Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:17:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buš ukinuo vize Novim Evropljanima  (Pročitano 4185 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung GALXY S3

Ima i bitnijih stvari od EU, naravno. Recimo da sredimo malo svoju zemlju. Ko vredi, on i danas može da ide u EU i tamo nađe posao. Takve rado primaju svuda. Lenčuge i štetočine nigde nisu poželjne. Ja bi samo voleo da naši "evropejci" dobiju priliku da odu napolje, čisto da vidim kako bi se snašli u zemljama EU. Znam sijaset ljudi koji su otišli preko grane, i to za vreme sankcija. Znači da ljudi koji oće da rade i budu normalni građani, ipak mogu da se uhlebe van Srbije, čak i bez Šengenske ili neke druge vize. Ja opet nemam neku ambiciju da budem žitelj druge države sem Srbije. EU, SAD ko u ostalm i ceo svet me zanima u domenu turizma i neke normalne ljudske želje da se vidi malo sveta. Inače imao sam prilike da radim preko grane ... lep posao, lepa plata itd, al ima tu jedna caka. Tek kad čovek ode preko, vidi da potpuni osećaj slobode može da ima samo u svojoj zemlji. Gde god otišao, kao stranac ostaješ "Rumun", bez želje da podcenjujem prijateljski narod Rumunije, asocijacija na Rumune koji su radili po Srbiji posle pada Čaušeskua. Zato je po meni pametnije da radimo na sređivanju ove naše Srbije, nego da ginemo od sekiracije dal je potpisan SSP itd. Ameriku bi naravno voleo da vidim, to je svakako veličanstvena zemlja, al o tom potom.
Jasno brate kao dan. Srbija bi, da je bila bivša članica Varšavskog pakta, davno ušla u EU. Neki dan sam razgovarao sa kolegom iz Bugarske koji u Sofiji radi isti posao kao i ja ( u mnogo poznatijoj i većoj firmi) i kad mi je rekao kolika mu je plata ja se šlogirao, moja je viša nego duplo. I moja je bila do prije godinu dana na tom nivo ali zaista u posljednjih godunu dana se povećala na jedan pristojan nivo.
Pa Srbija je za Rumune i Bugare, mislim nemoj da poredim. To je čista politika i ništa više.
Zato se slažem sa tobom da, prije svega, trebamo misliti na naše dobro, usavršavanje, zapošljavanje zbog nas a ne zbog EU.
U Ameriku bih jedino otišao da obiđem Jelouston i još neke nac. parkove prirode.
« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 13:18:22 od startreker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Alcatel One Touch
  A cene u Srbiji su za 30% vece nego u EU ili SAD.
E, jesi li ti je.o sta van svoga sela?
  A si ti mrdno iz svog? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
  A cene u Srbiji su za 30% vece nego u EU ili SAD.
E, jesi li ti je.o sta van svoga sela?
  A si ti mrdno iz svog? Smile
A ti si u svome ostao. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:17:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.