izmena: 08. Jul 2013, 16:11:18 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
HTC One
Pre oko 17godina ukinuta nam je autobuska linija.

Zli Bus Plus.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ljudi manite se Beča i cene karata i subvencija-o tome možemo da polemišemo 300 godina i niko nikad neće biti zadovoljan.

Nije BusPlus loš zato što je cena karata takva kakova jeste i zato što su nerodovni polasci već zato što NIŠTA ne radi a uzima pare. Da li ste zaboravili da kontrolu umesto BusPlusa od sada rade "gradski" kontrolori? BusPlus naravno i dalje dobija svoji 8,5% od PRIHODA, za usluge kontrole i naplate karata.  Smile

Da li ikom treba više od 10 sekundi razmišljanja da zaključi da se radi o pljački?  Smile

************************************************************************************
Pisao sam pre neki dan o potencijalnoj opasnosti zbog novih "gradski" kontrolora. Evo priče za rubriku verovali ili ne iz prve ruke:

Osoba se nije validirala prilikom ulaska u autobus, ide 2 stanice, inače poseduje nepersonalizovanu kartu tj. sa dopunom kredita.
Naišla kontrola: "Niste se validirali?"
Osoba odgovara: "Nisam, idem 2 stanice, zaboravila..."
Kontrola: "Doplatna karta se plaća 1800 din."
Osoba: "Nemam novac silazim sada, vratite mi kartu."
Kontrola: "Silazimo i mi sada..."
... sledi preganjanje da se vrati karta, devojka koja je bila u kontroli se ponašala drsko, s njom bio još neki momak-uglavnom oboje mlađi. Prete komunalnom policijom, ali ne uspevaju da izvuku novac i neće da vrate kartu.
Kontrola: "Hajde da se dogovorimo"
Osoba: "Ma je**te se vi i vaša karta!"  ...i odlazi bez karte.

Na karti je bilo oko 500din kredita.
Kontrola je inače bila u plavim majicama i sa obeležijima BusPlusa, dakle, regularna.
************************************************************************************

I džabe što sam ja posle gospođi objašnjavao da doplatna karta nikada nije koštala 1800din, i da je nekada koštala 1500din a da od pre mesec dana košta 1000din; takođe, sam joj rekao da je trebalo da zove regularnu policiju jer nisu hteli da joj vrate kartu koja je njeno vlasništvo itd... Žena samo sleže ramenima, kaže da su kontrolori bili vrlo nepristojni, i da je ona zaista zaboravila da otkuca tu kartu.

Poenta jeste, da ima nažalost puno neinformisanih sugrađana koji lako mogu biti prevareni-evo vam očitog primera gore i obmanuti od strane kontrolora-makar se oni i švercovali.

Zato i postoji ova teme, i zato se borimo protiv toga, i ne dolazi u obzir da se plati nikakva karta, jer više očito ne pljačkaju samo iz centrale nego i kontrolori maznu kad vide pogodnu osobu.
Razmislite malo svi vi koji plaćate kartu, da li bi jednostavnije bilo da stisnete zube i reći-neću plaćati ovaj mesec, ali znam da ću se već sledećeg voziti u normalnim uslovima gde me neće neki krimosi pljačkati.  Smile

« Poslednja izmena: 08. Jul 2013, 20:28:18 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
To si slagao nisi trepnuo.

Mogu ja sad da smislim isto, nisam imao kartu, reko da nemam, sazalila se kontrola i vodila me na cevape pa smo onda zajedno u kafani zaglavili do 3 cuke!

Citat
Na karti je bilo oko 500din kredita.

Otkud ti koji kurac znas koliko je bilo na karti. Tvoja riba je ta iz price? Ti si riba? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
KONTROLORI: Putnici se privikli, manje se inate sa nama!

Beograd, 11:59, 04.07.2013.

Autor: 24sata.rs
12 komentara

Pošalji e-mail
    Odštampaj tekst

Ljude koji nemaju kartu zamolimo da je kupe kod vozača i većina to i prihvati. Naravno, ima i onih koji se inate ili bojkotuju. Međutim, oni na kraju ipak izađu iz vozila, a vremenom ih je i sve manje, ističe Dana Jovanović, kontrolor
bus-plus,

Ilustracija

BEOGRAD - Deset dana pošto je pojačana kontrola “Bus plus” karata u gradskom prevozu čini se da se putnici polako navikavaju na nove uslove vožnje.

Činjenica da od pretprošlog ponedeljka kontrolori bukvalno ne izlaze iz autobusa na liniji 96 naterala je svakodnevne putnike na ovoj trasi da se legalno voze. Tako su, primera radi, na početnoj stanici na Trgu republike svi putnici imali važeće karte koje su “otkucali” na validatorima pre nego što je kontrolor i krenuo da šparta vozilom.

- Primetno je da su se putnici već privikli na nas pa svakog dana ima sve više čekiranja što je i naš prvenstveni cilj. Ljude koji nemaju kartu zamolimo da je kupe kod vozača i većina to i prihvati. Naravno, ima i onih koji se inate ili bojkotuju. Međutim, oni na kraju ipak izađu iz vozila, a vremenom ih je i sve manje - ističe Dana Jovanović, kontrolor.

Svi kontrolori od 26. juna nose bele majice sa oznakom grada i natpisom “Kontrola”. Putnici su prihvatili i tu novinu, ali to ne znači da im je sve potaman.

- Ne smeta mi što su kontrolori non - stop u vozilu, ali me nervira što čekam autobus svakog dana po pola sata. Takođe, većina autobusa su prljavi i bez klime, a ja koja uredno plaćam kartu očekujem da to ne bude tako - objašnjava putnica Milunka Ilić.

Kako se autobus približavao Borči tako su na stanicama ulazili putnici kojima baš i nije bilo drago što vide kontrolora. Neki od njih su prihvatili preporuku da kupe kartu kod vozača, drugi su izlazili na sledećoj stanici dok je bilo i onih koji su hteli da se prepiru.

- Pre pet godina ostao sam bez posla i nemam odakle da kupim kartu. Nek mi država plati vožnju onda pošto me je ona i izbacila na ulicu - priča Milorad Zejak.

Linije sa stalnom kontrolom

VOZILA - Linije na kojima sada u svakom vozilu radi po kontrolor su: 7, 9, 13, 16, 23, 25, 83, 88, 95, 96 i 73. Očekuje se da će od 15. jula u većini, a možda i u svim vozilima, biti po jedan kontrolor.

http://www.kurir-info.rs/kontrolori-putnici-se-privikli-manje-se-inate-sa-nama-clanak-875429
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Cela ekipa i dalje raspravlja o BP  Smile

Pa vi stvarno ali stvarno niste normalni  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ja ne raspravljam, nisam citao sta su pisali ima dvaest strana. jbg, narod ce na kraju ipka da se sagne, džabe revoluicje. onaj skup od 1. jula kao da nije bio, nisam ga nesto cuo u medijima. vidim kontrolori promenili majce, u prevozu ima jedan stalan. znaci, zestoko su krenuli iz bp-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Prevaranti se jos lazno predstavljaju
http://www.youtube.com/watch?v=8B-zsQUmoso
« Poslednja izmena: 09. Jul 2013, 14:08:53 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 303 304 306 307 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.